Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altid fragtfri levering
  • Individuelt tilpasset
emaerket
0 kr
inkl. moms & fragt
Du har ikke lagt noget i indkøbsvognen, endnu!
Klik på produkterne i menuen for at se vort udvalg
Vi tilbyder:
  • Høj kvalitet
  • Høj tilgængelighed
  • Kort produktionstid
  • Produkter der laves efter dine mål
  • Helt fragtfri levering

Vindbeskyttelse i glas - læ til terrassen

Vindskydd och räcke i glas med aluminiumstolpar

Design dit glasgelænder med vindbeskyttelse og se prisen direkte

Med vindbeskyttelse i hærdet, lamineret glas kan du nyde godt af din terrasse i al slags vejr – uden at skulle give afkald på udsigten. Vindbeskyttelse kan bestilles som tillæg til det rustfrie glasgelænder og aluminiumsgelænderet Alu Classic. Det fås i højden 160 cm. og 180 cm.

Vil du dække af for forbipasserendes blikke på altan eller balkon, kan du vælge frostet glas. Vil du maksimere udsigten, skal du vælge klart glas. Hos os udformer du selv gelænderet efter egen smag. Derefter fremstiller vi det ud fra dine mål og dit design. Alt indgår i prisen, også fragt.

Glasgelænder med vindbeskyttelse

Glasgelænder/vindbeskyttelse med aluminiumstolper

Et glasgelænder i aluminium passer godt til balkoner og altaner. Derudover er det billigt og let at vedligeholde. Blæser det meget i dit område kan der tilføjes vindbeskyttelse for visse sektioner i gelænderet – måske du gerne vil have et hyggeligt og vindstille område på din terrasse? En fin fordel ved aluminiumgelænderet dets ubesværede vedligeholde: Glasset skal bare pudses en gang i mellem, ligesom stolperne kan aftørres.

Glasgelænder/vindbeskyttelse med rustfrie stolper

Et glasgelænder med rustfrie stolper giver en følelse af frihed, samtidig med at det er flot og sikkert. Skab læ på din terrasse ved at vælge vindbeskyttelse til visse sektioner af gelænderet. Vindbeskyttelse fremstilles altid i hærdet, lamineret glas, så det kan stå imod vejr og vind.

Vores rustfrie glasgelænder løfter enhver altan eller balkons udseende. Det tilpasses efter dine egne mål; glastype, med eller uden overligger, med eller uden fastgørelse osv.

 

Se alle vores produkter!

Relaterede artikler

Spørgsmål om glas, sikkerhed, højde eller montering?

Vi får ofte spørgsmål om glasgelænder og sikkerhed, og vi kan sige at alle vores gelændere har lamineret sikkerhedsglas. Et andet spørgsmål er, hvilken højde man skal vælge til gelænderet – og her er svaret 110 cm, hvis faldhøjden er over 3 meter. Til spørgsmål om monteringen kan vi generelt sige, at den ikke er sværere, end at de fleste klarer det på egen hånd uden håndværkerhjælp. Flere og mere udførlige svar finder du på siden med spørgsmål og svar samt på vores blog.

Hvorfor Gelænderbutikken?

Hos os får du et glasgelænder i højeste kvalitet fremstillet efter dine mål. Du bestiller enkelt med designværktøjet der også direkte viser den komplette pris. Har du brug for hjælp undervejs, er det bare at sige til. Hvad fragten koster? Den er selvfølgelig inkluderet.

Luk

Vælg leveringsland

Priserne, på de varer du har i din indkøbsvogn, vil blive ændret hvis du ændrer land.

Levering: