Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Elements

Elementer: Skræddersyet Harmoni af Design, Sikkerhed og Privatlivsbeskyttelse

Opdag Elements, den optimale løsning til at skabe en smuk terrasse og altan. Vores seneste innovation kombinerer avanceret design med fleksibel funktionalitet og tilpasningsdygtighed, skabt til at kunne integreres med et glasrækværk eller anvendes fristående for at skabe unikke udendørs- og indendørsmiljøer.

Design og Funktion:

Med Elements får du det bedste fra to verdener: æstetiske skærmvægge, der også fungerer som effektive sikkerhedsgelænder. Elements kan anvendes som privatlivsbeskyttelse, men også som personsikker gelænder.

Vores dekorative mønstre
Dråber, Hexagon og Tør Jord – tilbyder stilfulde alternativer for enhver unik smag.

 

Sikkerhed

Sikkerhed er en central del af Elements. Hver panel er bygget til at modstå barske miljøer, testet og godkendt i henhold til korrosionsklasse C5 for at sikre langvarig holdbarhed og overlegen beskyttelse.

 

Skab Din Private Oase

Elements passer perfekt til en række forskellige udendørs miljøer: fra altaner til garageopkørsler, fra indgange til balkoner og spa- og poolområder. Hver skærmvæg er designet til at tilbyde et privat og tilpasset område, indrammet med design i tankerne.


Mångsidighed og Personlig Touch

Med et omfattende udvalg af mønstre, størrelser, materialer og farver, er vores privatlivsbeskyttelser mere end bare et funktionelt tilbehør; de er en forlængelse af din personlige stil.

Designværktøj

I vort designværktøj tilpasser du selv dit glasgelænder efter dine mål, derefter designer du det udfra en række forskellige valgmuligheder. At skabe sit personlige gelænder er enkelt. I designværktøjet kan du se både tegninger og en 3D-model af dit aluminiums gelænder/rustfrie gelænder, stolpefrie gelænder. Vor 3D-generator giver dig en unik mulighed for at se dit gelænder, inden du bestiller det. Hvis du gemmer dit gelænder, så har du mulighed for at hente det igen på en anden computer, tablet eller mobiltelefon.

Montering og Levering

Alt suppleres med brugervenligt monteringstilbehør, der forenkler installationen, hvilket betyder, at du nemt kan skabe et miljø, der både er sikkert og indbydende. Helt enkelt let at montere, og alt hvad du behøver til din montage er inkluderet i leveringen. Når du investerer i Elements, investerer du i et design, der ikke kun beskytter, men også beriger din daglige miljø, et design, der afspejler din unikke æstetik og livsstil.

CE-mærket gelænder

Vi CE-mærker vores aluminiumsgelænder, hvilket indebærer, at vi opfylder kravene i den europæiske standard EN 1090-1. Mer information om CE-mærkningen.

Teknisk information

Teknisk information

CE-mærkede stolper

Stolperne er testet med montering ovenpå og udenpå, på træunderlag, og kan holde en last på 1,0 kN/m.

Firkantede 50x50 mm

Stolper og overligger i aluminium er af aluminiumprofiler der er kvadratiske 50x50 mm.

Lagtykkelse anodisering 20 µm

Vore aluminiumprofiler er anodiserede, det er det samme princip man anvender sig af til masten på en sejlbåd. Dette sørger for en kvalitet der er meget modstandsdygtig mod vind og vejr.

Godstykkelse 2,5 mm

Firkantede 50x50 mm

Stolper og overligger i aluminum laves af profiler i aluminum, disse er kvadratiske 50x50 mm.

Lagtykkelse 20 µm

Vore aluminiumprofiler er anodiserede, det er det samme princip man anvender sig af til masten på en sejlbåd. Dette sørger for en kvalitet der er meget modstandsdygtig mod vind og vejr.

Træoverligger

Profileret overligger i ubehandlet lys eg eller jatoba, et hårdttræ med egenskaber og udseende som teak. egenskaper och utseende likt teak.

Vinkler

Ved eventuelle hjørner på gelænder, skal man selv gere overliggerne.Dette for at sikre at samlingen bliver helt eksakt. Både træ og aluminium kan man enkelt save med en normal cirkelsav. I de tilfælde hvor man vælger overligger i aluminum, og hjørnet er 90 grader, behøver man ikke save eller gere.

8,76 mm lamelglas

To glasplader på hver 4 mm med plastfolie imellem. Hvis glasset skulle gå i stykker, så sidder det stadig sammen med hjælp af plastfolien og er dermed stadig en del. Glasset har slebne og polerede kanter.

8,76 mm hærdet lamelglas

Samme opbygning som vort almindelige lamelglas, men med to hærdede glasplader istedet. Dette glas anbefaler vi til miljøer hvor gelænderet kan udsættes for gentagende ydre belastning. Med slebne og polerede kanter.

Glasvalg (farve)

Når du designer dit gelænder, så vælger du også hvilken typ af glas du vil ha. Klart glas, gråt glas eller opalglas (matteret folie mellem glaspladerne, der hindrer indsyn)

Klemfæste i Zink eller Rustfrit stål

Du kan vælge mellem klemfæste i sink, disse er lakerede i samme farve som gelænderet, eller rustfrie klemfæste. Disse er i syrefast rustfrit stål (AISI316) hvis gelænderet skal stå udendørs.

Firkantede eller rundede

Når du designer dit gelænder, så vælger du selv hvorvidt du vil have firkantede eller rundede klemfæste.

Farvevalg

Klemfæstene leveres i samme farve som resten af gelænderet.

Vinkler

Pladen fastgøres med en aluminiumsvinkel.

Symmetriske sektioner

Når du angiver dine mål i vort designværktøj, så angiver du alltid kantmålene på pladsen hvor du skal have gelænderet. Vor konfiguration af gelænderet gør derefter de ændringer der kræves. Til dit gelænder tilpasser vi derefter målene på sektionerne, så at hver sektion på en side blir lige lange. Vi tilpasser altså gelænderet efter dine mål og ikke tværtimod.

Valgmuligheder for højde

I vort designværktøj vælger du højden på dit gelænder, 800-1100 mm. Beregnet fra gulv til gelænderets overkant. 1000 mm er anbefalingerne ifølge Bygningsreglementet.

Millimetertilpasset

Når du angiver dine mål, vil vi at du gør det på millimeteren. Vi laver dit gelænder på millimeteren, for at det skal passe eksakt til pladsen det skal placeres på.

Tilpasning til skråtag

Du kan vælge at tilpasse dit gelænder, hvis du behøver at begyndelsen eller afslutningen skal ske mod et skåtag. Vi producerer derefter et glas med afskåret hjørne udfra dine mål.

Komplette byggesæt

Alt indgår i din bestilling af dit gelænder. Inklusiv glas.

Monteringsfilm og vejledninger

Filmene viser forskellige momenter, som en hjælp under din montering.Til hver ordre tilpasses vore monteringstips og film. Du får ikke standard beskrivninger, du får nogle der er direkte tilpasset efter din ordre.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover stolper, glas og overligger, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Fæste ovenpå

Foden fæstes med 4 skruer i gulvet.

Fæste udenpå

Stolpen fæstes med 2 skruer på siden, direkte mod underlaget.

Forskellige fæstehøjder

Hvis man vælger montering udenpå, så får man også mulighed for at vælge højde for fæstedelen. Man kan vælge at lade stolpen have en fæstedel der er 350 mm, 250 mm, 195 mm eller 145 mm. Har man mulighed, så kan man med fordel vælge et af de større mål. Fæstehøjden kan påvirke antallet sektioner per side.

Skruer til montering i træ

Vælger du fæste i træunderlag, så medfølger der skruer til dette. Skruen er produceret i hærdet stål med en CorrSeal overfladebehandling, for brug i udendørs miljøer. Skruen har en udfræsning langs med stammen og en på spidsen. Dette giver et meget lavt skruemoment i hårdere træmateriale, dette minimerer udvikling af sprækker.

Skruer til montering i beton

Vælger du fatsgørelse i betonunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med Corrseal-behandling til udendørs brug - Korrosionsklasse C4.

Overligger med eller uden vægfæste

Hvis gelænderet begynder ved en væg, kan man vælge at fæste overliggeren i væggen. Dette kan give en noget stabilere konstruktion

Aluminiumsdetaljer

Stolper eller øvrige detaljer i aluminium behøver minimalt med vedligehold. Hvis der opstår pletter, er det som oftest nok at bruge et mildt rengøringsmiddel, vand og en blød klud. Brug ikke produkter med skurende genskaber, syre eller alkaliske midler.

Træoverligger

Skal gelænderet monteres udendørs anbefaler vi at rengøre overliggeren og derefter slibe den med finkornet sandpapir. Overliggeren behandles med imprægnerende produkter såsom træolie eller lignende der er tilpasset udfra det miljø træet er placeret i. Ved montering indendørs kræves bare rengøring og let slibning. Behandling med træolie eller lignende kan gøres hvis man ønsker.

Glas

Rengør glassenes overflade med pudsemiddel, til vinduer og spejle, med en blød klud. Ved mere genstridige pletter kan man bruge husholdningssprit. Derefter rengøres glasset med pudsemiddel. Brug ikke produkter med skurende egenskaber på glas.

Når du bygger dit rækværk, giver brugsklassen (A+, A, B eller C) en indikation på hvor gelænderet er egnet til brug. Klasserne er baseret på gældende bygningsregler og vores egne produkttest, og de tager højde for de valg du har taget om gelænderhøjde, sektionsbredde, detaljer mv. Du skal se klassen som en anbefaling til hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Klasse A+

Et gelænder, der er klassificeret A+, opfylder kravene ved en faldhøjde på over 1 meter fra gulv- til jordniveau. Derfor er denne type gelændere velegnede til private boliger samt offentlige miljøer såsom kontorer, restauranter og butikker. Gelænderet klarer en belastning på mindst 1kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød.

Klasse A

Et gelænder, der er klassificeret som A, opfylder kravene ved en faldhøjde på over 1 meter fra gulv- til jordniveau og er derfor velegnet til anvendelse i alle typer boligmiljøer. Gelænderet klarer en belastning på mindst 0,5 kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød

Klasse B

Gelændere i B-klassen er velegnede i miljøer, hvor der er en niveauforskel mellem 0-1 meter fra gulv til jord. Disse gelændere klarer en belastning på mindst 0,5 kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød.

Klasse C

Et C-klassificeret gelænder er velegnede til montering hvor der ikke er niveauforskel (jordhøjde). Hvis du som kund foretager ændringer af gelænderet der afviger fra vores standard kan gelænderet C-klasses. C-klasse betyder at den valgte konfiguration ikke er blevet testet.

Valgfri RAL

Pladen leveres altid lakeret, og du som kunde kan frit vælge mellem alle RAL-farver.

Mønster

Der er tre valgbare mønstre Dropps Dry Dirt Hexagon

Materiale tykkelse: 3 mm

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: