Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Bestil gelænder ved skråtag

Vi her i Gelænderbutikken har en ambition, om at vi hele tiden skal kunne tilbyde nye løsninger, så at flere kunder kan bestille gelændere til sine hjem og objekter.

Gelænder mod skråtag

En ret normal situationer er, at gelænderet behøver at have sin afslutning ved et skråtag. Dette sætter krav på gelænderet og kræver glas der ikke er kvadratiskt. Vi har bygget videre på denne funktionalitet og derfor er det nu muligt at bestille aluminiums gelænder og rustfrit gelænder, der skal afsluttes mod et skråtag. 

42_glas_handrail-wall_mount_roof-l

Det er muligt at vælge både gelænder med eller uden overligger, i forskellige højder, der tillader at glasset på den sidste sektion fæstes direkte i væggen – med en tilpasning af glasset som modsvarer tagets hældning. 

For at bestille glas med forbindelse til et skråtag, behøver man at angive ydervægshøjden (A) samt kende tagets hældning i grader (B). Det er også muligt at lade os udregne hældningen, det gøres gennem at angive målet fra væggen til punktet hvor hele gelænderet får plads, det kalder vi for frigangs mål (C). Dette gøres, præcis som med alle vore alternativer med valgmuligheder, i beregnings- og bestillingsfunktionen på pågældende produktside.

help-avslut-tak-s

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: