Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Alu Simple – Glasafgrænsning

Alu Simple

Vores afgrænsning i glas kan sammenlignes med “glasværn” hos byggemarkeder, diverse lavpris varehuse og skiller sig på mange punkter fra vores øvrige produkter. Det bestilles i faste sektioner med faste mål og klasses ikke som et sikkerhedsgelænder; du bestemmer altså selv hvor mange stolper og glas du vil have.

Skruer indgår ikke men kan købes separat til både træ og beton underalg.

Med det sagt, hvis du ønsker en nem og flot afgrænsning i glas så er dette produkt perfekt til dig og vi tilbyder altid kvalitet – også når det kommer til vores afgrænser af glas.

Produktinformation

 • CC-mål: 600 mm eller 1000 mm
 • 3-vejs stolper i aluminium: Begyndelse, afslutning, 180 / 90 grader
 • Højde: 900 mm
 • Glas: 6 mm hærdet glas (ikke lamineret)
 • Kun 90-graders hjørne
 • Nemt at montere

For at underlette vedligehold af glasset anbefaler vi Nano-sealer. Nano-sealer beskytter glasset så at kalk og snavs får dårligere kontakt med glasset.

[modula id=”274161″]

Hvad er forskellen på glasgelænder og glasafgrænser?

Vores glasafgrænser bestilles i sektioner med faste mål. Vores øvrige glasgelændere tilpasses på mm udfra dine mål og underlag. Afgrænsning af glas er ikke et sikkerhedsprodukt hvilket vores andre glasværn er. Dette er fremforalt vigtigt hvis det skal monteres i faldhøjde. Glasafgrænsning kommer med hærdet enkelglas og vores øvrige glasværn kommer med lamineret glas hvilket gør at det hænger sammen hvis det skulle gå i stykker.

Vores glasafgrænser er et godt alternativ hvis man er på jagt efter en skillevæg i glas hvor sikkerhed ikke er nødvendigt. Er du i stedet på jagt efter et flot sikkerhedsprodukt så bør du kigge på vores andre produkter.

Bestil her

Det er nemt at bestille vores afgrænsning i glas. Du vælger antal stolper og glas (samt glassets bredde) og lægger det i indkøbsvognen. Vil du underlette vedligehold af dit glas så anbefaler vi at tilkøbe vores Nano-sealer.

Bestillingsformular

Enkel montering

Vores afgrænser af glas er nemt at montere. Se monteringsinstruktionerne for information om hvordan stolperne skal placeres i hjørne og afslutning.

Personlig gelænderrådgivning

En mulighed for dig at sammen med en af ​​vores rækværkseksperter og gennemgå hvordan du går fra idé til færdig gelænder.

Teknisk information

Teknisk information

Firkantet 45x45 mm

Firkantede stolper i aluminium med målene 45x45 mm, som er pulverlakerede i sort.

Hærdet klart glas

Glasset er 6 mm tykt.

Gelænderhøjde

Gelænderets højde er 900 mm. 1100 mm er, hvad det svenske Boverkets normer siger, at gelændere skal være i højden på steder med risiko for at falde længere end 3 meter ned.

Pakke med skruer kan tilvælges.

Vælger du at købe en skruepakke, får du skruer og værktøj med til at montere dit gelænder.

Monteringsinstruktioner

Monteringsbeskrivelse følger med din ordre.

Aluminiumdetaljer

Stolper eller andre detaljer i aluminium kræver kun lidt vedligeholdelse. Skulle der opstå pletter, er det ofte nok med et mildt rengøringsmiddel, vand og en blød klud. Brug ikke produkter med slibende egenskaber, syrer eller basiske midler.

Glas

Rengør glasoverfladerne med en blød klud og pudsemiddel til vinduer og spejle. Ved sværere pletter kan sprit anvendes. Rengør derefter med pudsemiddel til vinduer og spejle igen. Brug ikke slibemidler på glas.