Alu Color Alu Classic
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Brugsklasser

Når du bygger dit rækværk, giver brugsklassen (A, B eller C) en indikation på hvor gelænderet er egnet til brug. Klasserne er baseret på gældende bygningsregler og vores egne produkttest, og de tager højde for de valg du har taget om gelænderhøjde, sektionsbredde, detaljer mv. Du skal se klassen som en anbefaling til hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Så snart du har indtastet dine mål, viser ikonet under #D-billedet, hvilken klasse rækværket tilhører, og den opdateres i takt med, at du vælger designs og detaljer. Et rækværk kan eksempelvis være klasse B, hvis du vælger, at det skal være 1000 mm højt, men klasse A, hvis du vælger 1100 mm.

Har du spørgsmål om brugsklasserne, eller er du usikker på, hvordan du får konstrueret dit rækværk inden for en bestemt klasse, er det bare at kontakte kundeservice, og så hjælper vi dig meget gerne.

 

Bruksklass A Klasse A
Vores A-klasse-gelænder er CE-mærket, klarer 1kN/m, og glasset er sikkerhedsglas der forhindrer personskader i tilfælde af stød. Et A-klasse-gelænder opfylder kravene for beskyttelse mod faldrisiko ved en niveauforskel på mere end 1 meter fra gulv til jord, og er derfor egnet til brug i de fleste typer af boligmiljøer.

Bruksklass BKlasse B
Vores B-klassificerede rækværk er CE-certificerede og klarer 1kN/m. Glasset er et sikkerhedsglas, som forhindrer personskader ved eventuelle stød. Klasse B-rækværk er egnede til brug i miljøer, hvor niveauforskellen fra gulv til jord er 0,5-3 meter.

Bruksklass CKlasse C
C-klassificerede rækværk er egnede til brug i jordhøjde. Glasset er et sikkerhedsglas, som forhindrer personskader ved eventuelle stød.

 

Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!