Alu Color Alu Classic
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Gelænderne

Kan jeg få den der helt specielle detalje, eller få gelænderet på præcis den her specielle måde? 

Det sortiment vi viser her på hjemmesiden, er det sortiment som vi sælger. Når vi har nye løsninger, eller et større sortiment klar for salg, vises dette og det vil være muligt at bestille gennem hjemmesiden.

Hvad er fordelene med aluminium, i forhold til rustfrit stål?

Hvor mærkeligt det end lyder, så ruster et aluminiums gelænder ikke. Hvilket et, i rustfrit stål, faktisk kan gøre. Derudover vejer aluminium meget mindre og er enklere at arbejde med.

Hvordan fremstilles gelænderne?

Vore gelændere fremstilles på vort produktionsværksted beliggende i sydsverige, nærmere betegnet Ängelholm. Her producerer vi også glasset til vore gelændere. 

Montering

Er gelænderne svære at montere?

Kan man håndtere en skruemaskine (vi anbefaler at man bruger en skruemaskine, selvom det er muligt at bruge en skruetrækker) og et vatterpas, skal det ikke være svært selv at montere gelænderet. Har man spørgsmål undervejs, er det bare at kontakte os for at få hjælp. 

Hvilket værktøj behøver jeg?

Et vatterpas behøves, dett er godt at have en skruemaskine og en gummihammer kan komme til nytte – men det går at løse det behov på andre måder også. 

Bestilling

Hvordan skal jeg tage mål og hvor meget skal jeg trække fra på siderne?

Det er vigtigt at målene er fra kant til kant. I skal altså ikke trække noget fra, dette sker automatisk ved vores beregninger. Er I usikre på hvordan målene bliver og hvor eventuelle stolper eller fix-points skal sættes, så finder I vores måleskabeloner på produktsiderne, med information om placering af stolper og fix-points.

Kan jeg ændre i min bestilling?

Det er vigtigt at nøje kontrollere mål og specifikationer i bestillingen. Ved visse tilfælde kan vi ordne ændringer, men det afhænger af hvor tidligt vi får besked og hvilke ændringer det handler om. Vi beder dog om at du kontakter os hurtigst muligt. 

Hvordan gør jeg for at annullere en ordre?

Frem til at vi påbegynder fremstilling af dit gelænder, er der ingen problemer med at annullere en ordre. Kontakt os for mere information.

Køb og levering

Tilstøder der ekstra udgifter efter bestilling?

Den pris du ser ved bestilling, er den pris du betaler for gelænderet. Der tilstøder ikke flere udgifter!

Skal jeg være hjemme når pakken ankommer?

Nogen skal være på plads, for at tage imod forsendelsen og skrive under. Inden man underskriver, er det vigtigt at man kontrollerer at materialet ikke har nogle skader, se handelsbetingelser og vilkår for mere information. 

Dine genveje

Genveje!

Ordreside

  Prisforslag

   Glem mig!