Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Det sker efter en bestilling på Gelænderbutikken.dk

Efter køb af gelænder eller håndliste kan der opstå forskellige spørgsmål. I dette blogindlæg ser vi på hvad der sker efter bestilling, og hvor du som kunde finder den nødvendige information.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført bestillingen på vores hjemmeside – gennem et tilbud eller med hjælp fra vores kundeservice – modtager du en ordrebekræftelse som e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder produktinformation, dine kundeoplysnnger samt oplysninger om levering og fragt.

 

Ordrebekræftelse Gelænderbutikken

 

Din personlige ordreside

Du finder yderligere information om din bestilling i ordrebekræftelsen ved at klikke på den orange firkant med teksten “din personlige ordreside”. Her angives blandt andet ordrenummer og ordrestatus, eksempelvis “ventende på bestilling”, “under gennemgang”, “i produktion” eller “klar til levering”. Er ordren “under gennemgang”, betyder det at vores kundeservice manuelt gennemgår den, inden bestillingen sendes i produktion. Har du f.eks. angivet helt skøre mål, kan det være at kundeservice ringer dig op og liiiige tjekker hvad der foregår 🙂 Du kan også se hvornår produktet forventes færdigproduceret. Er ordren under gennemsyn, kan der stadig foretages ændringer.

Gennemgå gerne din ordre så mål på gelænder/håndliste (skal angives i milimeter), leveringsadresse og kontaktoplysninger stemmer. Du kan også finde information om din betaling eller hvis du eksempelvis har en tilgodehavende, der kan anvendes til betaling.

 

ordreside gelaenderbutikken

 

På ordresiden finder du også information om dit bestilte produkt. Under rubrikken Ordreindhold kan du klikke på de relevante produkter, og du kommer videre til produktspecifikation med detaljeret information om produktet samt vedhæftede dokumenter såsom brugsanvisning/produktblad og måleskabelon. Sidstnævnte viser gelænderets placering i forhold til udvendige kanter.

Scroller du længere ned på siden, finder du også monteringstips- og film for dit valgte gelænder/håndliste.

produktspecifikation gelaenderbutikken

monteringsfilm gelaenderbutikken

Klar til levering

Når din bestilling er klar til levering, får du en e-mail fra os med bekræftelse på at fragten er booket. Afhængig af fragtfirma modtager du eventuelt et sporingslink, så du kan følge leveringen undervejs.

Skulle der opstå forsinkelser, modtager du en e-mail med yderligere oplysninger. Vi ønsker at du som kunde er tilfreds med købsoplevelsen. Det indebærer at vi gør alt, hvad vi kan for at undgå forsinkelser, samt at vi løser problemer, så snart de opstår.

Leveret bestilling

Når fragtfirmaet leverer din ordre, skal du være meget omhyggelig med at tjekke bestillingens indpakning. Er der opstået skader, skal du få chaufføren til at bekræfte dette skriftligt. Har du valgt at betale med faktura, vil denne først blive fremsendt når fragtfirmaet har meldt leveringen.

Husk at du altid kan kontakte kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Kontaktoplysningerne finder du på din ordreside eller vores hjemmeside under kundeservice.

Kundeservice Räckesbutiken

Anita Johnsson fra Gelænderbutikkens kundeservice

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: