Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Er din altan sikker?

Hvis man har en altan, terrasse eller en balkon, med et tilhørende gelænder, så findes der en del retningslinjer man bør være opmærksom på. I Bygningsreglementet har udformet bestemmelser og vejledninger for gelænderkonstruktioner, når disse skal fungere som et værn. Som udgangspunkt bør gelænderet have en højde på 1 m og forsynes med håndliste.

Læs mere: Gode tips om forskellige typer af altangelændere

Risici

Børn er nysgerrige, de er konstant igang med at opdage og udforske den verden de lever i. Børn løber større risiko for at komme ud for en ulykke, end voksne, da de ikke har samme muligheder og evner at beskytte sig. Derfor bør man være ekstra opmærksom på udformningen af et gelænder, på stedet som børn har adgang til.

Gelændere i områder som børn har adgang til, bør udformes på en måde der gør at børn ikke kan skade sig, ved at kravle eller klatre.

Det er muligt at teste sit gelænder, ved hjælp af en stum kile på 89 x 140 mm, for at få en opfattelse om hvorvidt et barn skulle kunne komme i klemme.

  • Gelændere bør altid udformes så børn ikke kan klatre på dem, det anbefales at bruge lodrette balustre eller lukkede værn.
  • Åbninger i gelænderet bør være udformet, så børn sikres på en betryggende måde.
  • Lodrette åbninger må ikke overstige 89 mm.

Mått altanräcke: Är din altan säker

Sikre gelændere

Vore gelændere følger alle krav. I din forsendelse fra os indgår alle detaljer, ned til den mindste skrue, for at man kan sikre sig at gelænderet skal kunne opfylde de krav der findes. Gelænderet designer du selv, udfra dine ønsker vedrørende mål og udseende. Du monterer gelænderet selv, vi sørger selvfølgelig for at du får tydelige vejledninger, både monteringsfilmene og den medfølgende bog er tilpasset helt udfra din bestilling. På denne måde får du monteret dit gelænder på en god og sikker måde.

Via din personlige ordreside får du adgang til al nødvendig information vedrørende din bestilling. Der kan du finde dine personligt tilpassede instruktioner i både film og tekst. Du får derudover altid en personlig kontakt med vort personale, der hjælper dig hele vejen fra bestilling til monteret produkt.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: