Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Hæv- og sænkbart glasgelænder

Højdejusterbart glasgelænder

Alu Flex er et robust og funktionelt glasværn med mulighed for at hæve det øverste glasparti. Blæser det koldt? Så kan du nemt trække glaspartiet op som vindbeskyttelse og fortsat nyde omgivelserne. Varm sommerbrise? Lad glaspartiet være nede læn dig tilbage og nyd varmen.

Funktionelt & flot – med valgmuligheder

Med vores højdejusterbare glasgelænder får du mulighed for at trodse vejrguderne, og nyde dine udendørs omgivelser flere dage om året. Udover det danner det en flot ramme til din terasse. Tilføj en markise så har du næsten en komplet udestue.

Nogle af valgmulighederne:

  • Aluminiumstolperne kan fås i standardfarverne natur (Aluminium), hvid og sort. Der er også mulighed for at vælge en valgfri RAL-farve.
  • Højde: Standard/hævet: 800/1300 mm, 900/1500 mm, 1000/1700 mm, 1100/1900* mm eller 1200/2100* mm (max bredde 2000 mm)
  • Bredde: Max 2200 mm**

* For montering over jordhøjde skal gelænderets standardhøjde være mindst 1000 mm.
** Bemærk at max bredde kan påvirkes udfra de forhold der er til vindlast og installationshøjde. Gælder faste gelændere og standard højdejusterbar partier.

Du laver dine valg i vores designverktøj.

Justerbar højde – nemt

Med modvægten på gelænderet bliver det nemt og let at hæve og sænke det øverste parti. Det kræver ingen større kraft og tilmed et barn kan hæve og sænke det. Yderligere en fordel er muligheden for at vælge hvor meget eller lidt det skal hæves.

Nemt at tilpasse og bestille i vores designverktøj

I vores designverktøj indtaster du mål og vælger design & detaljer. Du vil kunne se gelænderet i både 3D og som tegning så at du føler dig helt tryg før du bestiller. Gemmer du dit gelænder kan du når som helst logge på igen og justere mål eller detaljer. Du kan også få prisoverslaget sendt til din mail, så du nemt kan sammenligne forskellige alternativer eller diksutere internt i familien.

Beställ Alu Modern online - via dator, surfplatta eller mobil

Nemt at montere

Vi har gjort meget for at vores gelænder skal være nemt at montere. Alle skruer og tilbehør til montering indgår. Vi har målskabeloner der angiver hvor stolperne skal placeres udfra de mål man angiver.

Til gelænderet indgår der også monteringsfilmer. Filmerne er specifikke for dit gelænder og viser de momenter du går igennem.

Teknisk information

Teknisk information

Bredde

• Minimum bredde 500 mm
• Maksimal bredde 2200 mm
Bemærk, at den maksimale bredde kan påvirkes ud fra de gældende forhold vedrørende vindbelastning i området og installationshøjde.

Højde

800/1300 mm (Standard/hæve)
• 900/1500 mm
• 1000/1700 mm
• 1100/1900* mm
• 1200/2100* mm (maksimal bredde 2000 mm)

Som standard er de rørlige glas 6 mm personsikkert lamineret glas og de faste glas er 6 mm personsikkert lamineret glas.

Aluminiumskinne

Som standard kommer gelænderet med en aluminiumskinne som beskytter alle horisontale kanter på glasset.

Slebne glaskanter

Når du designer dit gelænder kan du vælge slebne glaskanter på de horisontale kanter af glaset.

Udvalg af glas

Klart glas
Opalglas, har en hvidlig film mellem glassene, man ikke kan se igennem. Opal kaldes nogle gange også frostet.

Spændefod

Ved montering med spændefod skal gelænderet monteres 25 mm fra kanten på træunderlag og 50 mm fra kanten på betonunderlag. Skruerne fæstes i begge fodens skruehuller.

Altanfod

Ved montering med altanfod monteres foden tæt på kanten af ​​underlaget. Skruerne fastgøres i det nederste hul på altanfoden og det hul på toppen, der er længst fra kanten af ​​bunden.

Skruer til montering i træ spændefod

Vælger du fastgørelse i træunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med CorrSeal-overfladebehandling til brug udendørs. Skruen har et fræsespor tættest på stammen og et på spidsen. Dette betyder et meget lavt iskruningsmoment i hårdere træmaterialer samt minimering af sprækkedannelse. Skruen er 80 mm lang.

Skruer til montering i træ altanfod

Vælger du fastgørelse i træunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med CorrSeal-overfladebehandling til brug udendørs. Skruen har et fræsespor tættest på stammen og et på spidsen. Dette betyder et meget lavt iskruningsmoment i hårdere træmaterialer samt minimering af sprækkedannelse. Skruen er 80 mm lang.

Skruer til montering i beton spændefod

Vælger du fatsgørelse i betonunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med Corrseal-behandling til udendørs brug - Korrosionsklasse C4. Skruen er 90 mm lang og skrues direkt ned i et forboret hul uden plug. Dette udføres med hjælp af en 10 mm nøgle, denne medfølger selvfølgelig til din ordre.

Skruer til montering i beton altanfod

Vælger du fatsgørelse i betonunderlag, medfølger der skruer til dette. Skruen er fremstillet af hærdet stål med Corrseal-behandling til udendørs brug - Korrosionsklasse C4. Skruen er 90 mm lang og skrues direkt ned i et forboret hul uden plug. Dette udføres med hjælp af en 10 mm nøgle, denne medfølger selvfølgelig til din ordre.

Komplette byggesæt

Alt indgår i din bestilling af dit gelænder.

Alt medfølger til din ordre

I din ordre fra os medfølger alt du behøver for at montere dit produkt. Udover stolper, glas og overligger, så indgår også alle skruer, bots og bor samt eventuelle specialværktøj. Har du en skruemaskine, tommestok og et vatterpas så behøver du egentlig ikke mere.

Glas

Rengør glassenes overflade med pudsemiddel, til vinduer og spejle, med en blød klud. Ved mere genstridige pletter kan man bruge husholdningssprit. Derefter rengøres glasset med pudsemiddel. Brug ikke produkter med skurende egenskaber på glas.

Når du bygger dit rækværk, giver brugsklassen (A+, A, B eller C) en indikation på hvor gelænderet er egnet til brug. Klasserne er baseret på gældende bygningsregler og vores egne produkttest, og de tager højde for de valg du har taget om gelænderhøjde, sektionsbredde, detaljer mv. Du skal se klassen som en anbefaling til hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Klasse A+

Et gelænder, der er klassificeret A+, opfylder kravene ved en faldhøjde på over 1 meter fra gulv- til jordniveau. Derfor er denne type gelændere velegnede til private boliger samt offentlige miljøer såsom kontorer, restauranter og butikker. Gelænderet klarer en belastning på mindst 1kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød.

Klasse A

Et gelænder, der er klassificeret som A, opfylder kravene ved en faldhøjde på over 1 meter fra gulv- til jordniveau og er derfor velegnet til anvendelse i alle typer boligmiljøer. Gelænderet klarer en belastning på mindst 0,5 kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød

Klasse B

Gelændere i B-klassen er velegnede i miljøer, hvor der er en niveauforskel mellem 0-1 meter fra gulv til jord. Disse gelændere klarer en belastning på mindst 0,5 kN/m, og i de tilfælde, hvor gelænderet er med glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskader ved et eventuelt sammenstød.

Klasse C

Et C-klassificeret gelænder er velegnede til montering hvor der ikke er niveauforskel (jordhøjde). Hvis du som kund foretager ændringer af gelænderet der afviger fra vores standard kan gelænderet C-klasses. C-klasse betyder at den valgte konfiguration ikke er blevet testet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: