Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Glasgelænder indendørs

Skab et luftigt udtryk med et gelænder i glas

Et glasgelænder gør at rummet ser større ud og en smal trappe virker pludselig bredere. Hos os kan du selv udforme dit gelænder, helt udfra din smag og hvad der passer til dit hjem. Du kan vælge mellem forskellige materialer til stolper, farve på glas/stolper/skinner og design på diverse detaljer. 

Vælg det ønskede gelænder og udfyld dine mål, så får du prisen omgående!
 

Rustfrit gelænder – elegant og tidsløst indendørsgelænder med glas

Rustfrie gelændere er det første mange tænker på, når man taler om glasgelændere. Der findes mange leverandører på markedet, men vi udmærker os ved at vi tilpasser hver sektion og hele gelænderet efter din mål – og ikke det modsatte. På vor side kan du angive dine mål, designe og derefter bestille gelænderet direkte hjem til dig. 

Inspiration

Aluminiums gelænder – et prisvenligt glasgelænder der kræver et minimum af vedligehold

Vort Aluminiums gelænder kan fåes i valgfri RAL-farve eller så kan man beholde den smukke sølvgrå farve som naturelokseringen giver. De firkantede stolper kan kombineres med en overligger i samme profil. Ønsker man istedet en overliger i træ, så kan vi tilbyde en profilerede overligger i træsorterne eg og jatoba. Valgmulighederne for vore gelændere i aluminium er mange og her kan man virkelig få et gelænder der modsvarer ens personlige indretning.

Inspiration

Stolpefrit gelænder – glasgelænderet der åbner rummet

Vort Stolpefrie gelænder er det mest exklusive og uden stolper giver det et fantastiskt luftigt indtryk. Dette gør at det er meget velegnet indendørs, da det virkelig giver et åben og indbydende udtryk uanset om det sættes ved trapper eller som afgrænsning. Det stolpefrie gelænder kan fåes med en overligger i rustfrit stål, en smallere i aluminium, i eg (mest velegnet til indendørsbrug) eller teak.

Det stolpefrie gelænder kan monteres på siden, ved hjælp fix-points, eller sættes ovenpå med en skinne. Begge varianter er stabile og stilrene valg for den kræsne boligejer. Det stolpfria räcket kan monteras på sidan med så kallade fixpoints eller ovanpå med skena. Båda alternativen är väldigt prisvärda och stilrena alternativ.

Inspiration

Glas & klemfæste – det gamle gelænder bliver som nyt igen

Ønsker man at udbytte ribber og kryds i træ med glas, for at give rummet og hele boligen en åbnere og lysere følelse, så anbefaler vi Glas og klemfæste. Vi tilpasser glasmålene efter dine nuværende stolper. Vælg klart, gråt eller opal glas. Klemfæstene findes i forskellige former og farver.

Inspiration

Relaterede artikler

Gelænderhøjde

Ifølge Bygningsreglementets retningslinjer skal et gelænder der skal fungere som værn have en højde på min. 1 000 mm. Denne højde er derfor også vort udgangspunkt.

Er det sikkert med indendørs glasgelænder?

Vi får tit spørgsmål, der drejer sig om at have glasgelænder indendørs, når man har børn. Glasset, i vore gelændere med stolper, er et 8,76 mm lamineret glas. Med lamineret glas menes at to glasplader er limmet sammen med en plastfilm mellem dem. Hvis en af glaspladerne revner, som følge af slag, holdes både det revnede glas og den intakte glasplade sammen med hjælp af plastfilmen. Dette er den samme teknik som man anvender til bilruder. Denne type af glas kaldes også for sikkerhedsglas.
Skal gelænderet stå i offentlige miljøer, eller ofte udsættes for hård ydre påvirkning, så kan man med fordel vælge det hærdede og laminerede glas, dette findes som valg for alle typer af gelændere. Til det stolpefrie indendørs glasgelænder bruges et tykkere glas, nemlig et 12,76 hærdet og lamineret glas, dette da glasset er bærende i den gelænderkonstruktion.

Montering?

Mange overvejer nok om de selv kan montere et glasgelænder. Vi bedømmer at hvem som helst med grundlæggende håndværker færdigheder, kan montere vore gelændere selv. Kan man håndtere en skruemaskine, et vatterpas, en tommestok og en hammer så kan man klare det selv. Det kan dog være rart at vide, at man kan få behov for at være mere end en person ved visse dele af monteringen.

Vælger man at ty til hjælp fra en håndværker, er det en let opgave for denne at montere gelænderet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: