Alu Color Alu Classic Alu Modern ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Glashegnet giver et eksklusivt indtryk

Glasgelænderet

Design online og se prisen direkte – alt indgår!

Vi har flere typer Glashegnet til både indendørs og udendørs. Skab maksimal udsigt fra terrassen eller brug det som et flot og sikkert gelænder rundt om poolen. Vil du have mere privartliv, kan du vælge frostet glas, vil du have en følelse af åbenhed, kan du vælge klart glas. Hos os udformer du selv gelænderet efter egne ønsker og smag. Du kan vælge mellem forskellige materialer på stolperne, forskellige farver på glas, stolper og skinner samt flere forskellige designdetaljer. Vi fremstiller efter dine mål og dine valg.

Vælg produkt og angiv dine mål, så vises prisen direkte!

 

Vores mest populære glasgelændere

Stolpefrit glashegn – for maksimal udsigt

Det stolpefri glashegn er vores mest eksklusive og stilrene variant. Perfekt hvis du ikke vil miste noget af den gode udsigt fra terrassen eller balkonen eller vil skabe en elegant og diskret afgrænsning.

Glasgelænderet uden stolper kan monteres med såkaldte fixpoints eller ovenpå en skinne. Du kan vælge at få det med overligger i rustfrit stål, aluminium eller træ – eller helt uden overligger.

Inspirationsbilleder

Alu Modern – stilrent glashegn med lavere aluminiumsstolper

Alu Modern er et stilrent, vedligeholdelsesfrit glashegn der skaber en følelse af åbenhed på terrassen. Glasset fastgøres på stolperne med en diskret aluminiumsskinne som til forskel fra almindelige klemmefastgørelser ikke stikker ud over glasset. Stolperne slutter desuden et stykke fra glassets overkant, så du uforstyrret kan nyde udsigten, også når du sidder ned. Ligeledes perfekt som altan- eller balkongelænder.

Inspirationsbilleder

Glashegn i aluminium – prisvenligt og let at vedligeholde

Et glashegn i aluminium passer godt til både balkoner og terrasser. Det er også populært som gelænder omkring poolen, da stolperne ikke påvirkes af eventuelle kemikalier fra poolvandet. Den eneste nødvendige vedligeholdelse er aftørring af kalkrester på glasset.

Vores aluminiumsgelænder kan i princippet leveres i enhver farve. Foruden standardfarven kan du også vælge sort, hvid eller grå med struktur. Vil du have et gelænder med stolper og glas i en anden farve, kan du tage et kig på glasgelænderet med navnet Alu Color.

Inspirationsbilleder

Relaterede artikler

Spørgsmål om glas, sikkerhed, højde eller montering?

Vi får ofte spørgsmål om glashegn og sikkerhed, og vi kan sige at alle vores gelændere har lamineret sikkerhedsglas. Et andet spørgsmål er, hvilken højde man skal vælge til gelænderet – og her er svaret 110 cm, hvis faldhøjden er over 3 meter. Til spørgsmål om monteringen kan vi generelt sige, at den ikke er sværere, end at de fleste klarer det på egen hånd uden håndværkerhjælp. Flere og mere udførlige svar finder du på siden med spørgsmål og svar samt på vores blog.

Hvorfor Gelænderbutikken?

Hos os får du et glashegn i højeste kvalitet fremstillet efter dine mål. Du bestiller enkelt med designværktøjet der også direkte viser den komplette pris. Har du brug for hjælp undervejs, er det bare at sige til. Hvad fragten koster? Den er selvfølgelig inkluderet.

Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!