Alu Color Alu Classic Alu Modern ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering
SE-3 SE-5 SE-10 CE

Håndliste

Håndliste i rustfrit stål


Håndliste i Eg


Håndliste i Jatoba


Kombinere 

Håndliste til din trappe. Håndlister i rustfrit stål, eg og jatoba

Ved hjælp af en ny håndliste i træ eller rustfrit stål, kan din trappe få et helt nyt liv eller et andet look. Vore håndlister er lette at montere og de leveres med alle dele man behøver til monteringen.

Hvilket materiale ønsker du til din håndliste?

Vi tilbyder runde håndlister i eg eller jatoba med en diameter på 43 mm, den rustfrie variant (som kan monteres både ude og inde) har en diameter på 42,4 mm.

Håndlister i eg kan bestilles i hele længder op til 2,8 meter. For jatoba kommer de i hele længder op til 3 meter og vore rustfrie håndlister har en maks. længde på 4,4 meter uden samling. Ønsker man længere håndlister bliver disse levere i to eller flere dele, disse er forberedt med samlinger så det er let selv at splejse delene sammen. Håndlisten leveres ikke i overlængde, så de mål som er oplyst ved bestilling er de mål håndlisten får.

Forskellige håndlistestøtter giver dine håndlister et unikt touch

Til alle håndlister er det muligt at vælge forskellige rustfrie håndlistestøtter. Vort design- og beregningsværktøj viser hvordan den håndlistestøtte man vælger ser ud sammen med den valgte håndliste.

Håndlistestøtte i rustfrit stål Montering af håndliste i trappe, rustfrit stål Håndlistestøtte til håndliste i trappe Støtte til håndliste i rustfrit stål Støtte til håndliste i rustfrit stål

I vort designværktøj kan du selv vælge, hvordan du ønsker at din håndliste skal begynde og afsluttes. De rustfrie håndlister afsluttes med et fladt dæksel, et rundt dæksel eller med en 90 graders slutvinkel. Håndlisterne i træ tilbyder vi med et naturligt afslut (slebne kanter), med rustfrie endekapper eller med en rustfri slutvinkel.

Let at montere

Til din håndliste findes der også filmede monteringanvisninger. Filmene er særligt udformede til dit gelænder og viser de momenter du skal igennem under monteringen.

Leveres komplet

Ved levering indgår alt du behøver, for selv at kunne montere din håndliste. Du får derfor med både skruer og bor til att sætte håndlisten fast i håndlistestøtten, samt befæstningsskruer til væggen.

Fri fragt

Præcis som med vore gelændere, får du dine håndlister hjem til døren, uden extra omkostninger .

Kunderne fortæller

Helena: “Jeg vil helt klart anbefale Gelænderbutikken.”

Stabilt

Inspiration

Billeder fra vore kunder, i forskellige miljøer og med forskellige designvalg

Teknisk information

Teknisk information

Rustfri håndliste

Rustfrie rør med en diameter på 42 mm. Leveres i hele længder op til 4,4 meter. Bestiller man længere håndlister, så leveres disse i flere dele der sættes sammen med en stilren rørforbindere. Hvis din rustfrie håndliste skal monteres indendørs bruges en rustfri variant, der har betegnelsen AISI 304. Skal den derimod monteres udendørs, så bruger vi AISI 316 som er syrefast rustfrit stål.

Håndliste i eg

Rund håndliste i ubehandlet lys eg, 43 mm Ø. Disse leveres i hele længder op til 2,8 meter. Ved bestillinger af længere håndlister forbereder vi delene så disse kan splejses sammen, selvfølgelig medfølger alt der kræves for dette.

Håndliste i jatoba

Rund håndliste i ubehandlet jatoba 43 mm Ø, et hårdttræ med egenskaber og udseende som teak. Disse leveres i hele længder op til 3 meter. Ved bestillinger af længere håndlister forbereder vi delene så disse kan splejses sammen, selvfølgelig medfølger alt der kræves for dette.

Begyndelse og afslutning på håndlisten

Vi tilbyder 3 forskellige afslutninger til vore håndlister. Til rustfrit kan man vælge fladt endelåg, rundt endelåg eller en 90 graders vinkel. Til træ kan man få en naturlig afslutning, en endekappe eller en 90 grades vinkel. Alle detaljer er i rustfrit stål.

Rustfri rund håndlistestøtte, blødt bøj

Monteres med tre synlige skruer. Rustfri AISI 304 indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndisten er 75 mm.

Rustfri rund håndlistestøtte, skarpt bøj

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndlisten er 73 mm.

Rustfri rund håndlistestøtte, lige montering

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndlisten er 75 mm.

Rustfri firkantet håndlistestøtte, lige montering

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Kun for indedørsbrug. Mål fra væg til centrum på håndlisten er 89 mm

Stolpe

Stolpe i rustfrit stål, rund med en diameter på 42 mm, med fod for montering ovenpå. Totalhøjden på stolpe og håndliste kan justeres i intervallet 855-935 mm. Stålet er AISI 304 til indendørs og AISI 316 til udendørs.

Millimetertilpasset

Når du angiver dine mål, vil vi at du gør det på millimeteren. Vi leverer ikke håndlister i overmål. Den længde du angiver er den totale længd du får, inkl. eventuelle detaljer for begyndelse og afslutning.

Skruer til montering i træ

Ved anden type af materiale, i underlaget der produktet skal fæstes, anbefaler vi at man tager kontakt med sit lokale byggemarked.

Monteringsfilm og vejledninger

Filmene viser forskellige momenter, som en hjælp under din montering.Til hver ordre tilpasses vore monteringstips og film. Du får ikke standard beskrivninger, du får nogle der er direkte tilpasset efter din ordre.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover stolper, glas og overligger, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Rustfrie detaljer

Da rustfrit stål, på trods af navnet, ikke er modstandsdygtigt mod korrosion, skal alle rustfrie detaljer vedligeholdes og rengøres 1-3 gange per år. Hvis håndlisten er monteret tæt på havet kan man behøve at rengøre og behandle stålet oftere. Overfladerne rengøres med lunkent vand, mildt rengøringsmiddel og en blød klud.

Træhåndliste

Skal håndlisten monteres udendørs anbefaler vi at rengøre træet og derefter slibe den med finkornet sandpapir. Håndlisten behandles med imprægnerende produkter såsom træolie eller lignende der er tilpasset udfra det miljø træet er placeret i. Ved montering indendørs kræves bare rengøring og let slibning. Behandling med træolie eller lignende kan gøres hvis man ønsker.

Monteringsfilm

Nedenfor ser du et klip fra nogen af vore monteringsfilm. Når du har bestilt hos os, så får du en link til de monteringsfilm, der passer med præcis det produkt og de detaljevalg du har gjort. Du finder vore mest almindelig film her.