Alu Color Alu Classic
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Rækværk i glas

Rækværk i glas

Vil man have et rækværk til sin terrasse, er et rækværk i glas et godt valg.
En af de store fordele ved at vælge et rækværk i glas, er at man får afskærming men ikke følelsen af at være lukket inde.

Kigger man på rækværk, findes der flere forskellige muligheder at overveje. Hvad man bør vælge, afhænger af hvilke krav og ønsker man har.

Rækværk eller gelænder?

Man kan kalde en afskærming til balkon, altan eller terrasse forskellige ting. Vi har valgt at omtale vore produkter som gelændere, men leder man efter et glas rækværk, er vore gelændere nok det man søger.

Rækværk i glas og rustfrit stål – for et exklusivt terrasse rækværk.

Et rækværk i rustfrit stål giver et let og elegant indtryk. Dette er muligvis også et af de mest normale glasrækværk og der findes mange leverandører på markedet. Vi udmærker os gennem vort unikke designværktøj og et højkvalitets rækværk til en rigtig god pris. Hos os er det let at forstå de valgmuligheder vi tilbyder og hvordan det påvirker prisen. Den pris du får frem, når du er tilfreds med dit rækværk, er den endelige pris – hos os findes der inden skjulte afgifter eller ekstra udgifter.

Et rækværk helt i glas – for at få den bedste udsigt

Vort stolpefrie rækværk sørger for at man får den mest uforstyrrede udsigt. Dette rækværk er helt i glas og giver et meget exklusivt indtryk, både inde og ude, samt til alle typer af huse. Det stolpefrie rækværk har glas som er hærdet-lamineret med en glastykkelse på 12,76 mm.

Er det sikker med et glasrækværk?

Vi får tit spørgsmål, der drejer sig om at have rækværk i glas, når man har børn. Er det sikkert? Kan man falde igennem dem? Osv. Glasset, i vore rækværk med stolper, er et 8,76 mm lamineret glas. Med lamineret glas menes at to glasplader er limmet sammen med en plastfilm mellem dem. Hvis en af glaspladerne revner, som følge af slag, holdes både det revnede glas og den intakte glasplade sammen med hjælp af plastfilmen. Dette er den samme teknik som man anvender til bilruder.

Det er lidt anderledes med det stolpefrie rækværk, der anvender vi et endnu tykkere glas på 12,76 mm. De glasplader som anvendes til dette er hærdede og laminerede, hvilket giver glasplader som er fem gange stærkere end almindeligt glas. Hvis et hærdet, lamineret glas går i stykker, deler det sig i mange små ufarlige skår. Disse stykker holdes dog fast af plastfilmen og man får dermed ikke glasskår overalt.

Byg glasrækværket selv, eller få hjælp af en montør/håndværker

Mange overvejer nok om de selv kan montere et glasrækværk. Vi bedømmer at hvem som helst med grundlæggende håndværker færdigheder, kan montere vore rækværk selv. Kan man håndtere en skruemaskine, et vatterpas, en tommestok og en hammer så kan man klare det selv. Det kan dog være rart at vide, at man kan få behov for at være mere end en person ved visse dele af monteringen.

Vælger man at ty til hjælp fra en håndværker, er det en let opgave for denne at montere rækværket.

Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!