Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Alt for vore kunder!

Vor ambition er at levere den bedste købsoplevelse, fra bestilling til færdigmonteret produkt. Dette er et mål vi hele arbejder videre mod og nu har vi taget endnu et skridt i den rigtige retning.

Oversigtsbillede af dit gelænder

Vor nye, dygtige programmør Mikael har nu udarbejdet en ny funktion i vort system. Funktionen gør at du får et oversigtsbillede af dit gelænder, udfra de mål og ønskemål du angav.

For at du skal kunne se dit oversigtsbillede, behøver du lave et prisforslag eller lægge en bestilling. Når du har gennemført dette, genererer vort system en tegning af dit gelænder. Tegningen underletter for dig, da det bliver lettere at kontrollere om de oplysninger du angav ved bestilling er korrekte. Når det kommer til monteringen, kan tegningen også hjælpe dig der, da mål og placering af stolper bliver endnu lettere at overskue. Altsammen for at du skal føle dig tryg med dit køb. Oversigtsbilledet findes sammen med den øvrige information vedrørende din bestilling, det gælder båda på din personlige ordreside og i den dokumentation der følger med i din levering.

Spejlvendte tegninger

Tegningen vises som to spejlvendte versioner, da de oplysninger du giver os ikke fortæller hvilken vej gelænderet skal svinge. For dig, som kunde, er det let at se hvilket af billederne der viser dit gelænder.

Herunder ser du forskellige eksempler på, hvordan et oversigtsbilledet kan se ud for forskellige typer af gelændere.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.30.27

Denne tegning viser et gelænder hvor begyndelsen er angivet som “ingen stolpe fæstes i væg” og afslutning med fritstående stolpe.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.08.21

Til denne bestilling er der ikke nogen spejlvendt tegning, da gelænderets kortsider har samme mål og man har angivet ens valg for begyndelse/afslutning.

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 15.05.02

Her ses et gelænder hvor tegningen tydeligt viser forskellen mellem et inderhjørne og et yderhjørne. Ved at kigge på pladseringen af stolperne, i forhold til yderkanten, er det nu lettere at se om man har valgt den rigtige type af hjørne. Dette gelænder har eksempelvis to inderhjørner og et yderhjørne.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: