Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

CE-mærkning

For gelænderprodukter i stål og aluminium kan der certificeres ud fra EN 1090-1:2009 + A1:2011. Hos Gelænderbutikken producerer vi vores gelændere i vores fabrikslokaler i Ängelholm. Vores aluminiums- og rustfrie gelændere er CE-mærkede i henhold til den europæiske CE-mærkning, der harmoniserer standarder for byggeprodukter.

Hvad indebærer dette?

CE-mærkningen som sådan indebærer, at man opfylder kravene i den europæiske standard EN 1090-1.

CE-mærkning af byggeprodukter er ikke en godkendelse eller en målestok for produktets egnethed ift. gældende byggeregler. Mærkningen viser i stedet væsentlige produktegenskaber, og at disse er bedømt på ensartet vis. Ved hjælp af oplysningerne om produktegenskaber- og ydeevne kan man afgøre, om produktet er egnet til anvendelse.

Andre leverandører forhandler gelændere, der ikke er CE-mærkede, hvordan kan det være?

Det er frivilligt, om man vil CE-mærke sine gelændere, og det er således ikke et krav for gelænderet eller personsikkerheden.

Vi har valgt at CE-mærke stål- og aluminiumsgelænderet for at vise transparens i vores produktion og produktegenskaber og dermed skabe tryghed for vores kunder. At have et eksternt organ, der kontinuerligt følger op på produktionsprocessen, ser vi også som en sikkerhedsforanstaltning for vores virksomhed. Vi vælger at certificere ud fra EN 1090-1:2009 + A1:2011, der er relevant for konstruktioner i stål og aluminium. Dette er er altså ikke et krav, men en beslutning, vi selv har truffet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: