Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Altan gelænder i glas, få prisen med det samme

Aluminiums gelænder, med klart glas, monteret udenpå terrasse.

Vælg et glasgelænder til altanen, for at få den optimale udsigt

Vi har flere forskellige typer af glasgelændere, disse passer perfekt til altaner og terrasser. Du skræddersyr dit eget gelænder i vort designværktøj, derefter producerer vi det udfra dine mål. Det færdige gelænder leveres fragtfrit hjem til dig, så du enkelt kan montere det og nyde resultatet.

Vælg det ønskede gelænder og udfyld dine mål, så får du prisen omgående!
 

Gelænder i glas og rustfrit stål – for et exklusivt altan gelænder

Når man overvejer at bygge et altan gelænder i glas, er det formodentligt et gelænder i rustfrit stålsom de fleste først overvejer. Der findes mange leverandører på markedet, vi udmærker os gennem et højkvalitets gelænder til en rigtig god pris. Hos os gør man brug af de forskellige valgmuligheder, samtidigt udregnes prisen og derfor kender man altid prisen, når man laver en bestilling.

Det er vigtigt at tænkte på, at et rustfrit gelænder faktisk kan ruste. Man bliver derfor nødt til at lægge mere tid på vedligehold, end hvad som behøves med vort gelænder i aluminum, et materiale der også er meget velegnet som altan gelænder.

Inspiration

Stolpefrit glasgelænder – få et næsten usynligt altan gelænder

Det stolpefrie gelænder er vores mest exklusive valg, et gelænder der er – uden at det ses så tydeligt. Dette gelænder passer perfekt, hvis du har en smuk udsigt fra altanen eller du af en anden anledning vil undgå stolperne. Det stolpefrie gelænder kan du få med en overligger i rustfrit stål, i eg (bedst egnet til montering indendørs) og i teak (passer bedst udendørs).

Det stolpefrie gelænder fæstes med hjælp af fix-points eller monteres ovenpå med en aluminiumsskinne, dette er en meget prisvenlig og flot løsning.

Inspiration

Aluminiums gelænder – det mest prisvenlige valg til altanen

Vælger man et aluminiums gelænder til sin altan, istedet for det rustfrie, får man et gelænder som er både enklere at vedligeholde og betydeligt billigere.

Udover at levere aluminiums gelænderet i dens naturlige sølvgrå farve (naturelokseret) kan vi tilbyde at male gelænderet i sort, hvid, gråt med struktur eller i en valgfri farve fra RAL-systemet. Gelænderet kombineres med en overligger i aluminium, eg eller teak.

Inspiration

Wiregelænder – minimalistisk gelænder der giver et maritimt indtryk

Hvis man vil have en diskret og luftig afgrænsning i jordhøjde, f.eks mellem terrasse og have, så er et wiregelænder helt perfekt. Wiren er en snoet stålwire og stolperne er i rustfrit stål, du vælger dog selv om overliggeren ska være rustfri eller i træ (eg eller jatoba) og antalet wirer.

Et wiregelænder skal bare bruges i jordhøjde, dette da man kan klattre på det. Er det placeret på højere højder, så risikerer man at skade sig ved fald.

Inspiration

Relaterede artikler

 

Højde på altanens gelænder?

Ifølge Bygningsreglementets retningslinjer skal et altan gelænder, som skal fungere som værn, have en højde på min. 1 000 mm. Denne højde er derfor også vort udgangspunkt. Skal gelænderet ikke fungere som en værn, og placeres på f.eks. en terrasse i markhøjde kan man vælge lavere højde på gelænderet. Vi tilbyder gelændere op til og med 1 100 mm.

Er det sikkert med et glasgelænder?

Vi får tit spørgsmål, der drejer sig om at have glasgelænder, når man har børn. Er det sikkert? Kan man falde igennem dem? Osv. Glasset, i vore gelændere med stolper, er et 8,76 mm lamineret glas. Med lamineret glas menes at to glasplader er limmet sammen med en plastfilm mellem dem. Hvis en af glaspladerne revner, som følge af slag, holdes både det revnede glas og den intakte glasplade sammen med hjælp af plastfilmen. Dette er den samme teknik som man anvender til bilruder.

Det er lidt anderledes med det stolpefrie altan gelænder, der anvender vi et endnu tykkere glas på 12,76 mm. De glasplader som anvendes til dette er hærdede og laminerede, hvilket giver glasplader som er fem gange stærkere end almindeligt glas. Hvis et hærdet, lamineret glas går i stykker, deler det sig i mange små ufarlige skår. Disse stykker holdes dog fast af plastfilmen og man får dermed ikke glasskår overalt.

Byg altanens gelænder selv eller få hjælp af en montør/håndværkere

Mange overvejer nok om de selv kan montere et glasgelænder. Vi bedømmer at hvem som helst med grundlæggende håndværker færdigheder, kan montere vore gelændere selv. Kan man håndtere en skruemaskine, et vatterpas, en tommestok og en hammer så kan man klare det selv. Det kan dog være rart at vide, at man kan få behov for at være mere end en person ved visse dele af monteringen.

Vælger man at ty til hjælp fra en håndværker, er det en let opgave for denne at montere gelænderet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: