Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Nu producerer vi selv glas

Siden slutningen af sidste år, har vor produktionsanlægning gået igennem en større ombygning. Vi har bland andet bygget om og flyttet rundt, for at gøre vor produktion endnu mere effektiv.  

Større lokaler

I forbindelse med dette øgede vi vor lokaleareal med ca. 500 kvadratmeter. Derfor har vi nu ca. 830 kvadratmeter til produktionen, samt vort kontor på yderligere ca. 120 kvadratmeter.

Glasproduktion

Siden virksomhedens start, har vore glas producerets af en lokal leverandør, hvilke vi har haft et godt samarbejde med. Vor kraftige forøgelse har dog bevirket, at belastningen på denne leverandør har været høj i visse perioder. For kunne forsætte udviklingen af virksomheden, har vi derfor besluttet at selv tage produktionen af glas. 

Størstedelen af vort nye areal anvendes til glasproduktionen, alle maskiner og systemer har de sidste par uger været i fuld gang. Vi har investeret i et glaslager, skærebord, kransystem, slibemaskine, vaskemaskine, samt et harpe-lager til færdige plader. 

I vor produktion lagerfører vi, og kan selv producere, lamelglas i både klart, opal og gråt glas til vort aluminiums gelænder, rustfrie gelænder samt til vore glas og klemfæste. 

Vi tør nok godt påstår, at vi hermed er den første producent og leverandør af glasgelændere i Sverige, der selv producerer glasset. 

I billedserien nedenfor ser man glasproduktionen, fra storformat til færdigskårne gelænderglas. Klik gerne på billederne, for at gøre dem større. 

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: