Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Glasgelænder og rækværk til swimmingpool

Glasräcke vid pool utan överliggare.

Sikkert og flot glasgelænder til swimmingpoolen.

At ha et gelænder omkring sin swimmingpool giver sikkerhed og kan give afskærmning for nysgerrige blikke. Med et glasgelænder fra os får du både sikkerhed, et flot udtryk og så kan du selv vælge om du vil afskærme poolen, med enten frostede eller grå glas. Du kan selvfølgelig også vælge klart glas, eller hvorfor ikke kombinere de forskellige glastyper!?

Vælg det ønskede gelænder og udfyld dine mål, så får du prisen omgående!
 

Rustfrit gelænder i glas – for et exklusivt gelænder ved swimmingpoolen 

Rustfrie gelændere er nok den type de fleste har i tankerne, når man går i overvejelserne om at bygge et glasgelænder ved en swimmingpool. Der findes mange leverandører på markedet, vi udmærker os gennem et højkvalitets gelænder til en rigtig god pris. På vor hjemmeside er det muligt selv at udregne prisen med det samme og lægge en bestilling direkte. 

Vort rustfrie gelænder kan monteres på to forskellige måder, den ene mulighed er at montere det ovenpå med en fod på stolpen. Har man et forhøjet dæk ved sin pool, så kan man montere gelænderet på siden af dækket ved hjælp af stolpeholdere. Det er muligt at få gelænderet uden overligger, eller så kan man vælge en overligger i rustfrit stål, eg eller jatoba. Vore rustfrie gelændere leveres i en stålkvalitet der kaldes for AISI 316 (til udendørsmiljøer), dette kaldes også for syrefast rustfrit stål. Denne type af stål har meget god modstand mod korrosion, men kræver dog regelmæssig vedligehold. Det man behøver at gøre, er af og til at pudse gelænderet, med et pudsemiddel der er specielt tilpasset rustfrit stål. Det rustfrie gelænder kræver altså lidt mere vedligehold end vort gelænder i aluminium – en gelændertype der også er meget velegnet at sætte ved en swimmingpool. 

Inspiration

Stolpefrit glasgelænder – gør dit gelænder ved swimmingpool næsten osynligt

Vort stolpefrie gelænder er det mest exklusive valg, et gelænder der er – uden at det ses så tydeligt. Dette er det bedste valg, hvis du ikke ønsker at gelænderet synligt skal afskærme poolen fra resten af grunden. 

Det stolpefrie gelænder kan du få med eller uden overligger. Overliggeren kan man få i aluminium, rustfrit stål, i eg (passer bedst til indendørsbrug) eller teak (passer bedst udendørs). Det stolpefrie gelænderet kan monteres, med hjælp af fix-points, på siden af et pooldæk. Det er også muligt at monteret gelænderet ovenpå dækket, dette gøres med en skinne. Begge typer af montering er meget prisvenlige og stilrene. 

Inspiration

Gelænder i aluminium – det mest prisvenlige gelænder til swimmingpoolen

Hvis man vælger at sætte vort aluminums gelænder ved en swimmingpool, så får man et gelænder der næsten ikke kræver vedligehold. Aluminium påvirkes ikke af poolen, så det eneste man behøver at gøre er at tørre gelænderet af. Aluminium i sig påvirkes ikke af poolen, det eneste vedligehold dette gelænder derfor behøver er at man tørrer af det. 

Vore stolper er naturelokserede med 20μm, hvilket er samme tykkelse der bruges på master til sejlbåde. Udover at levere aluminiums gelænder i sin naturlige sølvgrå farve (naturelokseret), tilbyder vi at få gelænderet lakkeret i sort, hvidt, gråt med struktur eller i valgfri RAL-farve. Dette kan man kombinere med en overliggere i aluminium, i profileret eg eller jatoba. 

Inspiration

Glas och klemfæste – til nuværende stolper ved swimmingpool

Hvis man allerede har et gelænder på sin altan i træ, med kryds eller ribber mellem stoplerne, så kan man vælge at skifte disse ud med glas og klemfæste.

Rent sikkerhedsmæssigt er det bedre at vælge glas, istedet for træribber eller lignende, da dette mindsker risikoen for at nogen kan klatre over gelænderet. Dette kan give en følelse af mere luft omkring en, og til vis del bedre beskyttelse mod vind. Hvis man ønsker at beholde afskærmningen eller øge den, kan man vælge et lamineret glas med opal-film (giver et matteret indtryk)

Inspiration

Sikkert med glasgelænder?

Vi får tit spørgsmål, der drejer sig om at have glasgelænder, når man har børn. Er det sikkert? Kan man falde igennem dem? Osv. Glasset, i vore gelændere med stolper, er et 8,76 mm lamineret glas. Med lamineret glas menes at to glasplader er limmet sammen med en plastfilm mellem dem. Hvis en af glaspladerne revner, som følge af slag, holdes både det revnede glas og den intakte glasplade sammen med hjælp af plastfilmen. Dette er den samme teknik som man anvender til bilruder.

Det er lidt anderledes med det stolpefrie gelænder, der anvender vi et endnu tykkere glas på 12,76 mm. De glasplader som anvendes til dette er hærdede og laminerede, hvilket giver glasplader som er fem gange stærkere end almindeligt glas. Hvis et hærdet, lamineret glas går i stykker, deler det sig i mange små ufarlige skår. Disse stykker holdes dog fast af plastfilmen og man får dermed ikke glasskår overalt.

Glas ved swimmingpool

Det man bør tænke på, når man vælger at sætte et glasgelænder i nærheden af en swimmingpool, er typen af glas. Man bør vælge en glastype der ikke giver glasskår, hvis ulykken er ude. Med vore laminerede glas, risikerer man ikke at få problemer med glasskår i eller ved poolen, hvor man går med bare fødder. Vælger man f. eks. et enkelthærdet glas (hærdet glas i en plade) vil dette kunne blive et problem.

Man kan vælge klart glas, hvis man ikke ønsker nogen afskærmning og vil have fuld udsigt. Vælger man et gråt glas får man lidt afskærmning og et opalglas giver total afskærmning.

Byg gelænderet til swimmingpoolen selv eller tag hjælp af en montør/håndværker

Mange overvejer nok om de selv kan montere et glasgelænder. Vi bedømmer at hvem som helst med grundlæggende håndværker færdigheder, kan montere vore gelændere selv. Kan man håndtere en skruemaskine, et vatterpas, en tommestok og en hammer så kan man klare det selv. Det kan dog være rart at vide, at man kan få behov for at være mere end en person ved visse dele af monteringen.

Vælger man at ty til hjælp fra en håndværker, er det en let opgave for denne at montere gelænderet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: