Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Gelænderbutikkens flotteste gelændere fra 2019

11 februar, 2020

Én af de største belønninger er, når vi får lov til at se de færdigmonterede gelændere i vores kunders forskellige miljøer. Vi håber, at du kan lade dig inspirere af vores udvalgte favoritter fra 2019.

Stolpefrit gelænder med træoverligger til indendørs brugStolpfritt räcke med träöverliggare

Stolpefrit gelænder med træoverligger i eg til indendørs brug. Kan man forestille sig noget bedre valg?

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke i glas vid sjön

Både sikkert og flot!

Aluminiumsgelænder i glas uden overliggerAluminiumräcke i glas utan överliggare

Vi mangler ord. Gelænderet i aluminium indrammer dette fantastiske miljø på bedste vis.

Glas- og klembeslagGlas- & klämfästen

Har du allerede stolper? Så er vores glas- og klembeslag det rigtige valg.

Rustfrit gelænderRostfritt räcke

Det rustfrie gelænder gør sig godt i alle miljøer, hvis du spørger os.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Vores nye gelænder Alu Modern i et magisk miljø.

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke med lägre glas

Hvidt aluminiumsgelænder med overligger og et lavere glas.

Wiregelænder
Vajerräcke i snöig miljö

Vi lancerede vores wiregelænder tilbage i april 2019, og vi havde aldrig drømt om, at det ville blive så flot.

Vil du gerne vide, hvilket gelænder der passer til dit indendørs- eller udendørsmiljø? Tag et kig på alle vores gelændere og ledstænger. Ved hjælp af vores designværktøj kan du designe dit gelænder efter dine egne mål og ønsker. Vi guider dig gennem en række designvalg, hvad angår udseende, farve og materiale. Du får vist prisen inkl. fragt med det samme!


Glædelig Jul & Godt Nytår – et tilbageblik på året, der gik!

23 december, 2019

2019 har været et fantastisk år for os hos Gelænderbutikken! Her får du et kort tilbageblik på, hvad der er sket i vores lille verden:

 • I februar lancerede vi et nyt gelænder – Alu Modern. Det er et stilrent glasgelænder med aluminiumsstolper til både inden- og udendørs brug.
 • I marts måned blev vi opkøbt af det familieejede investeringsselskab Beijerinvest. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette vej, og vi fortsætter nu vores rejse sammen!
 • I april var det også tid til næste produktlancering! Både et wiregelænder og en ny variant af vores rustfrie gelænder – nu med liggende stænger.
 • I juni begyndte vi at anvende en ny skinne til vores stolpefrie glasgelænder, som gør det nemmere at montere gelænderet, ligesom det bliver nemmere at få glasset lige.
 • Vores vindbeskyttelse i glas blev lanceret tilbage i juli. Vindbeskyttelsen bestilles som et tillæg til det rustfrie glasgelænder eller aluminiumsgelænderet Alu Classic, og det kan fås i højderne 160 cm og 180 cm.
 • I august ekspanderede vi med en webshop for det schweiziske marked, hvilket gør det meget nemmere for vores kunder i Schweiz, som førhen måtte til et naboland for at hente det pågældende gelænder.
 • Vi flyttede ind i vores nye lokaler i oktober. Nyt og frisk kontor og en produktionsdel, som gav produktionskapaciteten et vaskeægte boost! Vi er med andre ord klar til fremtiden.

 • I oktober tilføjede vi endnu en monteringsmetode i forbindelse med vores stolpefrie gelænder: gulvbeslag. Hvert glas fastgøres i to gulvbeslag i aluminium – enten uden på eller oven på underlaget. Man kan imidlertid også vælge at montere gelænderet med fixpoints (punktbeslag) eller en aluminiumsskinne.
 • I november lancerede vi endnu et nyt produkt – fransk altan i glas. Der findes to alternativer til at montere gelænderet på væggen, enten med fixpoints eller aluminiumsstolper.
 • Vi opdaterede vores populære designværktøj i november, så det nu er blevet endnu nemmere at bygge og bestille det ønskede gelænder. Det har især løftet bestillingsprocessen på de mobile enheder!

Nu sætter vi snart punktum for et fantastisk år, og vi ser med glæde frem mod det næste!

Räckesbutikens jultomte

Åbningstider mellem jul & nytår

Vores webshop holder selvfølgelig åbent døgnet rundt alle årets dage, men har du brug for hjælp fra en af vores medarbejdere, er det kun muligt den 23. og 30. december. Vores kundeserviceteam er tilbage for fuld styrke den 2. januar 2020.

Gelænderbutikken vil gerne takke alle vores kunder og leverandører. Vi ønsker jer en glædelig jul og et fantastisk nytår.


Prøv Gelænderbutikkens praktiske designværktøj!

13 december, 2019

Uanset om du lige er begyndt at lede efter et gelænder, eller om du i princippet er klar til at bestille, så synes vi, at du skal prøve vores designværktøj (klik på den grønne knap på det produkt, du er nysgerrig efter at se)! Det er superlet at bruge og viser dig ikke bare, hvordan gelænderet vil se ud, men også nøjagtigt, hvad det vil koste, og hvor lang tid det vil tage at fremstille.

Screenshot af designværktøjet

 

I filmen nedenfor ser du fremgangsmåden trin for trin og hvilke muligheder, som er tilgængelige. Naturligvis adskiller det sig lidt afhængigt af, hvilket produkt du vælger, men det er grundlæggende det samme.

Hvis du har besøgt os før, vil du måske bemærke, at vi har foretaget nogle ændringer – alt sammen for at gøre værktøjet så let som muligt at bruge, uanset om du sidder ved computeren/tabletten derhjemme eller med mobiltelefonen på bussen. Eksempler på forbedringer:

 • Tydeligere menuvalg
 • Bedre 3D-billede af gelænderet
 • Optimeret til mobilbrugere
 • Mulighed for at lave et nyt gelænder med de samme mål, som allerede er udfyldt
 • Lettilgængelige hjælpetekster

Samtidig har vi bevaret funktioner, som vi ved, vores kunder værdsætter:

 • At prisen og produktionstiden opdateres efter hvert valg og ændring, der foretages
 • Mulighed for at gemme et gelænder og fortsætte med at designe/bestille på et senere tidspunkt (også på en anden enhed)
 • Mulighed for at få et tilbud sendt til din e-mail-adresse

Prøv det selv! Her er nogle eksempler på ting, du kan ændre * for at se, hvordan gelænderet ser ud, og hvad det vil koste:

 • Klar, frostet eller gråtonet glas
 • Liggende eller stående rustfrie stænger eller wire
 • Rundede eller firkantede klemmebeslag
 • Overliggere i træ eller rustfrit… eller uten
 • Farve på stolpere
 • Montering ovenpå eller udenpå underlaget
 • Højde på gelænderet
 • Fæstning i væggen

*Forskellige produkter har forskellige valgmuligheder.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser undervejs!


Nyt produkt: Fransk altan i glas

18 november, 2019

Gelænderbutikken lancerede for nylig en fransk altan i glas! Du tænker måske: “Hvorfor i glas?” Jo, med et glasgelænder forstyrrer du ikke udsigten, ligesom du får et optimalt lysindfald. Det er desuden et stilrent og sikkert valg, og vi producerer det efter dine mål og ønsker.

Produktbillede til fransk altanDu kan vælge mellem to forskellige måder at fastgøre gelænderet på væggen. Enten monterer du det med de såkaldte fixpoints, som er runde punktbeslag i rustfrit stål, der fastgøres gennem færdige huller i glasset. Alternativet er aluminiumsstolper, en på hver side af glasset, hvor du har mulighed for at vælge mellem farverne natur (aluminium), hvid, sort eller grå med struktur. Også her har glasset forborede huller for at gøre det så sikkert som muligt.

Sikkerheden er alfa og omega for os, og derfor gør vi brug af et stærkt, robust glas, der er hærdet og lamineret.

Uanset om du skal bygge en ny fransk altan eller ønsker at renovere en eksisterende, synes vi naturligvis, at den skal have et glasgelænder. Gå til vores designværktøj, indtast dine mål, vælg beslag samt andre detaljer – derefter kan du vælge, om du vil bestille din franske altan med det samme, gemme til senere eller vil have tilsendt et tilbud via e-mail.

Fransk altan på lejlighedskompleks


Gelænderbutikken har fået ny adresse

31 oktober, 2019

Her hos Gelænderbutikken har vi holdt flyttedag, og vores adresse er nu Åkerslundsgatan 10, 262 73 Ängelholm, Sverige.

Det første spadestik til Gelænderbutikkens nye kontor

Sidste efterår tog vi de første spadestik til det anlæg, der i dag rummer vores kontor- og produktionslokaler. Disse lokaler er større og giver os ligeledes de rette forudsætninger for at kunne imødekomme de forskellige udfordringer og muligheder, som en virksomhed i vækst står over for dag efter dag. Vi har også investeret i nye og mere effektive maskiner, hvorfor vi kan håndtere den øgede efterspørgsel på vores produkter.

I begyndelsen af oktober hjalp vi hinanden med at flytte kontoret, og vi arbejder nu på højtryk, så vi kommer helt på plads i de nye produktionslokaler.

Gelænderbutikken i nye lokaler

“Et snublende trin for mig, men et stort skridt for Gelænderbutikken!” Dette var de vise ord fra vores operative chef, da han snublede ind gennem entréen – den første dag!


Det sker efter en bestilling på Gelænderbutikken.dk

24 september, 2019

Efter køb af gelænder eller håndliste kan der opstå forskellige spørgsmål. I dette blogindlæg ser vi på hvad der sker efter bestilling, og hvor du som kunde finder den nødvendige information.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført bestillingen på vores hjemmeside – gennem et tilbud eller med hjælp fra vores kundeservice – modtager du en ordrebekræftelse som e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder produktinformation, dine kundeoplysnnger samt oplysninger om levering og fragt.

 

Ordrebekræftelse Gelænderbutikken

 

Din personlige ordreside

Du finder yderligere information om din bestilling i ordrebekræftelsen ved at klikke på den orange firkant med teksten “din personlige ordreside”. Her angives blandt andet ordrenummer og ordrestatus, eksempelvis “ventende på bestilling”, “under gennemgang”, “i produktion” eller “klar til levering”. Er ordren “under gennemgang”, betyder det at vores kundeservice manuelt gennemgår den, inden bestillingen sendes i produktion. Har du f.eks. angivet helt skøre mål, kan det være at kundeservice ringer dig op og liiiige tjekker hvad der foregår 🙂 Du kan også se hvornår produktet forventes færdigproduceret. Er ordren under gennemsyn, kan der stadig foretages ændringer.

Gennemgå gerne din ordre så mål på gelænder/håndliste (skal angives i milimeter), leveringsadresse og kontaktoplysninger stemmer. Du kan også finde information om din betaling eller hvis du eksempelvis har en tilgodehavende, der kan anvendes til betaling.

 

ordreside gelaenderbutikken

 

På ordresiden finder du også information om dit bestilte produkt. Under rubrikken Ordreindhold kan du klikke på de relevante produkter, og du kommer videre til produktspecifikation med detaljeret information om produktet samt vedhæftede dokumenter såsom brugsanvisning/produktblad og måleskabelon. Sidstnævnte viser gelænderets placering i forhold til udvendige kanter.

Scroller du længere ned på siden, finder du også monteringstips- og film for dit valgte gelænder/håndliste.

produktspecifikation gelaenderbutikken

monteringsfilm gelaenderbutikken

Klar til levering

Når din bestilling er klar til levering, får du en e-mail fra os med bekræftelse på at fragten er booket. Afhængig af fragtfirma modtager du eventuelt et sporingslink, så du kan følge leveringen undervejs.

Skulle der opstå forsinkelser, modtager du en e-mail med yderligere oplysninger. Vi ønsker at du som kunde er tilfreds med købsoplevelsen. Det indebærer at vi gør alt, hvad vi kan for at undgå forsinkelser, samt at vi løser problemer, så snart de opstår.

Leveret bestilling

Når fragtfirmaet leverer din ordre, skal du være meget omhyggelig med at tjekke bestillingens indpakning. Er der opstået skader, skal du få chaufføren til at bekræfte dette skriftligt. Har du valgt at betale med faktura, vil denne først blive fremsendt når fragtfirmaet har meldt leveringen.

Husk at du altid kan kontakte kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Kontaktoplysningerne finder du på din ordreside eller vores hjemmeside under kundeservice.

Kundeservice Räckesbutiken

Anita Johnsson fra Gelænderbutikkens kundeservice


Gelænderbutikken udvider med en webshop i Schweiz

26 august, 2019

“Foruden vores naboer i Norden har også franskmænd, tyskere og østrigere i flere år haft mulighed for at bestille vores gelændere på nettet. Vi har tidligere leveret til Schweiz. Det har desværre betydet ekstra eksport- og importbesvær for både os og kunderne da Schweiz ikke er medlem af EU. Så der var glade miner på kontoret da vi her i sommer åbnede de to schweiziske hjemmesider – en på fransk og en på tysk. “

Rustfrit gelænder med vertikale stænger

I otte europæiske lande kan vores kunder nu bestille måltilpassede gelændere – fragtfrit fra deres lokale websider. Derfor tilbyder vi også kundeservice på svensk, norsk, dansk, tysk og fransk.

Her i foråret har vi lanceret flere nye produkter. Foruden vores klassiske glasgelænder og gelænderstænger sælger vi nu også rustfrie gelændere med liggende eller stående stænger, wirerækker samt vindbeskyttelse i glas som tillæg til glasgelændere med stolper i aluminium eller rustfrit stål. Og vi kan allerede nu afsløre at der kommer mere til.


De mest almindelige kundespørgsmål om gelændere – del 3

20 august, 2019

Natalia Lerulf, Gelænderbutikkens KundeserviceDet er tid til tredje og sidste omgang af spørgsmål om gelændere fra vores kunder. Som sædvanlig har vi hentet eksperthjælp fra Natalia Lerulf der arbejder i vores kundeservice.

I sidste ombæring fokuserer vi på spørgsmål der kan opstå i forbindelse med bestilling, køb og levering af varer. Er du gået glip af tidligere spørgsmål, kan du finde dem på bloggen: Del 1 handler om gelændere og spørgsmål i forbindelse med produktet, i del 2 taler vi om montering og vedligeholdelse.

Jeg føler mig usikker på hvordan målene skal tages – har jeg brug for professionel hjælp?
– Vores tanke er at du skal kunne klare dig uden professionel hjælp, både ved bestilling og montering af gelænderet. Vi vil gøre det så enkelt som muligt for dig. Du behøver kun at angive mål på yderkanterne af det underlag, hvor gelænderet skal stå, eksempelvis fra hjørne til hjørne eller kant til kant. For at fastgørelsen ikke skal komme for tæt på en kant, foretager vi et indryk på underlaget. Det sker dog automatisk, og det er ikke noget du behøver at bekymre dig om.

Hvis du føler dig usikker, findes der tydelige hjælpetekster og måleskabeloner i vores designværktøj. Disse findes også på vores produktsider under teknisk information.

Har du specielle mål, eller føler du dig usikker, bedes du kontakte vores kundeservice.

Montering rustfrit glasgelænder

Montering af rustfrit glasgelænder ved trappehul

Kan jeg afbestille eller foretage ændringer til min bestilling?
– Inden vi påbegynder fremstillingen af dit gelænder, er det ikke noget problem at afbestille. Når det drejer sig om ændringer, handler det om hvor hurtigt vi får besked og om hvilke ændringer, der skal foretages – men selvfølgelig vil vi gerne hjælpe dig så godt vi kan. Kontakt os altså hurtigst muligt hvis du har ændringer.

Hvor lang er leveringstiden?
På vores produktside findes information om hvor mange dage produktionen er beregnet til at tage. Efter bestilling finder du denne information i din ordrebekræftelse. Vi sender dit gelænder til dig så snart det er klart, og i den forbindelse modtager du en e-mail med information så dul kan spore pakken. Herefter kontakter Schenker dig for at arrangere en leveringsdag.

Hvad koster fragten?
– Den indgår! Den pris du ser ved bestillingen, er den pris du betaler for gelænderet. Ingen fragt- eller ekstraomkostninger bliver lagt til.

Skal jeg være hjemme når bestillingen ankommer?
– Det er vigtigt at nogen er til stede for at tage imod bestillingen. Skulle du eksempelvis være så uheldig at gelænderet er blevet beskadiget under fragten, skal dette dokumenteres sammen med chaufføren inden du kvitterer for modtagelsen. Hvis denne anmærkning ikke findes, kan det være svært at reklamere skaden. Se vores købsvilkår for mere information.

Kan jeg bestille nu og få leveret senere?
– Det er ikke noget problem! Du kan angive din bestilling nu og meddele i hvilken uge du ønsker at få den leveret. Så tilpasser vi os derefter.

Er du klar til at finde det rette gelænder for dig? Vi har glasgelændere, gelændere i rustfri stål, wire-gelændere og gelænderstænger.

 


Gelænderbutikken lancerer vindbeskyttelse i glas

24 juli, 2019

Vores produktudviklere er flittige! Ikke nok med at vi i foråret har lanceret tre nye gelændere, de har også haft tid tid at udvikle vindbeskyttelse til gelændere som nu er tilgængelig i webshoppen. Vindbeskyttelsen bestilles som tillæg til det rustfrie glasgelænder eller aluminiumsgelænderet Alu Classic og fås i højderne 160 cm og 180 cm.

For at gøre håndteringen af store glasskiver nemmere og for at mindske leveringstiden for vores kunder, leveres vindbeskyttelsen altid i sektioner af 80 cm. Kombinerer du med et glasgelænder i en af vores standardstørrelser (80, 90, 100 eller 110 cm) tilpasses resten af gelænderet automatisk, så den totale bredde passer dine mål perfekt.

Vindbeskyttelsen fremstilles altid i hærdet, lamineret glas for (trods sin store overflade) at kunne modstå vejr og vind.

Vindbeskyttelse og gelænder i glas med aluminiumstolper

Vindbeskyttelse og gelænder i glas med aluminiumstolper

Bor du i et sommerhus med kraftig vind, eller vil du gerne skabe et hjørne med læ på altanen eller balkonen så du kan sidde ude selv i blæsevejr? Så er det her det rigtige valg!

Prøv at designe et gelænder med vindbeskyttelse. Du kan vælge mellem stolper i rustfrit stål eller aluminium.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.


Ny skinne gør monteringen af det stolpefrie glasgelænder nemmere

20 juni, 2019

Hos Gelænderbutikken arbejder vi hele tiden med at udvikle både nye og eksisterende produkter. Det seneste i rækken er en ny skinne til vores stolpefrie glasgelænder.

Monteringen af helglasgelænderet kan foretages med såkaldte fixpoints på ydersiden af eksempelvis en balkon eller en terasse, eller med aluminiumsskine ovenpå underlaget. For at lette monteringen ved den sidstnævnte metode har vi udviklet en ny skinne. Gelænderets kvalitet og design er uforandret, men den nye skinne gør det lettere at få glasset til at stå lige.

Skinnen til glasgelænderet kan leveres i vores standardfaver natur (sølv), grå med struktur, sort eller hvid. Du kan også få skinnen lakeret i en valgfri RAL-farve. Vælger du overligger i aluminium, lakeres den i samme farve som skinnen.

Stolpefrit glasgelænder / Helglasgelænder

Se alle vores produkter >