Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Hvordan vedligeholder du dit glasgelænder når det er sne?

Du har købt og monteret et flot gelænder. Men nu er vinteren i fuld gang – og du undrer dig over, hvordan du egentlig vedligeholder dit glasgelænder når det er sne og dårligt vejr? Alt efter hvilken type gelænder/rækværk du har, er der forskellige vedligeholdelsesmetoder. Her kan du downloade vores brochure om, hvordan du passer på alle dele af dit gelænder.

Der er faktiskt ikke nogen specielt du skal gøre for at passe på dit gelænder når der er sne og andet dårligt vejr, da alle vores gelændertyper er designet til at modstå alle vejrforhold. Men herunder er der et husmor-trick til hvordan du kan vedligeholde glassene for at gøre dem ekstra pæne og skinnende, selv i koldere vejr.

Skinnende glasruder Det er vigtigt at skåne miljøet og ikke bruge miljøfarlige produkter til at vaske dit glasgelænder. Du kan lave dit eget rengøringsmiddel for at sikre et miljøvenligt produkt og spare penge. Brug en tom sprayflaske og bland 2 dl vand med 2 dl eddike (12%). Tilsæt derefter 2-3 dråber miljømærket opvaskemiddel, og du har en miljøvenlig løsning, der samtidig er skånsom mod dit glas. Vask derefter glasset med rengøringsmidlet og en blød klud.

Hvis du vil imponere familien til jul, kan du også vaske dit glasgelænderet trods frostgrader. Det er meget enkelt – tilsæt blot en lille smule sprit til vaskevandet.

Skulle du have andre spørgsmål til, hvordan du vedligeholder dit gelænder, hjælper vi dig gerne! Kontakt kundeservice via telefon, chat eller e-mail.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: