Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Fransk altan

Fransk altan i glas – stilrent og sikkert

Med en fransk altan får du udendørs-følelse indenfor. Åbn døren og slå dig ned med en kop kaffe, her kan du nyde både sol, frisk luft og udsigt uden virkelig at gå udenfor. For dig der vil maksimere lysindfald og udsigt, er et glasgelænder det optimale valg.

Praktisk og æstetisk

Vælger du en fransk altan fra Gelænderbutikken, får du den i den helt rette bredde da vi fremstiller alle produkter efter kundens egne mål. Du får også et gelænder der holder sig flot i mange år med minimal vedligeholdelse – super praktisk.

Glas er fantastisk! Det skaber en stilren og åben følelse, og det giver frit udsyn.

Sikkerhed fremfor alt

Til vores franske altaner anvender vi stærkt og robust glas som både er hærdet og lamineret. Lamineret glas består af to glasskiver med plastfilm imellem. Det betyder at selvom en af siderne skulle gå stykker, hænger glasset stadig sammen. Det giver tryghed både for dig på indersiden af glasset og for eventuelle forbipasserende på gaden.

Punktfastgørelse eller aluminiumstolper

Du kan vælge mellem to forskellige måder at fastgøre gelænderet:

  • Fixpoints: Runde punkter i rustfrit stål (Ø=45 mm.) der fæstnes gennem forborede huller i glasset, tre på hver side.
  • Aluminiumstolper: En diskret stolpe på hver side. Kan fås i farverne natur (aluminium), hvid, sort, eller grå med struktur. Også her har glasset forborede huller for at sidde så sikkert som muligt.

Enkelt at designe og bestille

I vores smarte designværktøj angiver du dine mål og vælger hvordan din franske altan skal se ud. Skal glasset være klart, mat (opal) eller gråtonet? Hvilken højde ønsker du på gelænderet, og skal det have overligger eller ej?

Du ser hele tiden et 3D-billede af gelænderet samt den eksakte pris (inkl. fragt). Har du brug for at dobbelttjekke dine mål eller diskutere udseendet med familien inden du bestiller, kan du let gemme dit gelænder og logge ind på et senere tidspunkt. Du kan også udarbejde et prisforslag der sendes til din e-mailadresse.

De fleste spørgsmål der dukker op, får du svar på i hjælpeteksterne, men skulle du have anledning til det, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Hvorfor Gelænderbutikken?

Vi stræber efter enkelhed i hvert trin. Fra du vælger produkt, til gelænderet er på plads. Du får ikke bare en personligt tilpasset fransk altan i højeste kvalitet, du får også personlig service, en totalpris uden overraskelser, alt du behøver til monteringen (skruer, bits med mere) samt tydelige måleskabeloner og monteringstips. Vi er først glade og tilfredse, når du som kunde er glad og tilfreds.

Andre produkter

Teknisk information

Teknisk information

Firkantede stolper 50x50 mm

Aluminiumstolperne er 50x50 mm og kvadratiske i profil med en tykkelse på 2,5 mm. Vores aluminiumstolper er anodiserede, det er samme princip som anvendes til skibsmaster. Dette sikrer stor modstandskraft mod vejr og vind.

Rostfrie Fix-points

Til montering udenpå bruger vi rustfrie fix-points i AISI 316, for udendørsbrug.

12,76 mm hærdet og lamineret glas

To glasplader på hver 6 mm med plastfolie imellem. Hvis glasset skulle gå i stykker, så sidder det stadig sammen med hjælp af plastfolien og er dermed stadig en del. Glasset har slebne og polerede kanter.

Glasvalg (farve)

Når du designer dit gelænder, så vælger du også hvilken typ af glas du vil ha. Klart glas, gråt glas eller opalglas (matteret folie mellem glaspladerne, der hindrer indsyn)

Aluminiums overligger

U-formet profil i aluminium 20x30 mm, denne fæstes ovenpå glasset med silikonelim. Lagtykkelse 20 µ.

Valgbar gelænderhøjde

I konfiguratoren vælger du højden på din franske altan på 1000 eller 1100 mm udregnet fra gulvet til gelænderets overkant.

Fastgørelsens mål

Når du angiver målene i vores konfigurator, angives fastgørelsens CC-mål.

Millimetertilpasset

Når du angiver dine mål, vil vi at du gør det på millimeteren. Vi laver dit gelænder på millimeteren, for at det skal passe eksakt til pladsen det skal placeres på.

Fastgørelse med fix-points

Rustfrie fix-points der monteres udenpå med gevindskrue.

Fastgørelse aluminiumstolper

Stolpen fæstes med 2 skruer på siden, direkte mod underlaget.

Skrue til træfastgørelse fixpoints

For fixpoints medfølger skruer til fastgørelse i træ. Ved fastgørelse i andet materiale anbefaler vi at man tager kontakt til sin lokale isenkræmmer.

Skrue til træfastgørelse aluminiumstolper

Med aluminiumstolper kan du vælge vægfastgørelse til træ eller beton. Vælger du fæste i træunderlag, så medfølger der skruer til dette. Skruen er produceret i hærdet stål med en CorrSeal overfladebehandling, for brug i udendørs miljøer. Skruen har en udfræsning langs med stammen og en på spidsen. Dette giver et meget lavt skruemoment i hårdere træmateriale, dette minimerer udvikling af sprækker.

Skruer til betonfastgørelse aluminiumstolper

Med aluminiumstolper kan du vælge vægfastgørelse til træ eller beton. Vælger du fatsgørelse i betonunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med Corrseal-behandling til udendørs brug - Korrosionsklasse C4. 
Godkendt til grundmateriale: Sprækket beton - Usprækket beton - Betonelementer.
 Også egnet til: Massiv teglsten - Hullet teglsten - Massive kalksten, sandsten – Natursten.

Komplette byggesæt

Alt indgår i din bestilling af dit gelænder. Inklusiv glas.

Monteringsfilm og vejledninger

Filmene viser forskellige momenter, som en hjælp under din montering. Til hver ordre tilpasses vore monteringstips og film. Du får ikke standard beskrivninger, du får nogle der er direkte tilpasset efter din ordre.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover stolper, glas og overligger, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Aluminiumsdetaljer

Detaljer i aluminium behøver minimalt med vedligehold. Hvis der opstår pletter, er det som oftest nok at bruge et mildt rengøringsmiddel, vand og en blød klud. Brug ikke produkter med skurende genskaber, syre eller alkaliske midler.

Rustfrie detaljer

Da rustfrit stål, til trods for navnet, ikke er modstandsdygtigt mod korrosion, så behøver alle rustfrie detaljer vedligholdes og rengøres 1-3 gange per år. Hvis gelænderet er monteret tæt på havet, kan der være behov for rengøring og behandling oftere. Overfladerne rengøres med lunkent vand, mildt rengøringsmiddel og en blød klud.

Glas

Rengør glassenes overflade med pudsemiddel, til vinduer og spejle, med en blød klud. Ved mere genstridige pletter kan man bruge husholdningssprit. Derefter rengøres glasset med pudsemiddel. Brug ikke produkter med skurende egenskaber på glas.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: