Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Sikkerhed

I al produktudvikling har vi sikkerhed som fokusområde, gennem egen produktudvikling kan vi tage ansvar for sikkerhedsaspektet og kravene omkring sikkerhed på en unik måde. Vi udfører egne tests såsom slagtest af produkterne, samt ekstern certificering af forskellig art.

Her på siden har vi samlet informationer om de sikkerhedskrav, vi opfylder, og de spørgsmål, som er vigtige for kunden at tage højde for, når man fx køber et gelænder, der sidder på en altan eller mere end 1 meter over jorden.


CE- Mærkning

For følgende produkter; St Prime, Alu – Moderne, Alu-Classic, Alu-Retro, Wiregelænder, rustfrit gelænder med stænger, Alu-Color vi har CE-mærkning, det betyder at vi opfylder den europæiske standard EN 1090-1.
Mer information om CE-mærkning>>

 


 

Brugsklasser – vejledning om, hvor rækværket er egnet til at blive placeret

Når du bygger dit rækværk, giver brugsklassen (A+, A, B eller C) en indikation af, hvor rækværket er egnet til brug. Klasserne er baseret på gældende byggeregler fra Boligstyrelsen og vores egne produkttests, og tager højde for de valg du har truffet vedrørende rækværkshøjde, sektionsbredde, detaljer etc. Du kan se klassen som en anbefaling til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg! Inde i vores konfigurator vises klasserne også baseret på dine valg.

Klasse A+

Et A+-mærket rækværk opfylder Boligstyrelsens krav til rækværk i en faldhøjde på over 3 meter fra gulvniveau til terræn, og er derfor velegnet til brug i alle former for boligmiljøer samt offentlige miljøer som kontorer, restauranter og butikker. Vores A+ mærkede rækværk kan klare mindst 1 kN/m i linjebelastning og i tilfælde hvor rækværket har glas, er dette et sikkerhedsglas, der forhindrer personskade ved sammenstød.

Klasse A

Et A-klassificeret rækværk opfylder Boligstyrelsens krav til rækværk i en faldhøjde på over 3 meter fra gulvniveau til terræn, og er derfor velegnet til brug i alle typer boligmiljøer. Vores A-klassificerede rækværk kan klare mindst 0,5 kN/m i linjebelastning og i de tilfælde hvor rækværket har glas, er dette et sikkerhedsglas, der forhindrer personskade ved eventuel påvirkning.

Klasse B

Klasse B rækværk er velegnet til brug i miljøer, hvor niveauforskellen fra gulv til jord er 0,5-3 meter. Vores B-klasse rækværk kan tåle en linjebelastning på mindst 0,5 kN/m, og i de tilfælde hvor rækværket har glas er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskade ved sammenstød.

Klasse C

C-klassificerede gelændere er velegnede til brug i jordhøjde. I de tilfælde, hvor rækværket har glas, er der tale om et sikkerhedsglas, der forhindrer personskade ved en eventuel sammenstød.

Et gelænder kan C-klassificeres hvis Gelænderbutikken sammen med dig som kunde foretager en ændring af gelænderet, der afviger fra vores standard-. C-klasset betyder at denne specifikke konfiguration ikke er blevet testet.


Ydeevnedeklaration ifølge EN-1090

Ydeevnedeklaration Certificering >>

 


Udførte tester på gelænderbutikkens glasværn

Vores slagtest udføres efter Nordisk Balkonforenings forskrifter.

Læs om kravene for tester og godkendelser her >>

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: