Alu Color Alu Classic Alu Modern ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Gelænderne

Kan jeg få den der helt specielle detalje, eller få gelænderet på præcis den her specielle måde?

Sortimentet på hjemmesiden er det sortiment vi har. Så snart vi har nye produkter til salg, vil de kunne findes på hjemmesiden. Vi har ingen færdige produkter i standardmål. Alle vores gelændere bestilles efter mål. Vi skræddersyr og fremstiller efter dine mål og detaljevalg.

Hvad er fordelene med aluminium, i forhold til rustfrit stål?

Hvor mærkeligt det end lyder, så ruster et aluminiums gelænder ikke. Hvilket et, i rustfrit stål, faktisk kan gøre. Derudover vejer aluminium meget mindre og er enklere at arbejde med.

Hvordan fremstilles gelænderne?

Gelænderne fremstilles hos os i vores lokaler i Ängelholm. Tilskæring af glas og øvrige profiler udføres præcist efter dine mål og ønsker. Nærheden mellem produktion og kundeservice er en stor fordel, så dine produkter kan blive helt perfekte.

Har I showrooms eller butikker, hvor man kan se produkterne?

Gelænderbutikken er i første omgang en internetvirksomhed og har for tiden ingen fysiske butikker eller showrooms. På vores kontor i Ängelholm har vi en samling af vores produkter, og du er hjerteligt velkommen til at komme forbi og se dem.

Kan man få lige brede glas til alle dele af gelænderet?

Vi tilpasser os efter dine mål – ikke omvendt. Eftersom vi selv fremstiller glasset, får du altid sektioner, der er symmetriske på hver side af gelænderet. Vi behøver ikke at tilpasse os efter glas, vi har på lager, og dermed dele dit gelænder op i ujævne sektioner.

Har I gelændere til trapper?

For tiden har vi ingen gelændere til trapper, men det er noget, vi arbejder på at kunne præsentere i nær fremtid. Dog har vi stænger til vægmontering, og de kan anvendes både indendørs og udendørs.

Kan jeg få forskellige højder på hver side af gelænderet?

Som regel ligger forskellige højder på hver side af glasset udenfor vores system, men vi hjælper til, så godt vi kan. Da det kræver en del ekstra arbejde, kan der forekomme en ekstra udgift. Kontakt gerne vores kundeservice, så hjælper de dig videre.

Hvad er et sikkerhedsglas?

Til vores glasgelændere leverer vi altid sikkert 8,76 mm lamineret glas med slebne og polerede kanter. Lamineret glas betyder, at to glasskiver limes sammen med plastfilm imellem. Hvis en af glasskiverne skulle gå i stykker, hænger glasskiven stadig fast som samlet del. Man kan vælge mellem klart glas, opal (frosted) og gråtonet glas. Vi tilbyder derudover lamineret glas til særligt krævende miljøer.

Hvilket gelænder er eget til indendørs/udendørs brug?

Vores produkter kan anvendes både indendørs og udendørs. Vores aluminumsgelænder har samme overfladebehandling som masten på en sejlbåd, så det modstår det meste. De øvrige gelændere tilpasses efter hvorvidt de skal stå indenfor eller udenfor, men primært er det dig og din smag, der bestemmer.

Montering

Er gelænderne svære at montere?

Kan du håndtere en skruemaskine og et vaterpas, burde det ikke være noget problem. Vi anbefaler, at du anvender en skruemaskine, men det er også muligt at skrue i hånden. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilket værktøj behøver jeg?

Et vaterpas kræves, og en skruemaskine er god at have. En gummihammer kan også være praktisk. Alt tilbehør såsom skruer, bits og bor sender vi med, så det behøver du ikke at bekymre dig om.

Hvordan monterer jeg mit gelænder?

I din bestilling medfølger monteringstips i en bog særligt tilpasset dit køb. Desuden får du adgang til film, der viser de forskellige trin i monteringen. I bogen finder du også en måleskabelon og en tegning. Den viser hvordan dine stolper skal placeres i forhold til hinanden iht. de bestilte mål. Bogen fungerer også som følgeseddel. Her findes alle detaljerne for din bestilling.

Hvor finder jeg monteringsfilmen?

Du finder monteringsfilmen på din ordreside, som du kommer frem til ved at klikke på linket i ordrebekræftelsen i din e-mail. Ved at klikke på dit gelænder kommer du videre til de forskellige detaljer, og under hver detalje finder du en vejledningsfilm.

Hvordan fastgør jeg mit gelænder?

I din ordre medfølger skruer til fastgørelse i træ eller beton, afhængig af dit produkt og hvilket underlag du angav ved bestilling. For fastgørelse til andre materialer anbefaler vi, at du tager kontakt til en isenkræmmer for hjælp med de rette skruer og tilbehør.

Bestilling

Hvordan skal jeg tage mål og hvor meget skal jeg trække fra på siderne?

“Vi vil gøre det så enkelt som muligt for dig som kunde. Du skal kun angive yderkantsmålene, og det er vigtigt, at målet er fra kant til kant. Du skal altså ikke trække noget fra, det gør vores værktøj automatisk. Er du ikke sikker på målingen, og hvor stolper og fikspunkter skal placeres, finder du måleskabeloner med stolper og fikspunkters placering på produktsiderne. Du finder skabelonerne i menuen længst oppe.
Til hver gelændertype er der en særskilt måleskabelon, så man kan se, hvordan vi forestiller os gelænderets placering. Skabelonen findes på den respektive produktside under teknisk information. Har du særlige ønsker for mål, eller føler du dig ikke helt sikker, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice (link til kundeservice-siden). “

Kan jeg ændre i min bestilling?

Det er vigtigt, at du kontrollerer din bestillings mål og specifikationer nøje. I visse tilfælde kan vi nå at foretage ændringer i ordren, men det kommer an på, hvornår vi får besked, og hvilke ændringer det handler om. Vi beder dog om at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at foretage ændringer.

Hvordan gør jeg for at annullere en ordre?

Indtil vi er begyndt med fremstillingen af dit gelænder, er det ikke noget problem at afbestille. Kontakt os for mere information.

Køb og levering

Til hvilke lande leverer I?

Gelænderbutikken leverer til Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig. Foretag din bestilling på det relevante lands hjemmeside.

Hvornår sendes min ordre?

Din ordre afsendes, så snart den er fremstillet. I din ordrebekræftelse og på den respektive produktside finder du information om den normerede produktionstid. Så snart din ordre er færdig, får du en leverings-email med tracking-information for forsendelsen.

Skal jeg være hjemme når pakken ankommer?

Nogen skal være på plads, for at tage imod forsendelsen og skrive under. Inden man underskriver, er det vigtigt at man kontrollerer at materialet ikke har nogle skader, se handelsbetingelser og vilkår for mere information.

Kan man bestille og få leveret senere?

Ja, du kan afgive din bestilling nu og meddele os den ønskede leveringsuge på et senere tidspunkt, når det passer dig bedre.