Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
 • Altid fragtfri levering
 • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
 • Høj kvalitet
 • Høj tilgængelighed
 • Kort produktionstid
 • Produkter der laves efter dine mål
 • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Håndliste

Kombinere 

Håndlister til alle stilarter

Bor du i et moderne hjem? Har du valgt at bevare et rustikt præg? Eller har du ganske enkelt en helt unik indretningsstil? Når du indretter hjemmet, skal det gerne være personligt, og smagen er forskellig fra hjem til hjem. Derfor har vi udviklet håndlister i forskellige materialer, farver og med mange valgmuligheder, så du kan skabe og bestille en håndliste, som passer til netop dit hjem.

Vores håndlister er nemme at montere og leveres komplet med alt det nødvendige tilbehør.

Håndlister i forskellige materialer

Vi tilbyder runde håndlister i hvid- & sortlakeret aluminium, rustfrit stål samt træsorterne eg, jatoba og ask.

Alt afhængigt af den valgte håndliste kan den bestilles i hele længder 2,4 meter. Længder derover leveres i to eller flere dele og er forberedt, så du nemt kan samle delene på egen hånd. Der medfølger desuden alt, hvad du skal bruge til at montere håndlisten.

Du finder flere tekniske data her!

Mange forskellige valgmuligheder

Du har mange muligheder for at påvirke, hvordan din håndliste kommer til at se ud, så det passer ind i dit miljø. Du har blandt andet mulighed for at:

 • Vælge en håndliste i materialet hvid- & sortlakeret aluminium, rustfrit stål eller træsorterne eg, jatoba og ask.
 • Vælge mellem fem forskellige rustfrie håndlistestøtter til at fastgøre din håndliste.
 • Vælge hvordan håndlistens begyndelse og afslutning skal se ud
 • Alt afhængigt af materialevalget kan håndlisten bestilles med en børstet, lakeret, strukturlakeret eller ubehandlet finish.

Du vælger selv de forskellige tilvalg, når du designer din håndliste i vores designværktøj.

Valgmuligheder for håndlistestøtter

Håndlistestøtte i rustfrit stål Montering af håndliste i trappe, rustfrit stål Håndlistestøtte til håndliste i trappe Støtte til håndliste i rustfrit stål Støtte til håndliste i rustfrit stål

Udendørs håndlister

Hvis du skal købe en håndliste til et udendørs miljø, anbefaler vi rustfrit stål, lakeret aluminium eller ubehandlet jatoba, da disse er materialer, der kan modstå belastninger såsom temperaturskift og regn. Der er selvfølgelig mulighed for at bestille og anvende andre materialer, men det kræver mere samt den rigtige behandling.

Derfor skal du købe din håndliste hos Gelænderbutikken

Vi forsøger altid at tilpasse vores produkter efter dine ønsker, ligesom vi tilbyder fri fragt og prioriterer den høje kvalitet. Derudover medfølger der alt det nødvendige tilbehør til monteringen. Vores videoer viser, hvordan du monterer din håndliste, og det bliver herefter nemt at montere håndlisten på egen hånd.

Men vigtigst af alt: Vi er her for at hjælpe dig; før, under og efter dit køb – via chat, mail og telefon.

Kunderne fortæller

Helena: “Jeg vil helt klart anbefale Gelænderbutikken.”

Tag med vor produktkatalog offline

Inspiration

Billeder fra vore kunder, i forskellige miljøer og med forskellige designvalg

Teknisk information

Teknisk information

Rustfri håndliste

Rustfrie rør med en diameter på 42 mm. Leveres i hele længder op til 2,4 meter. Bestiller man længere håndlister, så leveres disse i flere dele der sættes sammen med en stilren rørforbindere. Hvis din rustfrie håndliste skal monteres indendørs bruges en rustfri variant, der har betegnelsen AISI 304. Skal den derimod monteres udendørs, så bruger vi AISI 316 som er syrefast rustfrit stål.

Håndliste i lakeret aluminium

Rund håndliste af aluminium, Ø 42 mm, lakeret. Leveres i hele længder op til 2,4 meter. Ved bestilling af længere håndlister samles delene sammen, og der medfølger naturligvis alt det nødvendige til dette.

Håndliste i ask

Rund håndliste i ask, der leveres enten ubehandlet eller klarlakeret i glansgrad 10. Leveres i hele længder op til 2,4 meter for ask. Ved bestilling af længere håndlister forberedes delene, så de kan samles, og der medfølger naturligvis alt det nødvendige tilbehør. Ø 43 mm.

Håndliste i eg

Rund håndliste i eg, der leveres enten ubehandlet eller klarlakeret i glansgrad 10. Leveres i hele længder op til 2,4 meter for eg. Ved bestilling af længere håndlister forberedes delene, så de kan samles, og der medfølger naturligvis alt det nødvendige tilbehør. Ø 43 mm.

Håndliste i jatoba

En rund håndliste i jatoba omfatter hårdt træ med egenskaber og det samme udseende som teak, og produktet leveres enten ubehandlet eller klarlakeret i glansgrad 10. Listen leveres i hele længder op til 2,4 meter for jatoba. Ved bestilling af længere håndlister forberedes delene, så de kan samles, og der medfølger naturligvis alt det nødvendige tilbehør. Ø 43 mm.

Sort og hvid håndliste i træ

Sort- eller hvidlakeret håndliste i træ med glansgrad 10. Den leveres i hele længder op til 2,4 meter. Ved bestilling af længere håndlister forberedes delene, så de kan samles, og der medfølger naturligvis alt det nødvendige tilbehør. Vores lakerede håndlister i træ er ikke tilpasset udendørs brug. Ø 43 mm.

Begyndelse og afslutning på håndlisten

Vi tilbyder tre forskellige afslutninger til vores håndlister. Til håndlister i rustfrit stål og lakeret aluminium kan man vælge en flad endeknop, rund endeknop eller en 90 graders endebøjning, alle i rustfrit stål. Til håndlister i træ kan man vælge mellem et naturligt endestykke uden endeknop, en flad endeknop eller en 90 graders endebøjning i rustfrit stål.

Rustfri rund håndlistestøtte, blødt bøj

Monteres med tre synlige skruer. Rustfri AISI 304 indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndisten er 75 mm.

Rustfri rund håndlistestøtte, skarpt bøj

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndlisten er 73 mm.

Rustfri rund håndlistestøtte, lige montering

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Rustfri AISI 304 for indendørs, AISI 316 for udendørs. Mål fra væg til centrum af håndlisten er 75 mm.

Rustfri firkantet håndlistestøtte, lige montering

Monteres med en M8 gevindskrue der ikke er synlig. Kun for indedørsbrug. Mål fra væg til centrum på håndlisten er 89 mm

Stolpe

Stolpe i rustfrit stål, rund med en diameter på 42 mm, med fod for montering ovenpå. Totalhøjden på stolpe og håndliste kan justeres i intervallet 855-935 mm. Stålet er AISI 304 til indendørs og AISI 316 til udendørs.

Millimetertilpasset

Når du angiver dine mål, vil vi at du gør det på millimeteren. Vi leverer ikke håndlister i overmål. Den længde du angiver er den totale længd du får, inkl. eventuelle detaljer for begyndelse og afslutning.

Skruer til montering i træ

Ved anden type af materiale, i underlaget der produktet skal fæstes, anbefaler vi at man tager kontakt med sit lokale byggemarked.

Monteringsfilm og vejledninger

Filmene viser forskellige momenter, som en hjælp under din montering.Til hver ordre tilpasses vore monteringstips og film. Du får ikke standard beskrivninger, du får nogle der er direkte tilpasset efter din ordre.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover stolper, glas og overligger, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Rustfrie detaljer

Da rustfrit stål, på trods af navnet, ikke er modstandsdygtigt mod korrosion, skal alle rustfrie detaljer vedligeholdes og rengøres 1-3 gange per år. Hvis håndlisten er monteret tæt på havet kan man behøve at rengøre og behandle stålet oftere. Overfladerne rengøres med lunkent vand, mildt rengøringsmiddel og en blød klud.

Træhåndliste

Skal håndlisten monteres udendørs anbefaler vi at rengøre træet og derefter slibe den med finkornet sandpapir. Håndlisten behandles med imprægnerende produkter såsom træolie eller lignende der er tilpasset udfra det miljø træet er placeret i. Ved montering indendørs kræves bare rengøring og let slibning. Behandling med træolie eller lignende kan gøres hvis man ønsker. Alt egetræ indeholder varierende mængder garvesyre afhængig af træets fugtindhold. Det skyldes, at garvesyren modvirker forrådnelse i træet. Når din egetræsoverligger eller gelænder udsættes for fugt i et udendørs klima for første gang, udskilles garvesyre, som kan forårsage misfarvning af underlaget. Derfor anbefaler vi, at træet med fordel kan olieres, alternativt belægges med oxalsyre under montage for at afbøde udskillelsen af ​​syren. Oxalsyren kan også bruges til at rense misfarvninger på underlaget. Kontakt din lokale malerforretning, før du bruger oxalsyre. For at holde træet pænt anbefaler vi at man vedligeholder det med olie et par gange om året.

Monteringsfilm

Nedenfor ser du et klip fra nogen af vore monteringsfilm. Når du har bestilt hos os, så får du en link til de monteringsfilm, der passer med præcis det produkt og de detaljevalg du har gjort. Du finder vore mest almindelig film her.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: