Alu Color Alu Classic
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Om Gelænderbutikken

Vort produkt

Hos os skræddersyr du dit gelænderprodukt efter dine mål, designet vælger du efter smag og behag. I vor brugervenlige bestillingsfunktion præsenteres din pris uden uspecificeret ekstra udgifter. Vi stræber alltid efter at man ikke skal behøve købe noget ekstra indfor monteringen. Skruer, bits og bor indgår. I de tilfælde hvor specielt værktøj behøves, der indgår det.Vort produkt er unikt i det henseende at vi alltid producerer produkten efter kundens mål og ønskemål. Eftersom at alt, inklusive glas, produceres efter kundens bestilling har vi mulighed for at alltid skabe et gelænder der er symmetrisk efter de mål som kunden angiver. Kunden behøver derfor aldrig give afkald på sine mål, for at gelænderet skal tilpasses glassene. Vi hos Gelænderbutikken vil være Nordens bedste leverandør af glasgelændere og andre gelænderprodukter til både indendørs og udendørs brug.

Alt produceres af os

Vore produkter produceres, pakkes og sendes fra vor produktionsanlægning i Ängelholm, Sverige. Her har vi vort kontor og produktionsområde på totalt ca. 1000 kvm.

Vi producerer forskellige typer glasgelændere i højeste kvalitet. Et med aluminiumstolper, et med rustfrie stolper og et stolpefrit. Vi tilbyder også glas og klemfæste til eksisterende stolper samt et rustfrit gelænder med stænger i stedet for glas. Derudover har vi håndlister til trapper i rustfrit stål og træ (eg eller jatoba).

Du designer selv dit produkt i vort værktøj, hvor du tas igennem en række forskellige designvalg af udseende, farve og materiale.

Kort historie

Räckesbutiken begyndte som et projekt af et Glarmesteri i Ängelholm, Villans Glas i 2008, da man havde opdaget behovet og efterspørgslen på gelænderprodukter med forsendelse til døren. Siden slutningen af 2010 er Räckesbutiken Sweden AB en egen virksomhed. Det er dog i grunden de samme personer som står bagved räckesbutiken.se, personer med mangeårig erfaring af forsendelse og montering af glasgelændere. Vi leverer også gelændere til flere lande i Norden og Europa, dette via vore onlinebutikker i Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Tyskland og Østrig.

Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!