Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Problemer med stålwire og stænger

På nuværende tidspunkt er det bare muligt at bestille gelændere med glasværn her hos os. Det sker ganske ofte at vi får spørgsmål vedrørende anvendelse af rustfrie stænger, eller en variant af stålwire, i stedet for glas.

Et spørgsmål om pris?

Rosstfritt-racke-stanger-fail

Mange gange er tanken bag disse spørgsmål, et ønske om at sænke prisen på gelænderet, men stadig få et flot rustfrit gelænder. Hvis man bytter ud glasset, vil gelænderet blive lidt billigere.

Et spørgsmål om sikkerhed!

Problemet der let opstår, med et gelænder der skal have wire eller stænger, er risikoen for at de ikke bliver sikre. Et sådant gelænder følger ikke de vejledninger som Bygningsreglementet foreskriver, når det gælder værn. Det er nemlig vigtigt at et værn sikre personer på en betryggende måde, herunder hensyntagen til at børn ikke kan klattre på gelænderet. Et gelænder med stålwire eller stænger (opsat vandret) kræver altså ekstra fyld i værnet, for at få bort risikoen for klattring. Vil man ikke begrænse udblikket fra balkonen eller altanen, er det ofte bare glas som er egnet som fyld i værnet.

Gælder også ændringer af bygninger

De ovenstående vejledninger gælder også “ændringer af bygninger”. Man slipper altså ikke udenom kravene, selvom man hævder at et tidligere gelænder heller ikke opfyldte kravene.

I fremtiden

Vi vurderer løbende hvordan vi vil at vort udbud af produkter skal ændres. Det er derfor muligt, at vi i fremtiden vil tilbyde gelændere med wire eller stænger. Disse bliver dog bare bestillingsbare for virksomheder eller andre der skal anvende dem i miljøer, hvor der ikke findes barn uden opsyn.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: