Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Hvordan vedligeholder du dit glasgelænder når det er sne?

20 december, 2022

Du har købt og monteret et flot gelænder. Men nu er vinteren i fuld gang – og du undrer dig over, hvordan du egentlig vedligeholder dit glasgelænder når det er sne og dårligt vejr? Alt efter hvilken type gelænder/rækværk du har, er der forskellige vedligeholdelsesmetoder. Her kan du downloade vores brochure om, hvordan du passer på alle dele af dit gelænder.

Der er faktiskt ikke nogen specielt du skal gøre for at passe på dit gelænder når der er sne og andet dårligt vejr, da alle vores gelændertyper er designet til at modstå alle vejrforhold. Men herunder er der et husmor-trick til hvordan du kan vedligeholde glassene for at gøre dem ekstra pæne og skinnende, selv i koldere vejr.

Skinnende glasruder Det er vigtigt at skåne miljøet og ikke bruge miljøfarlige produkter til at vaske dit glasgelænder. Du kan lave dit eget rengøringsmiddel for at sikre et miljøvenligt produkt og spare penge. Brug en tom sprayflaske og bland 2 dl vand med 2 dl eddike (12%). Tilsæt derefter 2-3 dråber miljømærket opvaskemiddel, og du har en miljøvenlig løsning, der samtidig er skånsom mod dit glas. Vask derefter glasset med rengøringsmidlet og en blød klud.

Hvis du vil imponere familien til jul, kan du også vaske dit glasgelænderet trods frostgrader. Det er meget enkelt – tilsæt blot en lille smule sprit til vaskevandet.

Skulle du have andre spørgsmål til, hvordan du vedligeholder dit gelænder, hjælper vi dig gerne! Kontakt kundeservice via telefon, chat eller e-mail.


Personlige gelænderrådgivning

8 september, 2021

Hos Gelænderbutikken stræber vi efter at kunne give vores kunder en personlig service af høj kvalitet. Vi er alle forskellige og ønsker at blive behandlet forskelligt, så vi har nu udviklet muligheden for at booke personlige gelænderrådgivning.


Nyhed: Alu Retro

1 september, 2021

Alu Retro minder om et smedejernsgelænder, men er fremstillet af aluminium i stedet for stål, hvilket giver en række fordele. Alu Retro vejer meget mindre og er lettere at håndtere, udover at det næsten er vedligeholdelsesfrit.

Alu Retro – Moderne smedejernsgelænder

Med vores “smedejernsgelænder” har vi genskabt og forbedret det klassiske gelænder, samtidig med at du får mulighed for at tilpasse gelænderet efter dine mål, smag og ønsker. Med Alu Retro kan du blandt andet vælge:

 • om stolperne skal ende i samme højde som tværliggeren eller længere nede
 • om du vil have tværliggere i aluminium, træ eller slet ingen tværliggere overhovedet
 • mellem tre standardfarver eller valgfri farve fra RAL-systemet

Du bestemmer selv alle disse valgmuligheder, når du designer dit gelænder i vores designværktøj.

"Smedejernsgelænder" - detalje

“Smedejernsgelænder” – detalje


Ultraklart glas

23 august, 2021

Nu har vi mulighed for at tilbyde ultraklart glas som er det mest gennemsigtige lavjernsglas som findes idag. Ultraklart glas giver en enestående klarhed og næsten farveløst udseende i forhold til almindeligt glas med højere jernhalt, hvor der dannes en grøn nuance, når man ser det fra siden.

Ultraklart glas øverst i billedet

Ultraklart glas øverst i billedet.

De største fordele med med Ultraklart glas er:

 • Farveløst lysindfald
 • Op til 91% lystransmission med 8.76 mm glas
 • Giver et rent og elegant udtryk
 • Tiltalende og diskret kantfarve

Ultraklart glas

Ultraklart lamelglas har samme styrkeegenskaber som vores almindelige lamelglas.

Du kan vælge ultraklart glas i vores designverktøj under Design -> Glastype.
Ultraklart glas i vores designverktøj

Gelænderbutikkens flotteste gelændere fra 2019

11 februar, 2020

Én af de største belønninger er, når vi får lov til at se de færdigmonterede gelændere i vores kunders forskellige miljøer. Vi håber, at du kan lade dig inspirere af vores udvalgte favoritter fra 2019.

Stolpefrit gelænder med træoverligger til indendørs brugStolpfritt räcke med träöverliggare

Stolpefrit gelænder med træoverligger i eg til indendørs brug. Kan man forestille sig noget bedre valg?

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke i glas vid sjön

Både sikkert og flot!

Aluminiumsgelænder i glas uden overliggerAluminiumräcke i glas utan överliggare

Vi mangler ord. Gelænderet i aluminium indrammer dette fantastiske miljø på bedste vis.

Glas- og klembeslagGlas- & klämfästen

Har du allerede stolper? Så er vores glas- og klembeslag det rigtige valg.

Rustfrit gelænderRostfritt räcke

Det rustfrie gelænder gør sig godt i alle miljøer, hvis du spørger os.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Vores nye gelænder Alu Modern i et magisk miljø.

Aluminiumsgelænder i glasAluminiumräcke med lägre glas

Hvidt aluminiumsgelænder med overligger og et lavere glas.

Wiregelænder
Vajerräcke i snöig miljö

Vi lancerede vores wiregelænder tilbage i april 2019, og vi havde aldrig drømt om, at det ville blive så flot.

Vil du gerne vide, hvilket gelænder der passer til dit indendørs- eller udendørsmiljø? Tag et kig på alle vores gelændere og ledstænger. Ved hjælp af vores designværktøj kan du designe dit gelænder efter dine egne mål og ønsker. Vi guider dig gennem en række designvalg, hvad angår udseende, farve og materiale. Du får vist prisen inkl. fragt med det samme!


Glædelig Jul & Godt Nytår – et tilbageblik på året, der gik!

23 december, 2019

2019 har været et fantastisk år for os hos Gelænderbutikken! Her får du et kort tilbageblik på, hvad der er sket i vores lille verden:

 • I februar lancerede vi et nyt gelænder – Alu Modern. Det er et stilrent glasgelænder med aluminiumsstolper til både inden- og udendørs brug.
 • I marts måned blev vi opkøbt af det familieejede investeringsselskab Beijerinvest. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette vej, og vi fortsætter nu vores rejse sammen!
 • I april var det også tid til næste produktlancering! Både et wiregelænder og en ny variant af vores rustfrie gelænder – nu med liggende stænger.
 • I juni begyndte vi at anvende en ny skinne til vores stolpefrie glasgelænder, som gør det nemmere at montere gelænderet, ligesom det bliver nemmere at få glasset lige.
 • Vores vindbeskyttelse i glas blev lanceret tilbage i juli. Vindbeskyttelsen bestilles som et tillæg til det rustfrie glasgelænder eller aluminiumsgelænderet Alu Classic, og det kan fås i højderne 160 cm og 180 cm.
 • I august ekspanderede vi med en webshop for det schweiziske marked, hvilket gør det meget nemmere for vores kunder i Schweiz, som førhen måtte til et naboland for at hente det pågældende gelænder.
 • Vi flyttede ind i vores nye lokaler i oktober. Nyt og frisk kontor og en produktionsdel, som gav produktionskapaciteten et vaskeægte boost! Vi er med andre ord klar til fremtiden.

 • I oktober tilføjede vi endnu en monteringsmetode i forbindelse med vores stolpefrie gelænder: gulvbeslag. Hvert glas fastgøres i to gulvbeslag i aluminium – enten uden på eller oven på underlaget. Man kan imidlertid også vælge at montere gelænderet med fixpoints (punktbeslag) eller en aluminiumsskinne.
 • I november lancerede vi endnu et nyt produkt – fransk altan i glas. Der findes to alternativer til at montere gelænderet på væggen, enten med fixpoints eller aluminiumsstolper.
 • Vi opdaterede vores populære designværktøj i november, så det nu er blevet endnu nemmere at bygge og bestille det ønskede gelænder. Det har især løftet bestillingsprocessen på de mobile enheder!

Nu sætter vi snart punktum for et fantastisk år, og vi ser med glæde frem mod det næste!

Räckesbutikens jultomte

Åbningstider mellem jul & nytår

Vores webshop holder selvfølgelig åbent døgnet rundt alle årets dage, men har du brug for hjælp fra en af vores medarbejdere, er det kun muligt den 23. og 30. december. Vores kundeserviceteam er tilbage for fuld styrke den 2. januar 2020.

Gelænderbutikken vil gerne takke alle vores kunder og leverandører. Vi ønsker jer en glædelig jul og et fantastisk nytår.


Prøv Gelænderbutikkens praktiske designværktøj!

13 december, 2019

Uanset om du lige er begyndt at lede efter et gelænder, eller om du i princippet er klar til at bestille, så synes vi, at du skal prøve vores designværktøj (klik på den grønne knap på det produkt, du er nysgerrig efter at se)! Det er superlet at bruge og viser dig ikke bare, hvordan gelænderet vil se ud, men også nøjagtigt, hvad det vil koste, og hvor lang tid det vil tage at fremstille.

Screenshot af designværktøjet

 

I filmen nedenfor ser du fremgangsmåden trin for trin og hvilke muligheder, som er tilgængelige. Naturligvis adskiller det sig lidt afhængigt af, hvilket produkt du vælger, men det er grundlæggende det samme.

Hvis du har besøgt os før, vil du måske bemærke, at vi har foretaget nogle ændringer – alt sammen for at gøre værktøjet så let som muligt at bruge, uanset om du sidder ved computeren/tabletten derhjemme eller med mobiltelefonen på bussen. Eksempler på forbedringer:

 • Tydeligere menuvalg
 • Bedre 3D-billede af gelænderet
 • Optimeret til mobilbrugere
 • Mulighed for at lave et nyt gelænder med de samme mål, som allerede er udfyldt
 • Lettilgængelige hjælpetekster

Samtidig har vi bevaret funktioner, som vi ved, vores kunder værdsætter:

 • At prisen og produktionstiden opdateres efter hvert valg og ændring, der foretages
 • Mulighed for at gemme et gelænder og fortsætte med at designe/bestille på et senere tidspunkt (også på en anden enhed)
 • Mulighed for at få et tilbud sendt til din e-mail-adresse

Prøv det selv! Her er nogle eksempler på ting, du kan ændre * for at se, hvordan gelænderet ser ud, og hvad det vil koste:

 • Klar, frostet eller gråtonet glas
 • Liggende eller stående rustfrie stænger eller wire
 • Rundede eller firkantede klemmebeslag
 • Overliggere i træ eller rustfrit… eller uten
 • Farve på stolpere
 • Montering ovenpå eller udenpå underlaget
 • Højde på gelænderet
 • Fæstning i væggen

*Forskellige produkter har forskellige valgmuligheder.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål eller overvejelser undervejs!


Nyt produkt: Fransk altan i glas

18 november, 2019

Gelænderbutikken lancerede for nylig en fransk altan i glas! Du tænker måske: “Hvorfor i glas?” Jo, med et glasgelænder forstyrrer du ikke udsigten, ligesom du får et optimalt lysindfald. Det er desuden et stilrent og sikkert valg, og vi producerer det efter dine mål og ønsker.

Produktbillede til fransk altanDu kan vælge mellem to forskellige måder at fastgøre gelænderet på væggen. Enten monterer du det med de såkaldte fixpoints, som er runde punktbeslag i rustfrit stål, der fastgøres gennem færdige huller i glasset. Alternativet er aluminiumsstolper, en på hver side af glasset, hvor du har mulighed for at vælge mellem farverne natur (aluminium), hvid, sort eller grå med struktur. Også her har glasset forborede huller for at gøre det så sikkert som muligt.

Sikkerheden er alfa og omega for os, og derfor gør vi brug af et stærkt, robust glas, der er hærdet og lamineret.

Uanset om du skal bygge en ny fransk altan eller ønsker at renovere en eksisterende, synes vi naturligvis, at den skal have et glasgelænder. Gå til vores designværktøj, indtast dine mål, vælg beslag samt andre detaljer – derefter kan du vælge, om du vil bestille din franske altan med det samme, gemme til senere eller vil have tilsendt et tilbud via e-mail.

Fransk altan på lejlighedskompleks


Gelænderbutikken har fået ny adresse

31 oktober, 2019

Her hos Gelænderbutikken har vi holdt flyttedag, og vores adresse er nu Åkerslundsgatan 10, 262 73 Ängelholm, Sverige.

Det første spadestik til Gelænderbutikkens nye kontor

Sidste efterår tog vi de første spadestik til det anlæg, der i dag rummer vores kontor- og produktionslokaler. Disse lokaler er større og giver os ligeledes de rette forudsætninger for at kunne imødekomme de forskellige udfordringer og muligheder, som en virksomhed i vækst står over for dag efter dag. Vi har også investeret i nye og mere effektive maskiner, hvorfor vi kan håndtere den øgede efterspørgsel på vores produkter.

I begyndelsen af oktober hjalp vi hinanden med at flytte kontoret, og vi arbejder nu på højtryk, så vi kommer helt på plads i de nye produktionslokaler.

Gelænderbutikken i nye lokaler

“Et snublende trin for mig, men et stort skridt for Gelænderbutikken!” Dette var de vise ord fra vores operative chef, da han snublede ind gennem entréen – den første dag!


Det sker efter en bestilling på Gelænderbutikken.dk

24 september, 2019

Efter køb af gelænder eller håndliste kan der opstå forskellige spørgsmål. I dette blogindlæg ser vi på hvad der sker efter bestilling, og hvor du som kunde finder den nødvendige information.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført bestillingen på vores hjemmeside – gennem et tilbud eller med hjælp fra vores kundeservice – modtager du en ordrebekræftelse som e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder produktinformation, dine kundeoplysnnger samt oplysninger om levering og fragt.

 

Ordrebekræftelse Gelænderbutikken

 

Din personlige ordreside

Du finder yderligere information om din bestilling i ordrebekræftelsen ved at klikke på den orange firkant med teksten “din personlige ordreside”. Her angives blandt andet ordrenummer og ordrestatus, eksempelvis “ventende på bestilling”, “under gennemgang”, “i produktion” eller “klar til levering”. Er ordren “under gennemgang”, betyder det at vores kundeservice manuelt gennemgår den, inden bestillingen sendes i produktion. Har du f.eks. angivet helt skøre mål, kan det være at kundeservice ringer dig op og liiiige tjekker hvad der foregår 🙂 Du kan også se hvornår produktet forventes færdigproduceret. Er ordren under gennemsyn, kan der stadig foretages ændringer.

Gennemgå gerne din ordre så mål på gelænder/håndliste (skal angives i milimeter), leveringsadresse og kontaktoplysninger stemmer. Du kan også finde information om din betaling eller hvis du eksempelvis har en tilgodehavende, der kan anvendes til betaling.

 

ordreside gelaenderbutikken

 

På ordresiden finder du også information om dit bestilte produkt. Under rubrikken Ordreindhold kan du klikke på de relevante produkter, og du kommer videre til produktspecifikation med detaljeret information om produktet samt vedhæftede dokumenter såsom brugsanvisning/produktblad og måleskabelon. Sidstnævnte viser gelænderets placering i forhold til udvendige kanter.

Scroller du længere ned på siden, finder du også monteringstips- og film for dit valgte gelænder/håndliste.

produktspecifikation gelaenderbutikken

monteringsfilm gelaenderbutikken

Klar til levering

Når din bestilling er klar til levering, får du en e-mail fra os med bekræftelse på at fragten er booket. Afhængig af fragtfirma modtager du eventuelt et sporingslink, så du kan følge leveringen undervejs.

Skulle der opstå forsinkelser, modtager du en e-mail med yderligere oplysninger. Vi ønsker at du som kunde er tilfreds med købsoplevelsen. Det indebærer at vi gør alt, hvad vi kan for at undgå forsinkelser, samt at vi løser problemer, så snart de opstår.

Leveret bestilling

Når fragtfirmaet leverer din ordre, skal du være meget omhyggelig med at tjekke bestillingens indpakning. Er der opstået skader, skal du få chaufføren til at bekræfte dette skriftligt. Har du valgt at betale med faktura, vil denne først blive fremsendt når fragtfirmaet har meldt leveringen.

Husk at du altid kan kontakte kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Kontaktoplysningerne finder du på din ordreside eller vores hjemmeside under kundeservice.

Kundeservice Räckesbutiken

Anita Johnsson fra Gelænderbutikkens kundeservice


Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: