Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Sådan indretter og designer du din terrasse eller altan

3 marts, 2024

Hvordan skaber du et hyggeligt og hjemligt miljø på din terrasse eller altan? Hvordan bruger jeg planter og boligindretning bedst muligt? Hvilke materialer skal jeg bruge? Og hvordan integrerer jeg glas-gelænderet eller et rustfrit stål-gelænder på den bedste måde?

I det andet blogindlæg af tre – i samarbejde med havneingeniør John Block, diskuterer vi, hvordan du bedst designer og indretter din terrasse eller altan til sommersæsonen.

Planlæg din terrasse

Sommerens højdepunkt er at tilbringe tid på altanen eller i haven med familie og venner. Du er måske flyttet ind i et nyt hus eller ønsker at skabe nye områder i din have. Inden du begynder at planlægge din terrasse, er der et par ting, du bør overveje.

Se på, hvordan du normalt bruger stedet – hvor plejer du at trække stolen hen for at få mest sol? Eller er det vigtigt at der kommer skygge? Skal det være et fælles sted til både socialisere og bruges som solterrasse? Eller skal det kun være et sted til et spisebord? Dette spiller ind på, hvordan du placerer møblerne, og hvilken type møbler du bruger. Til sociale interaktioner kan du vælge at bygge en indbygget sofa og kombinere med stole og lænestole, der giver fleksibilitet i indretningen.

John nævner et element, der kan spille en stor rolle for, hvordan din terrasse opfattes. Vælger du at lægge en træterrasse, er det vigtigt at tænke over, hvordan du lægger plankerne.

”Alt efter hvordan man lægger plankerne, vil stedet opleves forskelligt. Er plankerne på tværs, bliver “rummet” mindre. “Hvis man placerer dem længere hen ad sigtelinjen, føles rummet meget langt, hvilket kan være en fordel, hvis man for eksempel har en flot udsigt.”

rostfritt glasräcke

Her har kunden valgt et rustfrit glas gelænder med balustre for ikke at skjule den fantastiske udsigt. I kombination med dette har kunden placeret plankerne i sigtelinjen, hvilket får altanen til at føles luftig og stor.

Den røde tråd i haveplanlægning

En almindelig fejl, John ser i havedesign, er, at du “forvirrer”. Et typisk eksempel på dette er overforbrug af krukker.

“Ofte kan man se omkring 50 krukker stå over hele terrassen eller altanen i forskellige udformninger og med forskelligt indhold. Det kan give et ret foruroligende indtryk. Brug i stedet et par større krukker og sæt flere planter i samme krukke, eller hvorfor ikke en træer eller buske? “Og gerne et ulige antal krukker for et mere harmonisk udtryk.”

Samlet set kan du have alle de dele, du skal bruge i din have, men den kan nogle gange føles uinspirerende og usammenhængende. Problemet her er, at du mangler den røde tråd. Man bør derfor samle delene. Dette kan gøres gennem et glasgelænder, en espalier konstruktion, en plante eller en ensartet farve. Det skaber genkendelse og gør dig roligere.

aluminiumräcke svart

Her har kunden valgt at beholde samme farvepalet på udvalgte dele af interiøret/huset. Alu gelænder med farvede lameller i sort RAL.

John råder til at blive mødt af et bestemt element allerede i indgangen, måske et espalier, glas rækværk eller en bestemt farve for at sætte mærket med det samme. Så møder du samme materiale eller farve længere ind i grunden ved en udebruser eller et udekøkken. På den måde skaber du en rød tråd gennem haven.

Små midler, der skaber et hyggeligt sted

Vi har gennemgået, hvordan man bedst skaber en terrasse til større haver. Men hvilke udfordringer og muligheder er der for små uderum som altaner og gårdhaver?

Små haverum har også brug for deres egen tankeproces i forhold til design og ruminddeling. Og bare fordi rummet er mindre, betyder det ikke, at det er nemmere at designe. Ofte det modsatte. Men med små midler kan du skabe et sted, der føles hyggeligt og trygt. En gårdhave er ofte omgivet af høje bygninger med masser af vinduer ud mod gården. Her føler man sig let udsat. Så kan det være effektivt at bruge høje plantebede, træer, pergolaer og espalier. Høje forruder med farvede lameller kan også beskytte udsynet.

Altaner er derimod et kapitel for sig. Dette er stadig i din private sfære og i direkte forbindelse med inde miljøet. Her vil du måske udviske grænsen mellem inde og ude og bruge altanen som et ekstra værelse. Alt efter hvor din altan er placeret, kan det påvirke indretningen. Er det i et lejlighedskompleks eller er det i dit hus ud mod haven?

I et lejlighedskompleks vil du måske gerne beskytte indsynet mere, så kan du sætte espalier op på siderne af altanen, maksimere arealet med siddepladser og skabe en hyggelig atmosfære med krukker og planter. Altanen er også et sted udsat for vejret. Nogle gange har den meget sollys og er udsat for vind. Så er der brug for hårdføre og tørke bestandige planter.

Til altaner på privatejede huse har du mulighed for at eksperimentere mere med udseendet. Måske har du et gammelt trægelænder, der skal opdateres? Med glas og klemmer kan du beholde de gamle træstolper men give et løft til altanen. Hvis du vil opdatere altanrækværket helt, så er et glas rækværk en perfekt mulighed, der tillader meget lys og ikke får altanen til at blive “lukket”.

stolpfritt glasräcke

Med et stolpe frit glasgælender giver du altanen et luftigt og eksklusivt indtryk.

På altaner, tagterrasser og gårdhaver har du stadig gode muligheder for at skabe dit grønne rum i et ellers trist og bymæssigt miljø. Du kan altid skabe bedre forhold for planterne med større plantekasser og potter, og turde bruge andet plantemateriale end blomster.

Sådan maksimerer du dit udendørsareal

Vi spørger John, hvordan han bedst maksimerer sit udendørsareal gennem funktionelle elementer som siddepladser, belysning og planter.

Først skal man undersøge sine behov. Hvad er dine behov som ejer af det grønne rum? Har du en stor familie? Social kreds? Brug for et hjem til afslapning og restitution eller flere sociale rum til middage osv.? Og hvordan ser stedet ud?

Ifølge John er det første skridt, han tager som designer, først at se på lokationen. Lav en enklere stedsanalyse, hvor du vurderer både naturtypen men også husets og områdets alder. Er der andre elementer at overveje såsom støj, vind, fugt osv.? Og prøv så at reflektere eller lave et twist og finde andre spændende løsninger end de mest oplagte.

Når en analyse er lavet, kan man måske hurtigt se brugen af ​​plottet. Hvor er solen og aftensolen, er det muligt at etablere siddepladser der? Og hvorfor ikke placere opholdsarealer længere ude på grunden.

“ Det er sjældent, du får chancen for at sidde og kigge på dit hus på afstand! Jeg synes absolut, at der burde være nogle siddepladser længere ude fra huset for at øge brugen af ​​grunden. Og er det muligt at binde de forskellige områder af grunden sammen på en eller anden måde? Det kan være ved hjælp af bevoksning, beplantning eller hække, espalier og rækværk, der fungerer som rumdelere.”

Varme sommeraftener vil vi gerne fortsætte med at opleve vores plot, selvom mørket falder på. Så kan du selvfølgelig bruge forskellige typer havebelysning til at skabe en effektiv oplevelse af stedet. Ofte bliver det en helt anden have, når man tilføjer belysning, man får en have om dagen, og en anden om aftenen/natten.

Det er dog vigtigt ikke at overforbruge belysningen, det skal også planlægges med sans for fingerfærdigheden, så plottet ikke bliver noget Las Vegas (medmindre det falder i din smag, selvfølgelig). Det kan også forstyrre dyrelivet på grunden, da mange dyr er nataktive. Vi deler jo stedet med andre små gæster.

Hvilket gelænder materiale skal jeg vælge til min have?

Inden du beslutter dig for, hvilken type rækværk du skal bestille, er det en god idé at tjekke, hvilke andre materialer der findes, og hvordan huset ser ud. Den følelse, vi ønsker at opnå på stedet, har også betydning. Er målet at det skal være hyggeligt, cool, velskabt, beroligende, opløftende, romantisk, moderne eller måske klassisk?

Glasrækværk er ofte utroligt effektive, fordi de kan være fleksible i, hvordan de opleves og samtidig kan ramme stedet ind på en flot måde. Rammeløse glas gelænder, der fastgøres til en væg eller terrassekant, kan fungere flere forskellige steder med forskellige indtryk eller stilarter, da de ikke er specielt iøjnefaldende. Eller vil du have en mere overskuelig struktur, så de rimer på resten af ​​designet og så vælge et glas gelænder med klare kanter og beslag?

Fordelen ved især Gelænderbutikken er, at du kan tilpasse gelænderet til huset eller placeringen og ikke omvendt. Med uendelige valgmuligheder i både farve, form og materiale, og også at den er tilpasset til dine mål, skaber du en rød tråd i dit havedesign. Match farven på rækværket med den samme farve, du allerede har på vinduer og døre.

John nævner også, at han hos nogle kunder har brugt forskellige gelændere forskellige steder i haven.

Lad os sige, at der er et hvidt trægelænder på hele grunden. Men mellem overfladerne inde på grunden vil vi måske have noget andet for at skabe en funktionel faldsikring, men for at være mindre synlig kan jeg vælge et lækkert smedejernsrækværk eller glas rækværk der giver optimal gennemsigtighed. “

svart aluminiumräcke

Alu gelænder i sort RAL farve

Vil du have hjælp til at designe din have?

Kontakt John Block
www.gardenbyblock.com
Instagram: @gardenbyblock

I næste og sidste del kommer vi ind på, hvordan du bruger glas gelænderpå en kreativ måde i din have. Hold udkig!

Læs del 1 af blogserien her: Designtrends til altanen og haven i 2023


Vindskjerm for alle miljøer og stiler

1 juni, 2023

Vindskjerm skaper en nydelig uteplass som kan brukes tidlig på våren til tross for kald vind sommer og høst. Med vindskjerm skaper du også en koselig og trivelig uteplass og terrasse hvor “veggene” bidrar til en romslig følelse. Utvalget av glass og tilpasning av mål gjør at du som kunde kan lage en løsning etter dine mål og ønsker. Hvis du vil kombinere din vindskjerm med innsynsbeskyttelse, velg opal eller gråtonet glass.

Vi har et bredt utvalg av ulike typer glassruter:

1: På våre glassrekkverk Alu Classic og St Prime er det mulighet for å velge vindskjerm eller å lage den separat. På disse modellene kan du velge mellom klart eller opalglass.

– Opalglass skaper også innsynsbeskyttelse.

– Med klart glass får du vindskjermsfunksjonen men kan se gjennom glasset.

.

2: Vi har også et justerbart glassrekkverk, og her kan du velge om du vil ha opalglass i bunnen for å skape privatliv.

Vårt justerbare glassrekkverk Alu Flex skaper en fantastisk uteplass hvor du har muligheten til å velge om du vil ha vindskjerm eller ikke. Alu Flex er lett å trekke opp og ned og er testet for å tåle svært høy vindbelastning.

– Vårt justerbare glassrekkverk er tilgjengelig med eller uten glasslist på det øvre glasset. Du kan se alle variantene i vår konfigurator

3: Et tredje alternativ for vindskjerm er et lavt rekkverk på eksisterende vegg eller rekkverk. Du beholder lyset, men du får en mer skjermet plass med et vindfang plassert på din eksisterende struktur.

Kjøper du et glassrekkverk og lager en vindskjermsdel får du en helhet og større mulighet til å bruke terrassen i flere måneder. Vindskjerm i glass er funksjonelt og gjør at du ikke mister utsikten som ellers ville gått tapt dersom du legger en planke eller en heldekkende vegg av noe materiale.

.

Holdbarhetsmessig er glass et godt valg for vindskjerm, kombinasjonen av aluminium og glass gjør at vindskjermen holder år etter år sammenlignet med en vindskjerm i treverk.

Du kan se hele vårt produktspekter av vindskjerm online og bestille enkelt på vår nettside. Alle våre produkter kan tilpasses og du kan skape ditt unike glassrekkverk i vår konfigurator.


Design Trends til altanen og haven i 2023

7 april, 2023

Sæsonen er her snart, og det er tid til at planlægge udendørsmiljø, terrassen og haven. For mange er forberedelserne i fuld gang, da forårs- og sommersæsonen skal nydes udendørs. Måske har du overvejet at bygge en ny terrasse eller give den gamle et nyt look. Nye planter, anskaffe nye havemøbler eller måske investere i et nyt skræddersyet gelænder.

I en interviewserie på 3 afsnit har vi samarbejdet med have-ingeniøren John Block – Garden By Block, for at hjælpe dig på vej med din planlægning.

Inspirerende elementer

John Block arbejder som have-ingeniør og har arbejdet både som havedesigner og gartner i forskellige projekter i Sverige, Australien og Norge. I dag hjælper han både privatpersoner og ejerforeninger med at skabe kvalitativ havedesign med fokus på æstetik og funktionalitet.

En stor trend, som han ser i øjeblikket, er elementer der deler vandene. Man ønsker private steder i haven, hvor man kan socialisere med nære og kære uden at blive forstyrret. Men det handler også om at skabe et mere interessant og æstetisk tiltalende udendørs miljø gennem elementer såsom glasgelænder, planter og større møbler. Ifølge John spiller glasrækværk en stor rolle, når man ønsker at skabe “barrierer” i haven, uden at lukke resten af ​​grunden ude. Skræddersyede gelænder løsninger bruges ofte, når terrassen oprettes. Så gelænderet tilpasses terrassen / stedet og ikke omvendt.


På billedet ser du vores ST Prime – Rustfrit glas gelænder hvor kunden har valgt sektioner med vindbeskyttelse. Den hævede terrasse bliver som et separat “rum”, men lukker ikke det fantastiske miljø ud.

Naturfarver med farverige detaljer

Ifølge John er farve og form en vigtig komponent i netop have-design. En have kan variere i farver og udtryk, både i løbet af dagens soltimer, men også i løbet af hele året. Med årstiderne skifter haven farver, som man kan eksperimentere med ved at vælge forskellige planter og materialer. I plante valget kan man variere og styre, hvilke farver man ønsker at fremhæve, men også i materialevalget.

John nævner, at han ofte tegner gelændere og espalier som for at adskille rummet, afskærmning og plantestøtte. Disse farvelægger han ofte med jordfarver som grågrøn, grå, mørkebrun, grøn eller sort. På glasrækværk sørger han for ikke at have nogen farve overhovedet for at lade miljøet tale for sig selv.

“Nogle gange bliver jeg lidt mere modig og har eksempelvis en mere farverig farveskala på enkelte plantekrukker. Jeg så et meget smukt eksempel for nylig, hvor man havde matchet årstidens blomster farver med farven på de omkringliggende møbler. Utrolig effektfuldt, når der på netop et tidspunkt om året sker en “perfekt match” med de forskellige elementer.”

Hvad angår farvetendenser i 2023, tror John på at farvelægge flere detaljer og lade “grundlaget” i have-designet være afdæmpet.


Hvor du har brug for et gelænder, der er smukt, men sikkert, passer et wiregelænder perfekt. Her har kunden valgt en lavmælt “basic”, men har valgt at farve møblerne i en smuk lysegul farve.

Materialer og strukturer i 2023

Efterspørgslen efter mere naturlige materialer stiger. John tror på at efterligne naturen så meget som muligt, og derfor skabe slanke kombinationer med industrielle løsninger. Det vil sige at bruge materialer som natursten, træ og grus i kombination med stål og glas. Han håber, at folk ser den æstetiske værdi i materialerne og derfor vælger forskellige naturmaterialer i stedet for at tage kunstige materialer som komposit og kunstgræs i betragtning.

Han tror også på, at matte overflader kan komme tilbage i trenden. Blanke materialer kan nemt tage over og blive iøjnefaldende, og derfor ser han en trend med at pulverlakere detaljer mat.


Det stolpefri glasgelænder giver et uforstyrret udsyn, men er samtidig en eksklusiv ramme.

Hvilken rolle spiller måltilpassede glasgelændere i have-design?

John ser en trend i at lægge mere penge og tid i sine haver. Man vil gerne udnytte hele haven, når foråret og sommeren nærmer sig. Forhøjede terrasser, pool-områder og altaner er ofte steder, hvor man opholder sig længe. Steder, hvor man samvær med familie og venner, spiser god mad og nyder livet. Men et klassisk rækværk i metal eller træ kan nemt “lukke” et område uden adgang til den omkringliggende miljø. Derfor bør man vælge et glas rækværk for at kunne nyde haven, når man sidder og spiser, bader eller slapper af i lounge delen.

Har du brug for hjælp til at designe din have?
Kontakt John Block
www.gardenbyblock.com
Instagram: @gardenbyblock


Hvordan vedligeholder du dit glasgelænder når det er sne?

20 december, 2022

Du har købt og monteret et flot gelænder. Men nu er vinteren i fuld gang – og du undrer dig over, hvordan du egentlig vedligeholder dit glasgelænder når det er sne og dårligt vejr? Alt efter hvilken type gelænder/rækværk du har, er der forskellige vedligeholdelsesmetoder. Her kan du downloade vores brochure om, hvordan du passer på alle dele af dit gelænder.

Der er faktiskt ikke nogen specielt du skal gøre for at passe på dit gelænder når der er sne og andet dårligt vejr, da alle vores gelændertyper er designet til at modstå alle vejrforhold. Men herunder er der et husmor-trick til hvordan du kan vedligeholde glassene for at gøre dem ekstra pæne og skinnende, selv i koldere vejr.

Skinnende glasruder Det er vigtigt at skåne miljøet og ikke bruge miljøfarlige produkter til at vaske dit glasgelænder. Du kan lave dit eget rengøringsmiddel for at sikre et miljøvenligt produkt og spare penge. Brug en tom sprayflaske og bland 2 dl vand med 2 dl eddike (12%). Tilsæt derefter 2-3 dråber miljømærket opvaskemiddel, og du har en miljøvenlig løsning, der samtidig er skånsom mod dit glas. Vask derefter glasset med rengøringsmidlet og en blød klud.

Hvis du vil imponere familien til jul, kan du også vaske dit glasgelænderet trods frostgrader. Det er meget enkelt – tilsæt blot en lille smule sprit til vaskevandet.

Skulle du have andre spørgsmål til, hvordan du vedligeholder dit gelænder, hjælper vi dig gerne! Kontakt kundeservice via telefon, chat eller e-mail.


Personlige gelænderrådgivning

8 september, 2021

Hos Gelænderbutikken stræber vi efter at kunne give vores kunder en personlig service af høj kvalitet. Vi er alle forskellige og ønsker at blive behandlet forskelligt, så vi har nu udviklet muligheden for at booke personlige gelænderrådgivning.


Nyhed: Alu Retro

1 september, 2021

Alu Retro minder om et smedejernsgelænder, men er fremstillet af aluminium i stedet for stål, hvilket giver en række fordele. Alu Retro vejer meget mindre og er lettere at håndtere, udover at det næsten er vedligeholdelsesfrit.

Alu Retro – Moderne smedejernsgelænder

Med vores “smedejernsgelænder” har vi genskabt og forbedret det klassiske gelænder, samtidig med at du får mulighed for at tilpasse gelænderet efter dine mål, smag og ønsker. Med Alu Retro kan du blandt andet vælge:

 • om stolperne skal ende i samme højde som tværliggeren eller længere nede
 • om du vil have tværliggere i aluminium, træ eller slet ingen tværliggere overhovedet
 • mellem tre standardfarver eller valgfri farve fra RAL-systemet

Du bestemmer selv alle disse valgmuligheder, når du designer dit gelænder i vores designværktøj.

"Smedejernsgelænder" - detalje

“Smedejernsgelænder” – detalje


Ultraklart glas

23 august, 2021

Nu har vi mulighed for at tilbyde ultraklart glas som er det mest gennemsigtige lavjernsglas som findes idag. Ultraklart glas giver en enestående klarhed og næsten farveløst udseende i forhold til almindeligt glas med højere jernhalt, hvor der dannes en grøn nuance, når man ser det fra siden.

Ultraklart glas øverst i billedet

Ultraklart glas øverst i billedet.

De største fordele med med Ultraklart glas er:

 • Farveløst lysindfald
 • Op til 91% lystransmission med 8.76 mm glas
 • Giver et rent og elegant udtryk
 • Tiltalende og diskret kantfarve

Ultraklart glas

Ultraklart lamelglas har samme styrkeegenskaber som vores almindelige lamelglas.

Du kan vælge ultraklart glas i vores designverktøj under Design -> Glastype.
Ultraklart glas i vores designverktøj

Gelænderbutikkens flotteste gelændere fra 2019

11 februar, 2020

Én af de største belønninger er, når vi får lov til at se de færdigmonterede gelændere i vores kunders forskellige miljøer. Vi håber, at du kan lade dig inspirere af vores udvalgte favoritter fra 2019.

Stolpefrit gelænder med træoverligger til indendørs brugStolpfritt räcke med träöverliggare

Stolpefrit gelænder med træoverligger i eg til indendørs brug. Kan man forestille sig noget bedre valg?

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke i glas vid sjön

Både sikkert og flot!

Aluminiumsgelænder i glas uden overliggerAluminiumräcke i glas utan överliggare

Vi mangler ord. Gelænderet i aluminium indrammer dette fantastiske miljø på bedste vis.

Glas- og klembeslagGlas- & klämfästen

Har du allerede stolper? Så er vores glas- og klembeslag det rigtige valg.

Rustfrit gelænderRostfritt räcke

Det rustfrie gelænder gør sig godt i alle miljøer, hvis du spørger os.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Vores nye gelænder Alu Modern i et magisk miljø.

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke med lägre glas

Hvidt aluminiumsgelænder med overligger og et lavere glas.

Wiregelænder
Vajerräcke i snöig miljö

Vi lancerede vores wiregelænder tilbage i april 2019, og vi havde aldrig drømt om, at det ville blive så flot.

Vil du gerne vide, hvilket gelænder der passer til dit indendørs- eller udendørsmiljø? Tag et kig på alle vores gelændere og ledstænger. Ved hjælp af vores designværktøj kan du designe dit gelænder efter dine egne mål og ønsker. Vi guider dig gennem en række designvalg, hvad angår udseende, farve og materiale. Du får vist prisen inkl. fragt med det samme!


Glædelig Jul & Godt Nytår – et tilbageblik på året, der gik!

23 december, 2019

2019 har været et fantastisk år for os hos Gelænderbutikken! Her får du et kort tilbageblik på, hvad der er sket i vores lille verden:

 • I februar lancerede vi et nyt gelænder – Alu Modern. Det er et stilrent glasgelænder med aluminiumsstolper til både inden- og udendørs brug.
 • I marts måned blev vi opkøbt af det familieejede investeringsselskab Beijerinvest. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette vej, og vi fortsætter nu vores rejse sammen!
 • I april var det også tid til næste produktlancering! Både et wiregelænder og en ny variant af vores rustfrie gelænder – nu med liggende stænger.
 • I juni begyndte vi at anvende en ny skinne til vores stolpefrie glasgelænder, som gør det nemmere at montere gelænderet, ligesom det bliver nemmere at få glasset lige.
 • Vores vindbeskyttelse i glas blev lanceret tilbage i juli. Vindbeskyttelsen bestilles som et tillæg til det rustfrie glasgelænder eller aluminiumsgelænderet Alu Classic, og det kan fås i højderne 160 cm og 180 cm.
 • I august ekspanderede vi med en webshop for det schweiziske marked, hvilket gør det meget nemmere for vores kunder i Schweiz, som førhen måtte til et naboland for at hente det pågældende gelænder.
 • Vi flyttede ind i vores nye lokaler i oktober. Nyt og frisk kontor og en produktionsdel, som gav produktionskapaciteten et vaskeægte boost! Vi er med andre ord klar til fremtiden.

 • I oktober tilføjede vi endnu en monteringsmetode i forbindelse med vores stolpefrie gelænder: gulvbeslag. Hvert glas fastgøres i to gulvbeslag i aluminium – enten uden på eller oven på underlaget. Man kan imidlertid også vælge at montere gelænderet med fixpoints (punktbeslag) eller en aluminiumsskinne.
 • I november lancerede vi endnu et nyt produkt – fransk altan i glas. Der findes to alternativer til at montere gelænderet på væggen, enten med fixpoints eller aluminiumsstolper.
 • Vi opdaterede vores populære designværktøj i november, så det nu er blevet endnu nemmere at bygge og bestille det ønskede gelænder. Det har især løftet bestillingsprocessen på de mobile enheder!

Nu sætter vi snart punktum for et fantastisk år, og vi ser med glæde frem mod det næste!

Räckesbutikens jultomte

Åbningstider mellem jul & nytår

Vores webshop holder selvfølgelig åbent døgnet rundt alle årets dage, men har du brug for hjælp fra en af vores medarbejdere, er det kun muligt den 23. og 30. december. Vores kundeserviceteam er tilbage for fuld styrke den 2. januar 2020.

Gelænderbutikken vil gerne takke alle vores kunder og leverandører. Vi ønsker jer en glædelig jul og et fantastisk nytår.


Prøv Gelænderbutikkens praktiske designværktøj!

13 december, 2019

Uanset om du lige er begyndt at lede efter et gelænder, eller om du i princippet er klar til at bestille, så synes vi, at du skal prøve vores designværktøj (klik på den grønne knap på det produkt, du er nysgerrig efter at se)! Det er superlet at bruge og viser dig ikke bare, hvordan gelænderet vil se ud, men også nøjagtigt, hvad det vil koste, og hvor lang tid det vil tage at fremstille.

Screenshot af designværktøjet

 

I filmen nedenfor ser du fremgangsmåden trin for trin og hvilke muligheder, som er tilgængelige. Naturligvis adskiller det sig lidt afhængigt af, hvilket produkt du vælger, men det er grundlæggende det samme.

Hvis du har besøgt os før, vil du måske bemærke, at vi har foretaget nogle ændringer – alt sammen for at gøre værktøjet så let som muligt at bruge, uanset om du sidder ved computeren/tabletten derhjemme eller med mobiltelefonen på bussen. Eksempler på forbedringer:

 • Tydeligere menuvalg
 • Bedre 3D-billede af gelænderet
 • Optimeret til mobilbrugere
 • Mulighed for at lave et nyt gelænder med de samme mål, som allerede er udfyldt
 • Lettilgængelige hjælpetekster

Samtidig har vi bevaret funktioner, som vi ved, vores kunder værdsætter:

 • At prisen og produktionstiden opdateres efter hvert valg og ændring, der foretages
 • Mulighed for at gemme et gelænder og fortsætte med at designe/bestille på et senere tidspunkt (også på en anden enhed)
 • Mulighed for at få et tilbud sendt til din e-mail-adresse

Prøv det selv! Her er nogle eksempler på ting, du kan ændre * for at se, hvordan gelænderet ser ud, og hvad det vil koste:

 • Klar, frostet eller gråtonet glas
 • Liggende eller stående rustfrie stænger eller wire
 • Rundede eller firkantede klemmebeslag
 • Overliggere i træ eller rustfrit… eller uten
 • Farve på stolpere
 • Montering ovenpå eller udenpå underlaget
 • Højde på gelænderet
 • Fæstning i væggen

*Forskellige produkter har forskellige valgmuligheder.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser undervejs!