Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Høj værdien på din bolig – forny altanen

Når man står frem for et salg af sin bolig, er der mange der renoverer og istandsætter – men kan det betale sig?

Man ønsker selvfølgelig at gøre boligen så attraktiv som mulig for at få mange potientielle købere, men visse investeringer er direkte dårlige og kan ikke betale sig. Derimod findes der også forbedringer der giver gevinst ved efterfølgende boligsalg, visse giver dig en fordobling af dine investerede penge.

Fordobling af din investering

En af de mest lønsomme renoveringer man kan gøre, er at renovere sin altan. Man kan øge værdien af de investerede penge med så meget som op til 200%. Der er selvfølgelig mange faktorer der er med til at afgøre resultatet, geografi og boligens adresse er oftest det der går først. Ved renovering af netop altanen er placeringen og udførsel vigtig. En godt planlagt, stor altan vendt mod syd og med en udsigt, er mere attraktiv end en lille balkon ind mod en baggård. Dog kan man have i tankerne, at selv den lille balkon kan blive attraktiv med den rette istandsættelse.

Ifølge en undersøgelse foretaget hos mæglerkæden Realmæglerne kan en renovering af en alten i sydvendt retning og med udsigt give det dobbelte tilbage. En mindre nordvendt altan med udsigt til en baggård, kan i nogle tilfælde bare give dig 80% tilbage ved et boligsalg.

Glasgelænder Glasgelænder

Læs mere: Gode tips om forskellige typer af altangelændere

Hvilke investeringer kan betale sig og hvad kræves

Køkken
Det gamle nedslitne køkken bliver udskiftet med et lavpris-køkken.
Udgift: 75.000 kronor
Værdiforøgelse i procent af udgiften: 50-100 procent
Bemærkninger: Hellere et nyt billigt køkken, end et gammelt nedslidt køkken. Det synes at være devisen over hele landet. Og generelt er det nemmere at få udgiften til mindre fornyelser hjem igen. Derfor kan man især i hovedstadsområdet opleve, at hele investeringen vil kunne hentes hjem igen.

Badeværelse
Det gamle nedslidte badeværelse bringes up to date med nye klinker, sanitet og møbler i lavprissegmentet.
Udgift: 75.000 kronor
Værdiforøgelse i procent af udgiften: 50-100 procent
Bemærkninger: På samme måde som med køkkener har de små udskrivninger til badeværelser lettere ved at tjene sig selv hjem igen. Et nyt bad til 75.000 kroner kan derfor mange steder tjene sig selv hjem igen. Men en overskudsforretning er det ingen steder i landet.

Tag
Det gamle nedslidte tag udskiftes med et nyt tag i bedste og dyreste kvalitet, der stilmæssigt passer til huset.
Udgift: 500.000 kronor
Værdiforøgelse i procent af udgiften: 20-60 procent
Bemærkninger: Nyt tag over hovedet er påskønnet blandt boligkøbere. Men kun sjældent helt nok til, at boligejere kan få dækket deres udgifter hertil, hvis taget opføres i de dyreste materialer.

Altan
Udgift: 150.000 – 200.000 kronor
Værdiforøgelse i procent af udgiften: 80– 200 procent
Bemærkninger: Er altanen sydvendt og med udsigt kan du i nogle tilfælde få det dobbelte hjem for altanten i forhold til, hvad du har givet for den. Er altanen derimod nordvendt og med udsigt til en baggård, kan du i nogle tilfælde blot få 80 procent tilbage ved et efterfølgende boligsalg.

Garage
Der mures en garage op på 30 kvadratmeter, der tilpasses husets arkitektur.
Udgift: 150.000 kronor
Værdiforøgelse i procent af udgiften: 25-100 procent
Bemærkninger: Der er langt større chance for at hente investeringen hjem igen i form af stigende huspriser, hvis man ofrer de ekstra penge på at opføre en muret garage i stedet for en billig carport.

Se de øvrige renoveringer på listen, hos TV 2 livsstil.

Renovering eller etablering af altenen er en af de bedste investeringer du kan gøre.
Uanset om du har en større eller mindre altan, så er et glasgelænder et indbydende lyft der slipper ind lys og giver hele boligen et elegant udtryk. Der findes flere forskellige varianter af glasgelændere, så uanset udseende på boligen kan man finde det der passer til stilen. Har man en fantastisk udsigt ønsker man måske et gelænder helt uden stolper, for at få en fuldstændig uforstyrret udsigt. Vender altanen derimod ud mod en baggård, så kan man få samme elegante udtryk, men vælger man opalglas så slipper man ind lyset samtidigt med at man slipper for nysgerrige blikke. Et smukt gelænder er helt sikkert med til at øge mulighederne for at få pengene hjem på en investering i altanen.

 

Glasgeländer rustfrit

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: