Alu Color Alu Classic
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Ny skinne gør monteringen af det stolpefrie glasgelænder nemmere

20 juni, 2019

Hos Gelænderbutikken arbejder vi hele tiden med at udvikle både nye og eksisterende produkter. Det seneste i rækken er en ny skinne til vores stolpefrie glasgelænder.

Monteringen af helglasgelænderet kan foretages med såkaldte fixpoints på ydersiden af eksempelvis en balkon eller en terasse, eller med aluminiumsskine ovenpå underlaget. For at lette monteringen ved den sidstnævnte metode har vi udviklet en ny skinne. Gelænderets kvalitet og design er uforandret, men den nye skinne gør det lettere at få glasset til at stå lige.

Skinnen til glasgelænderet kan leveres i vores standardfaver natur (sølv), grå med struktur, sort eller hvid. Du kan også få skinnen lakeret i en valgfri RAL-farve. Vælger du overligger i aluminium, lakeres den i samme farve som skinnen.

Stolpefrit glasgelænder / Helglasgelænder

Se alle vores produkter >


Nye gelændere til udendørssæsonen i vores webbutik

20 maj, 2019

Dette forår sker der meget hos Gelænderbutikken. Vi har lanceret ikke bare et, men tre nye gelændere. De er alle at finde i vores webbutik – klar til udendørssæsonen. Følg med, så gennemgår vi nyhederne.

Alu Modern

Den første nyhed er Alu Moderne, et stilrent glasgelænder med lidt lavere aluminiumsstolper. Gelænderet kan fås med bredere sektioner, altså større glaspartier. Til forskel fra normale klemmefæstninger stikker den diskrete aluminiumsskinne ikke ud over glasset. Stolperne slutter et stykke fra glassets overkant så du får maksimal udsigt.

Det her er et flot altan- eller balkongelænder der skaber en følelse af åbenhed. Præcis som vores andre aluminiumsgelændere (Alu Classic og Alu Color) kan det anvendes både indendørs og udendørs. Stolperne findes i standardfarverne natur (aluminium), hvid, sort eller grå med struktur – du vælger selv hvad der passer til dig.

Glasgelænder med aluminiumsstolper i stilrent design

Wiregelænder

Næste nyhed er et wiregelænder – et minimalistisk gelænder der skaber en maritim følelse. Wiregelænderet er perfekt hvis man leder efter en diskret og luftig afgrænsning på jordniveau – eksempelvis mellem altan og have. Wiren er en dobbelt stålwire, og stolperne er i rustfrit stål, men du kan selv vælge om du vil have overliggere i rustfrit stål eller i træ (eg eller jatobatræ) samt antallet af wirer. Alle valg foretages direkte i designværktøjet. Her får du en visuel præsentation af gelænderet, og du kan se hvordan prisen ændrer sig afhængig af dine designvalg.
Wiregelænder med stolper i rustfrit stål

Rustfrit gelænder med liggende stolper

Vi har allerede haft et gelænder i rustfrit stål med stående stolper. Nu tilføjer vi muligheden for vandrette stænger.

Gelænderet med stående stænger har altid en overligger, men ved vandrette stænger er overliggeren valgfri. Overliggeren findes i rustfrit stål eller træ (eg eller jatobatræ). En anden forskel mellem de to varianter er at et gelænder med vandrette stænger altid står frit, mens et gelænder med stående stænger også kan fæstnes til væggen, hvis det ønskes.

Rustfrit gelænder med vandrette stænger

Senere på foråret fortsætter vores nyhedskavalkade. Her lancerer vi vindbeskyttelse som tilvalg ved køb af aluminiumsgelænder (Alu Classic) eller rustfrit glasgelænder. Du kan også vælge en højere højde (160 eller 180 cm) på udvalgte sektioner, eksempelvis længst inde mod husvæggen for at skabe et hjørne i læ og for at kunne sidde udendørs på blæsende dage eller aftener.

Inspireret til at forny dit inde- og udemiljø? Når du har fundet det rette gelænder, anvender du vores smarte designværktøj for at se totalprisen for lige netop dine mål.


De mest almindelige spørgsmål om gelændere – del 2

3 maj, 2019

Natalia Lerulf, Gelænderbutikkens Kundeservice

Det er blevet tid til anden del af vores føljeton med de mest almindelige kundespørgmål. Denne gang har vi fået hjælp af Natalia Lerulf der arbejder hos kundeservice og kan svare på det meste om vores gelændere.

I denne ombæring fokuserer vi på montering og vedligeholdelse. Gik du glip af del 1 om produktvalg, kan du finde den her.

Nogle kunder er usikre på, om deres håndværksmæssige evner rækker til at montere et gelænder. Hvor svært er det, og hvilke værktøjer behøver man?

Man behøver absolut ikke være håndværker for at kunne montere vores gelændere. Kan man anvende en skruetrækker og et vatterpas, er man næsten i mål. Vi anbefaler at bruge en skruemaskine, men det er også muligt at skrue i hånden.

Derudover kan en gummihammer være handy. Alt tilbehør såsom skruer, bits og bor medfølger, så det skal du ikke tænke på. Dukker der spørgsmål op undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp.

Hvordan ved jeg, hvordan jeg skal gå til værks?

I hver ordre medfølger monteringstips i et hæfte særligt tilpasset dit produkt. Her finder du også måleskabeloner og skitser af dine stolpers placering, udfra de mål du angav ved bestillingen. Hæftet fungerer som følgeseddel og indeholder alle din bestillings detaljer.

Foruden ordrehæftet får du adgang til videoer der viser forskellige scenarier i forbindelse med monteringen. Disse findes på din ordreside der kan tilgås ved at klikke på linket i din ordrebekræftelse, du modtager per e-mail. Du klikker på det relevante gelænder og kommer videre til de forskellige scenarier og de forbundne videoer. Her kan du se eksempler på monteringsvideoer for vores rustfrie stålgelænder.

Hvilket materiale kræver mindst vedligeholdelse?

Et glasgelæner har betydeligt længere levetid end eksempelvis et gelænder i træ. Træ skal have olie, skal lakeres eller males for at holde sig flot. Et glasgelænder derimod kræver kun rengøring med jævne mellemrum og ser nyt ud – år efter år. Er du på jagt efter et gelænder der i princippet ingen vedligeholdelse kræver, kan vi anbefale et stolpefrit glasgelænder.

Når du køber et glasgelænder fra Gelænderbutikken, kan du tilvælge produkter der modvirker, at skidt sætter sig fast på overfladen. Det gør vedligeholdelsen endnu nemmere.

Hvordan passer jeg bedst på et glasgelænder?

Glasskiverne pudser du bare med almindeligt vinduespudsemiddel. Uanset hvilket materiale du har på stolpe og overligger, kan du tørre dem af med en blød klud, lunkent vand og mildt rengøringsmiddel. Anvend ikke produkter med slibemiddel på nogen af delene.

Har du en overligger eller stolper i træ, bør du imprægnere dem med træolie eller lignende, hvis gelænderet står udendørs. Gentag regelmæssigt afhængtigt af, hvor udsat gelænderet er for vejr og vind.

Vedligeholdelse af gelænder i glas, rustfri stål, aluminium og træ.

Jeg har købt et gelænder med alumiumsdetaljer, hvordan vedligeholder jeg det?

Aluminium behøver praktisk talt ingen vedligeholdelse. Vi anbefaler, at man rengører med en blød klud, lunkent vand og mildt rengøringsmiddel. Har man fået olie, voks e.l. på gelænderet, kan man anvende lidt acetone. Rengør aldrig med syre eller alkaliske midler. Anvend ikke produkter med slibemidler eller andre afslibende metoder – det kan føre til ridser.

Aluminumsdetaljer bør ikke rengøres på årets allervarmeste dage, da faren her er større for misfarvninger.

Kan et rustfrit gelænder ruste?

Ja. Trods sit navn kan rustfrit stål godt ruste, hvis man ikke vedligholder det. Dette gælder først og fremmest udendørs. Vi anbefaler, at man rengører gelænderet 1-3 gange om året eller oftere, hvis man bor nær havet. Præcis som med aluminium anbefales rengøring med en blød klud, lunt vand og et mildt rengøringsmiddel.

Anvend ikke slibeprodukter såsom ståluld eller metalbørster. Det kan føre til revner der skader materialets resistens mod rust. Kommer det rustfrie gelænder i kontakt med metalpartikler fra ikke-rustfrie stålprodukter, skal disse partikler fjernes så hurtigt som muligt – de ruster og kan “smitte” det rustfrie stål.

Jeg har en håndliste i træ til min trappe, hvad kan jeg gøre for at holde den pæn?

Også til håndlister anvendes med fordel lidt lunt vand, mildt rengøringsmiddel og en blød klud. Træet kan slibes let med fintkortet sandpapir i træets retning, for at fjerne træfibre der har rejst sig efter den første rengøring.

Er håndlisten udendørs, skal den imprægneres, eksempelvis med træolie. Gentag behandlingen regelmæssigt afhængigt af håndlistens udsathed der bestemmes af vejr og vind, men også placering og slitage.

Når du bestiller et gelænder fra os, får du information om pleje baseret på produktets specifikke dele.

 


De oftest stillede spørgsmål om gelændere

19 marts, 2019

Ved køb af et gelænder kan der opstå en del spørgsmål. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Måske finder du her svaret på netop dit spørgsmål.

Vi har fået hjælp af Natalia Lerulf, der er en stjerne i vores kundeserviceafdeling. I første del fokuserer vi på gelændere og de spørgsmål, der kan opstå ved valg af produkt. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du altid besøge siden Spørgsmål & Svar eller kontakte vores kundeservice.

Gelænderbutikken

Natalia Lerulf fra Gelænderbutikkens kundeservice

Mange kunder har deres egen forestilling om, hvordan et gelænder skal se ud, eksempelvis med særlige detaljer såsom en bestemt løsning til trappe eller låge. Kan Gelænderbutikken specialfremstille gelændere eller andre detaljer?
– I Gelænderbutikken har vi ingen standardmål, alle produkter fremstilles ud fra kundens ønskede mål. Derimod udgør produkterne og detaljerne i webshoppen det udvalg, vi tilbyder. Desværre har vi pt. ikke glasgelændere til trapper, men det er noget, vi håber at kunne præsentere i nærmeste fremtid.

Gælder dette også forskellige højder på forskellige sider af gelænderet?
– Ja, som regel vil de forskellige højder på forskellige sider gå udover vores normale system. Selvfølgelig vil vi gerne hjælpe med individuelle ønsker, men det kræver en del ekstra arbejde og kan derfor indebære en ekstra omkostning. Kontakt gerne vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Hvilke produkter passer bedst til henholdsvis indendørs og udendørs miljøer? Hvad skal man overveje ved valget af glas? Bør jeg vælge hærdet glas eller ej?
– Alle vores produkter kan anvendes indendørs og udendørs. Vores aluminiumsgelænder har samme overfladebehandling som masten på en sejlbåd, så det modstår det meste. Vores øvrige gelændere tilpasses efter dit valg, alt efter om det skal stå inden- eller udenfor. Derudover er det ens egen smag, der afgør, hvad der er pænest, og hvad som passer bedst ind i ens hjem.

Når det kommer til valg af glas, tilbyder vi almindeligt lamelglas samt hærdet lamelglas. Begge er sikkerhedsglas, men det hærdede er mere modstandsdygtigt og anvendes oftest i offentlige eller mere udsatte miljøer. Til private boliger vil almindeligt lamelglas som regel være en passende løsning, men det kommer selvfølgelig også an på, hvordan det skal anvendes. Ved man på forhånd, at glasset vil blive belastet (hvis man f.eks. ikke har en overligger, men anvender glasset som støtte), eller at det udsættes for miljøpåvirkninger (f.eks. hård vind langs kysten), anbefaler vi det hærdede glas. Har man et gelænder i haven, og bliver plænen anvendt af børnene som fodboldbane, kan hærdet glas også anbefales 😉

Gelænder til trappe

Rustfrit glasgelænder

Vores glasgelænder i rustfrit stål kan – ligesom alle vores andre gelændere – anvendes både indendørs og udendørs.

Hvad indebærer sikkerhedsglas?
– Det glas, vi leverer til alle vores glasgelændere, er et 8,76 mm tykt, lamineret glas med slebne og polerede kanter. Lamineret glas indebærer, at to glasplader limes sammen med plastfilm imellem. Skulle et af glassene gå i stykker, vil glasset stadig være et sammenhængende stykke. Man kan vælge mellem klart glas, opal (frostet) og gråtonet glas. Som nævnt ovenfor tilbyder vi også hærdet, lamineret glas til de lidt mere hårdføre omgivelser.

Stiltips
– Mange beder om stiltips eller spørger ind til, hvilke materialer der er de mest almindelige, og hvad der passer bedst til en bestemt type hus og lign. Det er selvfølgelig meget et smagsspørgsmål, men du er velkommen til at skrive til vores kundeservice, der har set en del forskellige indretninger og kan bidrage med tanker og idéer. På vores produktside kan du også se inspirationsbilleder:


Fra idé til produkt – Lær Gelænderbutikkens produktafdeling at kende!

6 februar, 2019

Sikkerhed, design og materiale er ord, der beskriver vores arbejde i produktafdelingen. Deborah Georgsson og Luciano Masetti arbejder som produktudviklere hos Gelænderbutikken, og vi vil gerne dele deres arbejdsprocesser med jer.

Vi tager det fra begyndelsen, fortæl lidt om jeres baggrunde:
– Jeg læste industridesign i Lund i fem år, fortæller Deborah. Derefter arbejde jeg i flere år med at designe butiksindretning, og efter det kom jeg til Gelænderbutikken. Nu har jeg snart arbejdet her i tre år. Før det fandtes der ikke denne tjeneste, den er et resultat af den ekspansion, der er sket de seneste år.

Luciano fortsætter:
– Jeg har altid haft en interesse for at finde løsninger. Jeg var på teknikprogrammet i gymnasiet og læste derefter produktdesign i tre år på Malmö Universitet. Det er en bred designuddannelse med fokus på materiale, produkt og design. Mit første job efter in eksamen var hos Gelænderbutikken, og her har jeg været i cirka halvandet år nu.

Räckesbutiken

Deborah Georgsson og Luciano Masetti på Gelænderbutikken

Fortæl lidt om hvad det vigtigste er, når man udvikler nye gelændere?
– Man arbejder meget bredt fra design og konstruktion til byggeregler og -love. Vi skal altid have hele kæden i baghovedet fra begyndelsen. Fra sikkerhed og produktion til efterspørgsel og levering. Sikkerheden er utrolig vigtig, når det kommer til glasrækværk, og desuden har vi forskellige regler at forholde os til i forskellige lande, siger Luciano.

Deborah tilføjer:
– At være produktudviklere hos Gelænderbutikken kræver et helikopterperspektiv. I bund og grund er et gelænder et sikkerhedsprodukt, og derfor kommer sikkerhed altid i første række. Kan vi ikke leve op til sikkerhedskravene, så sælger vi ingenting. Vi går ud fra hvad der regelmæssigt fungerer, derefter kommer omkostninger, materialer og selvfølgelig efterspørgsel. Man kan ikke altid gå ud fra, hvad man selv synes er flot, det er utroligt vigtigt med markedsanalyser for at vide, hvad markedet efterspørger. Eftersom Gelænderbutikken findes i flere lande, arbejder vi lige nu proaktivt med at se på, hvad hvert enkelt land vil have. Det formsprog, der tiltaler tyskerne, fungerer måske ikke lige så godt i Norge osv.

Hvor kommer ideerne fra?
– Det er meget forskelligt, nogle gange kan man opdage et hul i markedet, eller så findes der allerede noget, hvor man tænker, at det er et flot gelænder, men hvis vi nu gør sådan her, bliver det endnu bedre. Og så er Andreas Wedberg, en af Gelænderbutikkens grundlæggere, en idékilde, som vi bruger meget.

Arbejdet som produktudvikler indebærer også tanker om, hvordan man kan udvikle allerede eksisterende produkter.
– Vi har et kontinuerligt projekt, når det kommer til produktion, omkostning og designsamarbejde, hvor vi arbejder tæt sammen med vores indkøbsafdeling for at kunne optimere de produkter, vi allerede har.

Hvis du er nysgerrig omkring Gelænderbutikkens produkter, kan du finde alle vores rækværk og gelændere på produktsiden.

I produktafdelingen står der en 3D-printer – hvordan bruger I den i jeres arbejde?
– Den gør vores arbejde lettere på den måde, at den giver hurtig feedback på det, vi arbejder med, og så forkorter den udviklingsprocessen. Før skulle vi kontakte et værksted for at få lavet en prototype, men nu hvor vi kan bruge 3D-printeren, er vores arbejde mere omkostnings- og tidseffektivt.

I videoen ser I 3D-printeren i aktion, når den udskriver den prototype, der til sidst blev til en overlægsstøtte.

Hvor langt er der fra idé til det færdige produkt?
– Alle starter altid med en idé, og ud fra den begynder man med tegninger i CAD (digitalt design af tekniske tegninger der bruges indenfor konstruktion og arkitektur). Bagefter kommer man til det punkt, hvor man undersøger problemområder, hvilket kan tage lang tid afhængigt af produktet. Efterfølgende er det tid til at printe med 3D-printeren, og ud fra det justerer man, regner om og laver nye tests inden man sender eventuelle tegninger til Kina, hvor en del af vores detaljer produceres. De sender prøver, som vi tester. Et komplekst produkt kan tage over et år fra idé til lancering, mens andre produkter kan gå betydeligt hurtigere. Vores rustfrie gelændere med stænger tog eksempelvis kun to måneder. Der kunne vi gå ud fra vores allerede eksisterende rustfrie glasrækværk og bruge de samme mål og tegninger. Produktionen af produkterne sker i Ängelholm, og fordi vi er under samme tag, kan vi have mere kontrol hele vejen. Det er noget, som vi er meget stolte af!

Går du og overvejer at få et nyt gelænder, men er du usikker på, hvad du bør vælge? Her hos Gelænderbutikken har vi brugsklasser (A, B og C) baseret på gældende byggeregler og vores egne produkttests. De gør det nemt og trygt at vælge det helt rigtige gelænder.

Vi kan med glæde meddele, at Gelænderbutikken lancerer nye produkter i 2019, så hold øje med det!


De flotteste glasgelændere under 2018 fra Gelænderbutikken

18 januar, 2019

Det er altid fantastisk at se vore glasgelændere, monterede og færdige, i mange forskellige miljøer. Under året der gik, har vi fået mange flotte billeder fra vore kunder, vi er så glade for at I vil dele det færdige resultat med os. Her er vore favoriter fra 2018, bliv inspireret!

Glasgelænder i aluminium

Sverige når det er som smukkest? Vi synes ihverfald at det er helt utroligt!

Aluminiums gelænder i mørkegråt


Hvilken idyl! Her pryder vort aluminiums gelænder en fantastisk fin veranda. Valget af en mørkegrå farve til både stolper, overligger og klemfæste er virkelig prikken over i’et. Smukt, ikke sandt?

Rustfrit gelænder


Her har en norsk kunde valgt et rustfrit glasgelænder, med klart glas, til sin skønne terrasse.

Stolpefrit glasgelænder med overligger i rustfrit stål

Til dette flerfamiliehus har man valgt et stolpefrit glasgelænder – det giver et eksklusivt udseende og en giver fri udsigt fra de store balkoner. Flot!

Alu Color i rødt

Farverigt! Her har en kunde valgt Alu Color – et farvet gelænder i aluminium, med røde stolper, overligger og klemfæste. Udfra RAL-systemet, kan du vælge den farve du ønsker på dit Alu Color gelænder. Der findes en farve der passer alle!

Glasgelænder i aluminium

Kunsten at fange et øjeblik, den har vor norske kunde virkelig styr på. Fantastisk smukt!

Rustfrit gelænder med overligger i træ

Glasräcke aluminium
Med denne udsigt, så er et glasgelænder det helt rigtige valg! Denne norske kunde har valgt et rustfrit gelænder med en overligger i jatoba. Perfekt!

Aluminiums gelænder uden overliggere


Aluminiums gelænder med sorte stolper og gråt glas uden overligger. Det blev virkelig godt!
(Fotograf Fredrik Ahlbäck, Valvet)

Rustfrit gelænder med gråt glas


Vore gelændere kan bruges både uden- og indendørs. Denne kunde har sat et rustfrit gelænder , med gråt glas, i sin hjemmebiograf – virkelig det lille ekstra!

Aluminiums gelænder


Ved en smal balkon, så kan et gelænder i glas virkelig skabe et større følelse. Her har man brugt vort aluminiums gelænder med klart glas. Det er også den perfekte måde, at kunne nye sin havsudsigt – den kan man ane i glasdørerne 😉

Er du interesseret i at finde ud af, hvilket gelænder der passer ind hjemme hos dig – ude som inde? Så kig på alle vore gelændere og håndlister . I vort designverktøj kan du designe dit gelænder efter dine mål og ønsker. Vi giver dig en række forskellige designvalg på udseende, farve og materiale. Du får prisen med det samme og alt indgår – også fragten!


God Jul & Godt Nytår ønsker Gelænderbutikken

19 december, 2018

Året går endnu en gang på hæld og vi her hos Gelænderbutikken, vil takke alle kunder & leverandører – samt ønske jer en rigtig God Jul og et Godt Nytår!

På Gelænderbutikken.dk er du altid velkommen, også på alle julens helligdage, vor webshop har altid åben!
 Kundeservice sidder på plads 27-28/12 og fra 2/1-19 igen. Det er bare at tage kontakt med os, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.


Glasgelændere & håndlister indendørs – bliv inspireret af vores kunder!

10 december, 2018

I takt med at vinteren nærmer sig, ser vi, at stadig flere af vores kunder går i gang med indendørsprojekter, og der er ingen tvivl om, at et indendørs glasgelænder kan give boligen et mærkbart løft – og ikke kun i forhold til udseendet. At have et gelænder ved en trappe eller niveauforskelle er vigtigt, så man undgår fald, og det gør gelænderet til en investering i hjemmets sikkerhed.

Det er dog først og fremmest den elegante og stilrene følelse, som får mange til at vælge et glasgelænder. Det kan få et rum til at se større ud eller en smal trappe til at se bredere ud.

Et andet populært produkt lige nu er håndlister. Trapper og indendørs trappegelændere er et projekt, som mange giver sig i kast med hen over vinteren, og med en ny håndliste får man både en smartere og mere sikker trappe.

Vi imponeres hele tiden af vores kunders store kreativitet, og de er altid meget søde til at dele deres resultater, så lad dig inspirere! Måske bliver et nyt glasgelænder eller en ny håndliste til trappen dit næste indendørsprojekt? På vores produktside kan du se alle vores gelændere og håndlister.

Rustfrit gelænder til biografrum Rustfrit gelænder til biografrum

Biografen? Nej, faktisk ikke! En norsk kunde har bygget sit helt eget biografrum og har her benyttet et af vores rustfrie glasgelændere. Wow!

Stolpefrit gelænder ved trappeopgang indendørs Stolpefrit gelænder ved trappeopgang indendørs

Hvilket rum! Vores danske kunde har skabt plads, ved at vælge et stolpefrit glasgelænder til trappen.

Stolpefrit glasgelænder indendørs

Et stolpefrit glasgelænder, som skaber en elegant og åben fornemmelse mellem to etager, hos vores tyske kunde.

Håndliste eg indendørs

Til en lidt stejlere trappe uden trappegelænder kan det være nødvendigt med en håndliste. Her har en dansk kunde kombineret vores håndliste i eg og et rustfrit gelænder med overliggere i eg. Smart!

Håndliste indendørs rustfrit stål

Blåt er flot! Denne væg giver os lyst til at løbe direkte ned til farvehandleren. Den stilrene håndliste i rustfrit stål virker som det helt rigtige i dette rum.

Tag et nærmere kig på vores glasgelændere og håndlister >

P.S. Alle vores produkter kan selvfølgelig anvendes både indendørs og udendørs.


Gelænderbutikken bygger et større anlæg!

10 december, 2018

Den 20. september 2018 blev det første spadestik taget til Gelænderbutikkens nye anlæg!

Med et stadigt voksende antal bestillinger af glasgelændere og håndlister samt en voksende organisation er vores nuværende lokaler blevet for små. Virksomhedens ledelse har arbejdet hårdt for at finde det bedste alternativ, og resultatet blev en udvidelse af en bygning, som kun ligger et stenkast fra vores nuværende lokaler i udkanten af Ängelholm i Skåne.

Gelænderbutikkens grundlæggere Andreas Wedberg og André Svensson var glade og spændte, da de tog det første spadestik for at markere begyndelsen på dette vigtige skridt for virksomheden.

Andreas och André tar första spadtaget till nya lokalerna
På billedet flankeres Andreas og André af Linda Leeman fra Leeman & Olsson, som ejer grunden, samt arbejdsleder Martin Dahlberg fra Leeman Entreprenad, som står for byggeprojektet.

André, som også er intern projektleder for byggeriet, fortæller om de nye muligheder, som åbner sig i forbindelse med det nye anlæg:

 • Vi mangler virkelig plads lige nu, både på kontoret og i produktionen, hvilket gør mange trin i produktionen besværlige og ineffektive. Når vi får mere plads, kommer hvert trin i til at forløbe meget nemmere! Vi kan også evaluere alle rutinerne endnu bedre samt investere i nye maskiner, som automatiserer håndteringen af både glas og stolper.

Og Andreas, som er ansvarlig for virksomhedsudviklingen, uddyber:

 • Gelænderbutikken får de forudsætinger, som vi behøver, så vi kan udvikle os med en større volumen, mere personale og flere produkter. Det første spadestik føles spændende. Nu er vi virkelig på vej mod næste trin i virksomhedens udvikling.

Byggeprojektet kommer til at tage cirka et år, så vi flytter ind i efteråret 2019. Vi er allerede meget spændte!

Her ser du billeder af flere af vores ansatte, som tog chancen og satte gang med byggeriet:

Räckesbutikens anställda tar första spadtaget till nya lokalerna!

Verksamhetschef Jonas gräver för nya anläggningen!

Många spadtag togs idag när Räckesbutiken firade byggstart för nya lokalerna!

Læs mere om Gelænderbutikken >


Den nye klassificering af gelændere hjælper dig med at tage det rigtige valg

10 december, 2018

Gelænderbutikken har udviklet brugsklasser (A, B og C), som viser dig, hvad dit valgte gelænder kan anvendes til. Vi har her taget udgangspunkt i gældende byggeregler og vores egne produkttester, når vi har skullet definere klasserne. Det gør det nemt og trygt at følge anbefalingerne.

Räckesbutikens bruksklasser

Når du har indtastet dine mål i bestillingsværktøjet, finder du et ikon under 3D-billedet, som viser, hvilken klasse gelænderet tilhører. Det opdateres, i takt med at du vælger design og detaljer, eftersom klassen blandt andet påvirkes af gelænderets højde og sektionsbredde.

Uanset om du vælger at få et prisforslag, eller om du bestiller direkte, ser du også klassen i prisforslaget eller i den ordrebekræftelse, du modtager fra os.

Læs gerne definitionen af alle brugsklasserne, og har du spørgsmål, skal du endelig kontakte os.

Vil du prøve at designe et gelænder, og vil du gerne vide, hvilken klassificering det får? Gå til produktoversigten, vælg produkt* og tryk på knappen ”Bestil nu”.

*Det er kun komplette gelænder, som får en brugsklasse, ikke glasplader eller håndlister.


Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!