Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Balkon gelænder i glas, få prisen med det samme

Rustfritt glassrekkverk på terrasse

Flot og sikkert glasgelænder til balkonen

Sikkerhed og udseende er ofte noget af det vigtigeste, når man vælger et gelænder til sin balkon. Dette får du selvfølgelig med et glasgelænder fra Gelænderbutikken! Derudover får du også en uforstyrret udsigt. Vi har flere forskellige varianter af gelændere, alle produceres efter dine mål og valg af detaljer.

Vælg det ønskede gelænder og udfyld dine mål, så får du prisen omgående!
 

Rustfrit balkon gelænder – stilrent og stilfuldt glasgelænder

Når man bygger sit gelænder, til balkonen, med rustfrie stolper og glas, får man følelsen af frihed uden at give afkald på sikkerheden.

Vort rustfrie gelænder kan monteres på balkonens side, med hjælp af stolpeholdere eller ovenpå med en stolpe på fod.

Noget at tænke på når det kommer til rustfrie gelændere, er at det er forskelligt hvor ofte de kræver vedligehold. Dette afhænger af hvilket miljø de monteres i. Gelænderet behøver dog med jævne mellemrum at pudses og tørres af for at undgå rustpletter.

Inspiration

Balkon gelænder i aluminium – det mest prisvenlige gelænder

Vælger man et aluminiums gelænder til sin balkon, istedet for det rustfrie alternativ, får man et balkon gelænder som er billigere og samtidigt lettere at vedligeholde. Vi plejer at sige, at et aluminiums gelænder ikke kræver mere vedligehold end vinduerne i et hus.

Vort aluminiums gelænder kan man få i så godt som alle farver. Vi har den sølvgrå standartfarve (naturelokseret) men også sort, hvid eller grå med struktur. Derudover kan man vælge at få stolperne malet i en valgfri farve fra RAL-systemet. Gelænderet kombineres med en overligger i aluminium, eg eller teak.

Inspiration

Stolpefrit glasgelænder – få et næsten usynligt balkon gelænder

Vort stolpefrie gelænder er et meget exklusivt gelænder. Det passer perfekt hvis du har en smuk udsigt eller du af en anden anledning vil undgå stolperne. Det stolpefrie gelænder kan du få med en overligger i rustfrit stål, i eg (bedst egnet til montering indendørs) , i teak (passer bedst udendørs) eller helt uden overligger.

Det stolpefrie gelænder fæstes med hjælp af fix-points eller monteres ovenpå med en aluminiumsskinne, dette er en meget prisvenlig og flot løsning.

Inspiration

Glas og klemfæste – til nuværende stolper på balkonen

Hvis man allerede har et balkon gelænder der er opbygget i træ, så kan man vælge at sætte glas og klemfæste mellem de nuværende træstolper. Det kan give en følelse af mere luft omkring en og til vis del bedre beskyttelse mod vind.

Fler inspirationsbilder

Relaterede artikler

Højde på balkonens gelænder?

Ifølge Bygningsreglementets retningslinjer skal et balkon gelænder, der skal fungere som værn, have en højde på min. 1 000 mm. Denne højde er derfor også vort udgangspunkt.

Sikkerhed og balkon gelænder?

Et vigtig aspekt ved balkon gelænderet, udover højden, er risikoen for at kunne klatre over. Gelænderet skal have en godkendt højde og en opbygning der gør, at det ikke er muligt at klatre op på det. Har man en glasplade som værn i gelænderet, får man en glat overflade der gør det umuligt at klatre op og man minimere dermed risikoen for fald fra balkonen.

Sikkerhed og glasgelænder?

Vi får tit spørgsmål, der drejer sig om at have glasgelænder, når man har børn. Er det sikkert? Kan man falde igennem dem? Osv. Glasset, i vore gelændere med stolper, er et 8,76 mm lamineret glas. Med lamineret glas menes at to glasplader er limmet sammen med en plastfilm mellem dem. Hvis en af glaspladerne revner som følge af slag, holdes både det revnede glas og den intakte glasplade sammen med hjælp af plastfilmen. Det er den samme teknik som man anvender til bilruder.

Vore glas opfylder Bygningsreglementets krav.

Montere balkon gelænderet selv?

Mange overvejer nok om de selv kan montere et balkon gelænder. Vi bedømmer, at hvem som helst med grundlæggende håndværker færdigheder kan montere vore gelændere. Kan man håndtere en skruemaskine, et vatterpas, en tommestok og en hammer så kan man klare det selv. Et tip er at være mere end en person, da det kan behøves vid visse momenter i monteringen. Det vigtigeste er dog at man har et ordentligt fundament som gelænderet kan få fæste i.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: