Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Glas og glasklemmer

Kombinere 

Bestil glas og glasklemmer til nuværende ramme – OBS! Stolper indgår ikke

Er du træt af dit trægelænder eller ønsker en bedre og mere uforstyrret udsigt? Hvis man erstatter træribberne eller trækrydsene med glas og klemfæste, kan man få indtrykket af et helt nyt gelænder.

Variationsmuligheder

Til dine nuværende stolper, kan du vælge mellem flere forskellige glasklemmer, både farve og form. Dertil vælger du mellem vore tre forskellige laminerede glas.

Nybyggeri?

Hvis man skal bygge ny altan eller balkon og vil have træstolper, kan glas og glasklemmer være passende at placere mellem disse.

Bedre ly for vinden

Vil man have bedre beskyttelse mod vinden, med ens nuværende trægelænder, kan man i de fleste tilfælde tilføje glas på ind- eller yderside.

Montering

Til dit gelænder findes der også filmede monteringanvisninger. Filmene er særligt udformede til dit gelænder og viser de momenter du skal igennem under monteringen.

Også indendørs

Vore glas og klemfæste passer også fint for brug indendørs, fx. mellem en væg og en træbjælke.

Lamineret sikkerhedsglas

Vi tilbyder et lamineret glas med en tykkelse på 8,76 mm. Lamineret glas er to glasplader, der limes sammen med folie imellem. Hvis lamineret glas revner, holder folien glaspladen sammen. Det er muligt at bestille glasset med klar folie, matteret folie eller en variant med gråtonet glas. Glasset leveres med slebne og polerede kanter.

Kunderne fortæller

Helena: “Jeg vil helt klart anbefale Gelænderbutikken.”

Kreativt

Inspiration

Billeder fra vore kunder, i forskellige miljøer og med forskellige designvalg

Teknisk information

Teknisk information

8,76 mm lamelglas

To glasplader på hver 4 mm med plastfolie imellem. Hvis glasset skulle gå i stykker, så sidder det stadig sammen med hjælp af plastfolien og er dermed stadig en del. Glasset har slebne og polerede kanter.

8,76 mm hærdet lamelglas

Samme opbygning som vort almindelige lamelglas, men med to hærdede glasplader istedet. Dette glas anbefaler vi til miljøer hvor gelænderet kan udsættes for gentagende ydre belastning. Med slebne og polerede kanter.

Glasvalg (farve)

Når du designer dit gelænder, så vælger du også hvilken typ af glas du vil ha. Klart glas, gråt glas eller opalglas (matteret folie mellem glaspladerne, der hindrer indsyn)

Rustfrie klemfæste

Du kan vælge mellem klemfæste i Zink med en rustfri overfalde til indendørsbrug eller rustfrie klemfæsten i syrefast rustfrit stål, AISI 316, (hvis gelænderet skal stå udendørs).

Lakerede klemfæste

Du vælger selv hvordan dine klemfæste skal se ud. Firkantede eller runde, i Zink eller rustfrit, rå-zink eller lakerede (svarta, vita eller sølvgrå aluminiumsfarve).

Firkantede eller rundede

Uanset vilket materiale du vælger på dine klemfæste, så findes de alle som rundede eller firkantede. Du kan vælge materiale, farve og form i vort designværktøj

Millimetertilpasset

Angiv hulmålet, det stramme mål mellem stolperne hvor du skal have glasset. Vort system sørger for at tilpasse glasmålet så at der bliver plads til klemfæstene. Når du angiver målene, så vil vi at du gør det på millimeteren. Vi laver dine glas på millimeteren udfra dine mål, for at de skal passe eksakt der hvor du vil placere dem.

Brede glas

Ved hulmål på 1400 mm eller mere, så trækker vi 44 mm fra på højden og beregner 6 klemfæste per glas - 1 ekstra der skal fæstes under glasset og et der skal fæstes over.

Monteringsfilm og vejledninger

Filmene viser forskellige momenter, som en hjælp under din montering.Til hver ordre tilpasses vore monteringstips og film. Du får ikke standard beskrivninger, du får nogle der er direkte tilpasset efter din ordre.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover glas og klemfæste, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Skruer til montering i træ

Til montering af din klemfæste medfølger der skruer til træ. Skal du fæste dine klemfæste i andet materiale, så anbefaler vi at du tager kontakt med dit lokale byggemarked, for at være sikker på at bruge rigtige skruer.

Glas

Rengør glassenes overflade med pudsemiddel, til vinduer og spejle, med en blød klud. Ved mere genstridige pletter kan man bruge husholdningssprit. Derefter rengøres glasset med pudsemiddel. Brug ikke produkter med skurende egenskaber på glas.

Rustfrie klemfæste

Da rustfrit stål, på trods af navnet, ikke er modstandsdygtigt mod korrosion, skal alle rustfrie detaljer vedligeholdes og rengøres 1-3 gange per år. Hvis gelænderet er monteret tæt på havet kan man behøve at rengøre og behandle stålet oftere. Overfladerne rengøres med lunkent vand, mildt rengøringsmiddel og en blød klud.

Lakerede klemfæste

Vore lakerede klemfæsen behøver minimalt med vedligehold. Hvis der opstår pletter, er det som oftest nok at bruge et mildt rengøringsmiddel, vand og en blød klud. Brug ikke produkter med skurende genskaber, syre eller alkaliske midler. Undgå hårde stød med skarpe detaljer mod den lakerede overflade, da lakken kan skades og fugt kan derefter trænge ind under lakken.

Monteringsfilm

Nedenfor ser du et klip fra nogen af vore monteringsfilm. Når du har bestilt hos os, så får du en link til de monteringsfilm, der passer med præcis det produkt og de detaljevalg du har gjort.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: