Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Nye gelændere til udendørssæsonen i vores webbutik

Dette forår sker der meget hos Gelænderbutikken. Vi har lanceret ikke bare et, men tre nye gelændere. De er alle at finde i vores webbutik – klar til udendørssæsonen. Følg med, så gennemgår vi nyhederne.

Alu Modern

Den første nyhed er Alu Moderne, et stilrent glasgelænder med lidt lavere aluminiumsstolper. Gelænderet kan fås med bredere sektioner, altså større glaspartier. Til forskel fra normale klemmefæstninger stikker den diskrete aluminiumsskinne ikke ud over glasset. Stolperne slutter et stykke fra glassets overkant så du får maksimal udsigt.

Det her er et flot altan- eller balkongelænder der skaber en følelse af åbenhed. Præcis som vores andre aluminiumsgelændere (Alu Classic og Alu Color) kan det anvendes både indendørs og udendørs. Stolperne findes i standardfarverne natur (aluminium), hvid, sort eller grå med struktur – du vælger selv hvad der passer til dig.

Glasgelænder med aluminiumsstolper i stilrent design

Wiregelænder

Næste nyhed er et wiregelænder – et minimalistisk gelænder der skaber en maritim følelse. Wiregelænderet er perfekt hvis man leder efter en diskret og luftig afgrænsning på jordniveau – eksempelvis mellem altan og have. Wiren er en dobbelt stålwire, og stolperne er i rustfrit stål, men du kan selv vælge om du vil have overliggere i rustfrit stål eller i træ (eg eller jatobatræ) samt antallet af wirer. Alle valg foretages direkte i designværktøjet. Her får du en visuel præsentation af gelænderet, og du kan se hvordan prisen ændrer sig afhængig af dine designvalg.
Wiregelænder med stolper i rustfrit stål

Rustfrit gelænder med liggende stolper

Vi har allerede haft et gelænder i rustfrit stål med stående stolper. Nu tilføjer vi muligheden for vandrette stænger.

Gelænderet med stående stænger har altid en overligger, men ved vandrette stænger er overliggeren valgfri. Overliggeren findes i rustfrit stål eller træ (eg eller jatobatræ). En anden forskel mellem de to varianter er at et gelænder med vandrette stænger altid står frit, mens et gelænder med stående stænger også kan fæstnes til væggen, hvis det ønskes.

Rustfrit gelænder med vandrette stænger

Senere på foråret fortsætter vores nyhedskavalkade. Her lancerer vi vindbeskyttelse som tilvalg ved køb af aluminiumsgelænder (Alu Classic) eller rustfrit glasgelænder. Du kan også vælge en højere højde (160 eller 180 cm) på udvalgte sektioner, eksempelvis længst inde mod husvæggen for at skabe et hjørne i læ og for at kunne sidde udendørs på blæsende dage eller aftener.

Inspireret til at forny dit inde- og udemiljø? Når du har fundet det rette gelænder, anvender du vores smarte designværktøj for at se totalprisen for lige netop dine mål.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: